rad preko studenstskog

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

rad preko studenstskog

sad bas nesto razmisljam o radu preko studentskog, tko ima iskustva s tim i kakvih?
ruana ovo je kao onaj tvoj topic trazim posao. da li ti sama znas sta si sada nas pitala????????mislim rad preko studentskog, pa bitno je za koga radis preko stuca!!

Re: rad preko studenstskog

ruana

sad bas nesto razmisljam o radu preko studentskog, tko ima iskustva s tim i kakvih?

Poso ko poso, digneš ugovor, radiš, plate te i to je to, ti sretna, oni sretni šta pričat o tome

Re: rad preko studenstskog

rijetki su oni koji uspiju nesto raditi preko stuca i ne zapostave faks! svi znaju da se studenti maksimalno iskoristavaju jer se nemaju kome zaliti..po meni je to promašaj... radi ako baš nemaš drugog izlaza ili ako si bas sigurna u sebe da mozes oboje drzati pod kontrolom! svi pocnu kao "sljaka uz faks" i na kraju to postane "faks uz sljaku" samo sto se nigdje ne vodi da si ista radila.. govorim iz vlastitog iskustva! :D
radim preko studentskog
moj savjet je tek kad si apsolvent ili evnetualno 4 godina
Ja radim već godinu i pol, a tek ću sada biti apsolventica. Manje-više sam sve uspijevala stići, jest da su trpili i posao i faks, a i, ponešto, društveni život. Ali, mogu reći, minimalno. Sad sam u situaciji kad mogu reći da sam mogla dati više od sebe, dati više ispita, jer sam stvarno imala vremena za sve. Međutim, sve sam ja to zadovoljavajuće dobro iskombinirala. ;)
Međutim, nisam studirala po bolonji.
da glavni preduvjet rada preko stuca je da ne studiraš po bolonji, jer to jako zezne
MissTake

da glavni preduvjet rada preko stuca je da ne studiraš po bolonji, jer to jako zezne

kako? Kako zezne?
zato je na bolgni na nekim fakultetima moras cijelu godinu ocisiti, moras dolazit na predavnja iz svega i uglavnom stalno imas neke kolokvije, sto je dobro, ali ako nesto propustis od toga onda si naje....

Tagovi