heroji naroda

Društvo, politika

heroji naroda

eto gledajui ovih dana tv i izvestaje kao i citanje stampe dosao sam do zakljucka da bi bilo najpametnije da se pojedinci jednostavno povuku sa svog aministarskog i rukovodeceg polozaja a isto tako da svi clanovi vlade i sabora se odreknu svoje polovice mjesecnog prihoda za obestecenje obitelji nastradalih heroja.
napisite nesto vise o tome

Re: heroji naroda

Kakvo obeštećenje?Koliko košta ljudski život?
Deplasirana ideja. Bojim se da bi navedeni ostali bez prebijene lipe, kada bi svojim honorarima obeštećivali žrtve raznih nesreća i tragedija.

Ostavke svakako, iz moralnih razloga, u sređenoj zemlji bi već odavno uslijedile. I to dvojice ministara, Kirina i Rončevića. No nismo još na tom nivou (iako je bilo i pozitivnih primjera, Ana Stavljenić-Rukavina u prošloj vladi).
Blofeld

Ostavke svakako, iz moralnih razloga, u sređenoj zemlji bi već odavno uslijedile. I to dvojice ministara, Kirina i Rončevića. No nismo još na tom nivou (iako je bilo i pozitivnih primjera, Ana Stavljenić-Rukavina u prošloj vladi).

i nitko je se jadne ni ne sjeća.. ma kako rekoh već negdje: cijeli sabor treba zapaliti a ostaviti na životu one mlađe od 45 godina pa da vidimo tko šta zna i može..
najviše me ljuti što u cijeloj toj priči oko Kornata stradavaju ljudi koji su vjerojatno najmanje odgovorni za cijelu tragediju a opet će se izvući pravi krivci..
Otkud Bajić zna da je baš onaj Paško bacio opušak i gdje je on točno pao da je mogao izazvati toliki požar?
da evo opet se desilo ono sto sam i predvidio
nakon par dana prestalo se pricati o junacima godine
a i dalje u novinam i na televiziji pune se satnice i stranice o Vlatki i Redeljaku kao da su oni junaci
a mene bas zabole za njih
meni su vazniji nasi junaci vatrogasci a i oni mnogi koje nas medij ni ne spominje
imate ljudi koji svaki dan pomazu ljudima oko sebe a nikad ni na zadnjoj stranici novina nem ateksta o njim ai njihovim podvizima
a tako se desilo i sa vatrogascima tresla se brda rodio se mis
dobili ljudi novce i misle svi da je to to
a koliko vrijedi jedan ljudski zivot
pitam ja vas sve
razumijem ja da idu izbori i da politicari misle na svoje guze kako ih uvaliti u sabor 4 godine i poslije u neku mirovinu koji mi obicni smrtnici samo mozemo da sanjamo
daj ljudi probudite se i recite sto nevalja u ovoj drzavi dostaj aje iskoristavanja nas malih ljudi koji se bore za opstanak svojih obitelji
eto to je sve od mene

Re: heroji naroda

U ovom trenutku je najvažnije da se Frani omoguće najbolji mogući uvjeti u borbi za život, sve ostalo je manje važno i može čekati.

Tagovi