umnjaci aaaa

Društvo, politika

umnjaci aaaa

uff raste mi umnjak i boli za poludit, ne znam koju bi tabletu popila.. koliko će me još dana boliti? jel bi trebala kod zubara? ajd ljudi pomagajte.... :cry: :(

eh da i grlo me boli, ne znam jel to ima veze s tim :) ne mogu ni gutat :roll:
joooj,,,e idi i kupi si tablete NALGESIN,,,plave vleike, vjeruj mi jedino pomažu,,inače se daju poslije operativnih zahvata,,,meni su rezali zubno meso koje se upalilo jer mi zub nije mogao probit do kraja i svakako idi kod zube

Re: umnjaci aaaa

odi kod čika/tete zube, ja imam 3 umnjaka i svi su ukoso, predzadnji koji je izbijo išo je drito u desni žvačni mišić, oteklo mi pola glave, bolilo ko sam vrag, meni je pomogao koktel tableta plivadon+kafetin+voltaren onak te fino ošamuti i ne osjećaš apsolutno ništa a kamoli bol, jedino nije se preporučljivo previše šetat pod koktelom jer si stvarno totalno ošamućen, odeš kod zube on ti da uputnicu za onaj rotorengen il kak se već zove snimi ti zubalo i kaže šta se treba vadit ako se išta treba vadit :D
Obavezno otići kod zubara.. meni su nedavno na maksilofacijalnoj u KBO izvadili umnjak, jer mi je isto tako naticalo, bolilo a od toga se i grlo upalilo.. trebaš i neke antibiotike popiti radi te upale..
svakako kod zubara, ako ništa drugo on će malo pogurati to meso sa zuba i probušiti ga da ti taj gnoj izađe van..
zna to biti jako zahebano pa svakako posjeti zubara..

Tagovi