morgan
da sad ja nešto pitam...
služim se mozillom i ono što me pati je činjenica da zvuk sa neta (YouTube ili radio) čujem samo na slušalicama a ne na zvučnicima.zvučna podržava i quadrosisteme i podešena je na to.
tako bar moj sin tvrdi?
što i kako da pogledam i promijenim?
hvala unaprijed
Control Panel - Sounds and Audio Devices i pogledaj kako je cijela stvar podešena.
MissTake
tko od vas koristi iskon internet
i kome je quality of service veći od 50%
zvala sam njih, kao ne mogu ništa zrihtati itd
da li vam šteka učitavanje web stranica, poglavito foruma
ne slušam interet radio niti skidam nešto niti itko laprda na telefon pa da mi to smanji kvalitetu...
imam jako kvalitetnu tel liniju koja podržava i do 20Mbit/s i jako sam hepi zbog toga... inače upload i download su mi veći nego što sam potpisala na ugovoru tak da se ni na to ne mogu žaliti... također sam komp očistila od raznorazne gamadi(imala sam trojana i worma, ni to sad ne smeta)
Download speed 1139 Kbps (socket test)
Upload speed 281 Kbps (socket test)
Quality of service 42 %
Maximum pause 613 ms
Round trip time 41 ms
ne kontam, jel se ti tu hvališ ili šta?

ako ti radi kak spada, šta ne štima? Ako ti je telefonska linija kvalitetna, trebala bi biti i usluga. Da skratim na očito - ako ti net radi, boli te sisa za QoS
sokrat
evo da ne otvaram novu temu.....
zadnjih par dana kada pokušam otvoriti stranicu 24sata izbacuje mi neki error... piše slijedeće :Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache Server at srvczg-miwfront1 Port 80
.što mi je činiti....????
Po svemu sudeći, ovako na prvi pogled - apsolutno ništa (osim njihovom sistemcu spomenuti majku u kontekstu spolnog općenja). Koristiš li nekakav firewall?