Homepage - pomoć

Računala, znanost, tehnologija

Homepage - pomoć

Pozdrav...i neko može pomoc??

dal mi neko može malo objasnit što je "W32.Myzor.FK@yf" , to sranje mi je sjebalo cijeli internetski sustav....sjebalo mi je home page...
Također, kad upišem neku internet adresu, izbaci mi sasvim neku drugu...primjerice; otipkam www.osijek031.com a on mi izbaci neku desetu stranicu...

Jel neko imo vec iskustva sa ovim problemom????.....kako ga riješit????
"W32.Myzor.FK@y" je virus, instrukcije su ovdje...
da sad ja nešto pitam...
služim se mozillom i ono što me pati je činjenica da zvuk sa neta (YouTube ili radio) čujem samo na slušalicama a ne na zvučnicima.zvučna podržava i quadrosisteme i podešena je na to.
tako bar moj sin tvrdi?
što i kako da pogledam i promijenim?
hvala unaprijed
ajd da ja pitam
:)
tko od vas koristi iskon internet
i kome je quality of service veći od 50%
zvala sam njih, kao ne mogu ništa zrihtati itd
da li vam šteka učitavanje web stranica, poglavito foruma

ne slušam interet radio niti skidam nešto niti itko laprda na telefon pa da mi to smanji kvalitetu...

imam jako kvalitetnu tel liniju koja podržava i do 20Mbit/s i jako sam hepi zbog toga... inače upload i download su mi veći nego što sam potpisala na ugovoru tak da se ni na to ne mogu žaliti... također sam komp očistila od raznorazne gamadi(imala sam trojana i worma, ni to sad ne smeta)

Download speed 1139 Kbps (socket test)
Upload speed 281 Kbps (socket test)
Quality of service 42 %
Maximum pause 613 ms
Round trip time 41 ms
evo da ne otvaram novu temu.....
zadnjih par dana kada pokušam otvoriti stranicu 24sata izbacuje mi neki error... piše slijedeće :Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache Server at srvczg-miwfront1 Port 80

.što mi je činiti....????
morgan

da sad ja nešto pitam...
služim se mozillom i ono što me pati je činjenica da zvuk sa neta (YouTube ili radio) čujem samo na slušalicama a ne na zvučnicima.zvučna podržava i quadrosisteme i podešena je na to.
tako bar moj sin tvrdi?
što i kako da pogledam i promijenim?
hvala unaprijed

Control Panel - Sounds and Audio Devices i pogledaj kako je cijela stvar podešena.

MissTake

tko od vas koristi iskon internet
i kome je quality of service veći od 50%
zvala sam njih, kao ne mogu ništa zrihtati itd
da li vam šteka učitavanje web stranica, poglavito foruma

ne slušam interet radio niti skidam nešto niti itko laprda na telefon pa da mi to smanji kvalitetu...

imam jako kvalitetnu tel liniju koja podržava i do 20Mbit/s i jako sam hepi zbog toga... inače upload i download su mi veći nego što sam potpisala na ugovoru tak da se ni na to ne mogu žaliti... također sam komp očistila od raznorazne gamadi(imala sam trojana i worma, ni to sad ne smeta)

Download speed 1139 Kbps (socket test)
Upload speed 281 Kbps (socket test)
Quality of service 42 %
Maximum pause 613 ms
Round trip time 41 ms

ne kontam, jel se ti tu hvališ ili šta? :lol: ako ti radi kak spada, šta ne štima? Ako ti je telefonska linija kvalitetna, trebala bi biti i usluga. Da skratim na očito - ako ti net radi, boli te sisa za QoS :D

sokrat

evo da ne otvaram novu temu.....
zadnjih par dana kada pokušam otvoriti stranicu 24sata izbacuje mi neki error... piše slijedeće :Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache Server at srvczg-miwfront1 Port 80

.što mi je činiti....????

Po svemu sudeći, ovako na prvi pogled - apsolutno ništa (osim njihovom sistemcu spomenuti majku u kontekstu spolnog općenja). Koristiš li nekakav firewall?
Frost

Po svemu sudeći, ovako na prvi pogled - apsolutno ništa (osim njihovom sistemcu spomenuti majku u kontekstu spolnog općenja). Koristiš li nekakav firewall?

NOD32...a on sa sobom ima firewall....

probao sam i preko mozille i preko internet explorera..isto je
sokrat

probao sam i preko mozille i preko internet explorera..isto je

Hm... ajd probaj isključit NOD u potpunosti (ubit preko Task Managera) pa probat otić na stranice bez njega.
Bad request se cesto zna javljati kod neispravnog HTTP headera u requestu. Buduci da kazes da ti se javlja i za IE i za Firefox, iskljuci FW/proxy u NOD32. Nemoj ubijati cijeli NOD32, samo iskljuci onu Internet zastitu [ne znam kako se zove, moguce da je proxy ili tako nesto].

Vrlo vjerojatno to sjebava headere...
probao sve...skinuo NOD32...isto

Tagovi