mali_ivicaElena_OsTrenutno me nema tko živcirati
Ideš... (tko laže zlo ne misli ...tj. NETKO - NEKOME) heh ...![]()
Elena_OsA i ubuduće me neće imati tko živcirati jer će sve biti riješeno po kratkom postupku.. a i ne vjerujem da ću više kraj sebe imati nezrela,prepotentna i bahata stvorenja,no no.. dosta je zajefrkancije
Hoće reči da više nikad neće biti zaljubljena...
Ahhhh A JA SE BAŠ NADAO!
e pa mali ivice.. kad narasteš shvatit' ćeš da se nekome život može promijeniti u par sati..to što si zabrijao jadan neke stvari u glavi na temelju već zastarjelih informacija pravi te samo jednim malim također nezrelim stvorenjem..
Osim toga ja nisam napisala da više nikada neću biti zaljubljena..već da si neću dozvoliti imati BILO KAKVOG KONTAKTA s nezrelim (čitaj nedojebanim) osobama... no dobro mali si i nezrel pa pooojmaaaa nemaš
A na tvoju zadnju rečenicu..šta da kažem... nadaj se,u nadi je spas..moli dragog Boga svaki dan.. to mala djeca rade..a kad narastu shvate šta je život i da ne ide sve kako želiš i zamisliš...
A sad si prestani uzimati za pravo analizirati mene ,moj život i slično..niti si me upoznao,niti me poznaš iz viđenja, a sereš na hvatove o nečemu što nemaš blage veze!