ali ima li želja rok trajanja?
od kojih ste odustali, koje ste velike želje ostvarili?
što želite najviše na svijetu?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

:::Bruno:::--želim da ovo kroz šta prolazim sada prestane i da stvari krenu na bolje!!! ... pun mi kurac več
Burence:::Bruno:::--želim da ovo kroz šta prolazim sada prestane i da stvari krenu na bolje!!! ... pun mi kurac več
heh, pridružujem se željama! i kod mene je situacija takva...

CircaZelim imat svoj stambeni prostor i ljude do kojih mi je stalo uz sebe...
Zelim biti sit, cist, u opeglanoj odjeci, bez velikih izdrkavanja...
">
">
">
">
">
bosonoga76
kažu - ako nešto dovoljno jako želiš, ostvarit će ti se.
swamp
seru
swamp
bosonoga76
kažu - ako nešto dovoljno jako želiš, ostvarit će ti se.
seru
goose
želim da mi mama rodi brata
Sale car
zelim nesto vrlo bolesno vama ostalima... ali jednostavno zelim da mi se zivot okonca....

fairy
zapravo mislim daje situacija obrnuta, što više nešto želiš, to više bježi od tebe....Osobno želim biti sretna.
Sale carfairy
zapravo mislim daje situacija obrnuta, što više nešto želiš, to više bježi od tebe....Osobno želim biti sretna.
Potpisujem.... recimo ja sada jako zelim da me prođe mamurluk al ne ide....
fairy
Sale carfairy
Potpisujem.... recimo ja sada jako zelim da me prođe mamurluk al ne ide....
papaj nešto,,bit će ti bolje,,,nešto lagano i zdravo,,,,burek recimo,,,

">
mogla bi svašta "dubokoumno" napisat..ali ću se suzdržat...maleckamoš dobit moju, ali ne znam baš koliko će ti koristiti
želim novu jetru..mi ju može neko donirati...

LoonaŽeljela sam svoj stan i još hrpu stvari.. Stan sam ostvarila i sad su se prioriteti pa samim tim i želje promijenile..
Sad samo želim sklad u kući, život bez svađa i prigovaranja, malo veću plaću - tek toliko da ne moram misliti na svaku fucking kunu koju ću potrošiti, želim prijatelje koji me neće izrabljivati i lagati..
fairy
Evo i ja ti to od srca želim,,,,,,
insomnia
želim da sam sada recimo negdje na Bahamima na nekoj plaži fino, i da pijem neki fini koktelčić!
">marrai
ma ja odoh na Jahorinu,kakvi Bahami">
ovo
i na kraju malo ovoga 
davorcccŽelim curu!
davorccc
22, plavu kratke frizure, kao Hally Berry, može i crvena ma ustvari, sta daš!
fairy
Hmmm...,,jooooj,,,pa gle imam takvu ko lutkica je,,,,ali živi s dečkom i ima 30 godina,,,,zaboravi,,,ne mogu ti naći djevojku, sve su prestare za tebe,,,,sad sam tužna,,,,
legica_osželim jaguar-x type trula višnja sa kožnim sjedalima i da je po mogućnostima cabrio......
Circa
legica_osželim jaguar-x type trula višnja sa kožnim sjedalima i da je po mogućnostima cabrio......
!?
Cim proizvedu prototip poslat ce ga tebi...
legica_os
želim jaguar-x type trula višnja sa kožnim sjedalima i da je po mogućnostima cabrio......
Circa
Ne postoji ni S-type cabrio...
Jesi sigurna da zelis Jaguar?

fairy
Hmmm, ja bih se zadovoljila s pežojčekom 405...onako ladno.....kuiš ono,,,loma bi se provozikala i bila najbitnija na svijetu,,,,bez zeze to je prvi auto za kojim sam se okrenula na cesti,,onako,kao u reklamama,,,,ali i ovaj tvoj je prilično divan,,,,
Circafairy
Hmmm, ja bih se zadovoljila s pežojčekom 405...onako ladno.....kuiš ono,,,loma bi se provozikala i bila najbitnija na svijetu,,,,bez zeze to je prvi auto za kojim sam se okrenula na cesti,,onako,kao u reklamama,,,,ali i ovaj tvoj je prilično divan,,,,
Mislis 407?
legica_os
Circa
Ne postoji ni S-type cabrio...
Jesi sigurna da zelis Jaguar?
jebemu vidjela sam ga u onom prilogu uz jutarnji..auto nešto ...još je bio na naslovnici ...metalic srebrni jaguar x ili s type ....ne sjećam se...sad si me bacio u razmišljanje.....aaaaaaaaaa.....
koji je ovo auto?![]()
fairyCircafairy
Mislis 407?
zapravo da,,kak sam to sad napisala ,,kakva kardinalna greška,,,hvala , jako si ljubazan,,,a kak ti znaš koji auto ja želim?

Circa
A Pežoj 407 su mnogo lepa kola, pogotovo u coupe varijanti. To je auto za okrenut se...
toni
Circa
A Pežoj 407 su mnogo lepa kola, pogotovo u coupe varijanti. To je auto za okrenut se...
lepši mi je stari 406coupe.. jedino sto je iz nutra odvratan. al vanjski dizajn.. 5+
fairy
Isuse moj bože dragi,,,svi anđeli i svi sveti i ljudi i životinje iiii svi,,,,,jaooooo ljudi pa pogledajte vi ovo,,,,,,joj srce malo, platit ću ti cugu za ovo,,,,odma mi toplo oko srca,,,,,jao,,,savršenstvo for me,,,,,,,
"> ok, naviko sam da ovako ribe reagiraju na mene..
ali na aute !? to nikad necu shvatiti ! Circa
toni
Circa
lepši mi je stari 406coupe.. jedino sto je iz nutra odvratan. al vanjski dizajn.. 5+
slazem se u potpunosti...
davorccc
davorcccNemoj mi reći da mi možeš biti MAMA.
roca
davorccc
pa to sam ja!!!!
al imam puno više od 22![]()
fairy
Gle. oprezan budi,,,jesi čitao onaj post jučer o slatkici ,,,,,tko zna ,,,,
insomnia
ja želim jednu kvalitetnu masažu nogu!
heart3insomnia
Ja bi jednu od glave do pete...hmmm...
fairy
Ja bih rado,,,recimo,,,,ne masažu u klasičnom msilu nego onako recimo zatamnjenu prostoriju s upaljenim svijećama na visokim svječnjacima sa voskom koji se icjedi i puno svilenih zavjesa što se viore na nekakvom vjetriću i puno mirisa i ulja i laganu masažicu,,,ne da me netko gnječi nego onako da osjetim težinu samo......eto to bih ja....
insomnia
maleckacccccc, you'll never b miss america......
ja želim mir.... ne onaj u svijetu zaboli me za svijet..neg mir za mene samu...
">toni
sad tek vidjeh da si rekla nogu, a ne stopala.. a jebga!![]()
toni
sam bog zna gdje bi stigli![]()
insomnia
želim masažnu fotelju !![]()
OligofreniDikobrazoid
maleckacccccc, you'll never b miss america......
ja želim mir.... ne onaj u svijetu zaboli me za svijet..neg mir za mene samu...
">
toni
insomnia
želim masažnu fotelju !![]()
ali ona ne masira stopala! :Đ
insomnia
ok, onda ću biti jezgrovita i reći da želim muškarca koji će mi izmasirati stopala, a pri dolasku će sa sobom donijeti masažnu fotelju (za masažu kad njega ne bude).. i sve se naravno ima događati u atmosferi koju je Fairy opisala, s naglaskom na vrući vosak!![]()
toni
insomnia
ok, onda ću biti jezgrovita i reći da želim muškarca koji će mi izmasirati stopala, a pri dolasku će sa sobom donijeti masažnu fotelju (za masažu kad njega ne bude).. i sve se naravno ima događati u atmosferi koju je Fairy opisala, s naglaskom na vrući vosak!![]()
Neee.. ja bi ti bolje preporucio da nadjes muskaraca s đakuzi kadomfotelje su bzvz. osim ako imaju fridž u sebi
![]()