Filipović

Kultura, zabava, sport, hobby

Filipović

jeste li gledali Filipovića ?

stavili ga u kavez i nije imao gdje pobjeći :D
nravno da sam gledao... jada se stisnio uz onu ogradu ko neko stene kojeg sutaju.... :D
joj ma gledala sam.. uf kak sam se bila nasekirala... !!!
nema veze i dalje je faca
Ok, lik ce uvijek bit faca, to stoji...
No, veliki sportasi ostaju veliki ako se oproste kao veliki sportasi, a ne kao oronuli, nemotivirani starci...

Iako je Filipovic sada u godinama kada bi u tom sportu trebao davati najvece rezultate, nakon osvajanja grand prixa prošle godine sve je oslo u krivom smjeru...

Pomamio se za lovom, promjenio kontinent i sistem natjecanja, oblik ringa i neka pravila...

Doveo se do toga da je sada vreca za nabijanje, a razlog nije u fizickoj pripremljenosti vec u nedostatku motivacije i zelje...
Kada nestena samo jedna od te dvije stvari vrijeme je za dostojanstven kraj karijere, a Mirkec se zajebo i to gadno jer kod njega vise nema ni zelje, ni volje, ni motivacije...

Po ugovoru mora odraditi jos tri borbe (ako se ne varam), a nakon Konga svima je jasno da on to ne zeli i da vise nema volje za sve sto takav sport za sobom vuce...

Mirka koji je grizo, napado, trudio se, i ustajao se nakon padaova, kako se cini, vise nema. Nema vise Mirak koje je bobe zavrsavao u prvoj rundi samo jednim udarcem...

Velika je steta sto jedan od velikana takvog sporta nije otisao na vrijeme da ga se zapamti kao legendu, a ne vrecu koju nabijaju kojekakvi amateri...
Kontam da je plaćen da gubi!
pic

nema veze i dalje je faca

:shock:

On je davno pokazo da nije faca niti će ikada biti... Zabranom prikazivanja snimke u kojoj je poražen je pokazao da je iskompleksirana seljačina. Pa onda još i sjedanje u sabor...

Uostalom potvrđuje kraticu A.C.A.B. :lol:
Shorty

Zabranom prikazivanja snimke u kojoj je poražen je pokazao da je iskompleksirana seljačina.

nisam imala pojma za ovo :shock: pafetic!
Seruckajte po svojim ostvarenjima, a ne tudjim. Vi niti ne mozete poimati sto znaci to postici i koliko treba celicne volje za to... Koliko god puta izgubio ima na koji nacin, ima moj vjecni respect!
Rajnus

Seruckajte po svojim ostvarenjima, a ne tudjim. Vi niti ne mozete poimati sto znaci to postici i koliko treba celicne volje za to... Koliko god puta izgubio ima na koji nacin, ima moj vjecni respect!

A zasto ja to ne bi mogao komentirati? Pa on je javna osoba, profesionalni sportas, saborski zastupnik... Normalno je da ga mediji prate, a njegove poteze narod komentira...
Iza onoga da se od sporta trebao oprostit prije tocke zasicenja, apsolutno stojim, a to vjerojatno i njemu samom prolazi kroz glavu...
Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani. Obicno takve pausalne komentare daju oni koji ne znaju o tome previse.

Jos kad bi ti znao da je on potpisao ugovor i da ima jos koju borbu za odraditi...
Ja mu skidam kapu za ovo dosad što je napravio, al ono stvarno.. al ono za zabranu prikazivanja njegovog poraza je stvarno jadno.. ok, loše ga je krenilo, ali..
Rajnus

Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani. Obicno takve pausalne komentare daju oni koji ne znaju o tome previse.

Jos kad bi ti znao da je on potpisao ugovor i da ima jos koju borbu za odraditi...

Napisano 13. rujna

Circa

...Po ugovoru mora odraditi jos tri borbe (ako se ne varam)...

Rajnus

Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani.

A zasto bi se posro nasred dnevnog boravka?
Ne znam ja zasto bi se ti posr'o, nit zasto ljudi seruckaju svojim komentarima... Al doista...
Rajnus

Ne znam ja zasto bi se ti posr'o, nit zasto ljudi seruckaju svojim komentarima... Al doista...

What's your point?
Circa

Rajnus

What's your point?

naime, nešto sam skromnije inteligencije, ali ni ja ne kužim...

Re: Filipović

Jedino što ću reć za Cro-Copa je da je prdno u fenjer kad je prešo u UFC, trebo je okačit rukavice o klin nakon što je rastuko Silvu i bio bi pamćen i dizan na pedestal još godinama, ovak je, kao što je već neko reko, vreća za napucavanje, nema on više tu agresivnost, previše se janjetine i prasetine pojelo i vina domaćeg i rakije popilo, eto gledam ove zadnje borbe, jadan stoji i sam čeka ko će ga prvi složit na pod, ja ga pamtim kao jednog od najagresivnijih boraca, još od K1, uz Silvu naravno koji je pojam agresivnosti i onda ga Filipović rasturi ko svinja masnu torbu (Silvu da ne bi bilo zabune), ima valjd još 3 borbe za odradit, njih će isto vjerovatno popušit, ak ne sve tri onda 2/3 i opovuć se u svoje rodno selo i kao Mavrović uzgajat i gledat pšenicu kako se klati na ljetnom povjetarcu dok mu voljeni pekinezer veselo skakuće poljem :D

potpuno se slažem s circom i monstrumom, i ja moram priznat da ne kužim što je rajnus htio reći. ja bi karijeru filipovića dijametralno usporedio s onom davora šukera. da se povukao nakon svjetskog 98. kad mu je bilo i vrijeme svi bi ga danas gledali kao boga, ovako ga se sjećam kao prdonje koji se neuspješno povlačio po west hamu, arsenalu i munchenu 1860., propalim vezama sa španjolskim kvazinovinarkama, otvaranju nogometne škole za djecu bogatih govnara uglavnom nekog ko je jurio vlastiti profit do sudnjeg dana, a ne kao najvećeg velikana hrvatskog nogometa. veličina pravih sportaša je upravo u tome što znaju povući kočnicu kad shvate da je kraj. iako sam o filipoviću imao visoko mišljenje, ne samo zato što je bio vrhunski sportaš nego i čovjek čija razmišljanja i svjetonazori su meni bili izrazito prihvatljivi i moralni, sada to više nije tako
On je sa tim zadnjim ugovorom zaradio mnogostruko vise nego za sve te godine...
Pri tome mislim na novac zaradjen u ringu.

Sto bi ti napravio?
povukao bi se kad bi shvatio da je vrijeme. vraga crnoga on nezna da mu je kraj. a ne bojim se da je zaradio dovoljno para za tri života i bez toga ugovora
Ma bas...stvarno ne znam sto se folira...
insomnia

Ja mu skidam kapu za ovo dosad što je napravio, al ono stvarno.. al ono za zabranu prikazivanja njegovog poraza je stvarno jadno.. ok, loše ga je krenilo, ali..

Baš ga je razbio tad, zakucao ga je kao neko djete od 5 godina...lol
I poraz je dio sporta pa mi se također ne sviđa što je to zabranio prikazati, a da je ispao glup - je, taj video se našao na internetu u roku od jednog dana.
mladen.jr

taj video se našao na internetu u roku od jednog dana.

potpuno za očekivati, tako da ne vidim the point! :confused:
Mladjo

povukao bi se kad bi shvatio da je vrijeme. vraga crnoga on nezna da mu je kraj.

a zašto bi mu odmah bio kraj.. ja vjerujem da on može još!
insomnia

a zašto bi mu odmah bio kraj.. ja vjerujem da on može još!

I ja vjerujem da može još.........................dobit po pi*ki od trećerazrednih boraca :D
Ovo sve pokazuje ništa drugo doli koliko su Hrvati općenito nelojalni što se tiče svojih ''reprezentativaca''.. super su dok pobjeđuju. čim izgube, screw you, Mirko.

upravo to, ajmo sad drvlje i kamenje! moj respect ima čak i da popuši sve do kraja karijere.
insomnia

Ovo sve pokazuje ništa drugo doli koliko su Hrvati općenito nelojalni što se tiče svojih ''reprezentativaca''.. super su dok pobjeđuju. čim izgube, screw you, Mirko.

Ma sad ga kenjaš... Nikad nisam okrenio leđa ni klubu ni repki koju volim, samo zbog njegovih poraza, ma koliko ih bilo.
A ako je Drot pokazo da nije nikakav sportaš, zašto da ga cijenim?

I mi smo super dok ga dižemo u nebesa, ali kad ispuši, pokušat će to zataškat da ne bi dobio koju kritiku.

E, pa, SCREW YOU CroCop!
Shorty

insomnia

I mi smo super dok ga dižemo u nebesa, ali kad ispuši, pokušat će to zataškat da ne bi dobio koju kritiku.
E, pa, SCREW YOU CroCop!

Ne kažem ja da on meni nije i dalje drag, ipak je on naš borac, ali ko što je Mladjo rekao, veliki sportaši pokazuju svoju veličinu jer znaju odredit trenutak kada je karijera gotova...... a to što je copper apsolutno nema nikakve veze ni motiva za moju simpatiju ili ne...... a dotični potez sa zabranjivanjem snimke poraza, mislim smiješno, ko da svi nismo odma jurišali na Youtube gledat Mirka kako dobija batine, to mu uopće nije trebalo, trebo je dopustit da se javno vidi poraz, jer i porazi su dio sporta kao i pobjede.
Sve u svemu, on je i biće uvijek jedan od naših najjačih boraca.
Shorty

A ako je Drot pokazo da nije nikakav sportaš, zašto da ga cijenim?

a čime je on to pokazao da nije nikakav sportaš? time što je dosad gotovo cijelo vrijeme pobjeđivao?
Monstrum

Sve u svemu, on je i biće uvijek jedan od naših najjačih boraca.

slažem se s ovim, and I rest my case!
Respect za sve sto je ucinio do prelaska u UFC, popularizirao je sport koji do tada u Hrvatskoj nije postojao. Pokrenuo nesto sasvim novo, promovirao Hrvatsku n zemljama gdje ljudi nisu znali da Hrvatska postoji. Svaka cast.

No, prelazak u UFC je bio greska, to je potpuno jasno.

I rest my case!

Mrtvi se na kraju zbrajaju :wink:
Mali zajeb je napravio što je uopće potpisao ugovor.
Meni jedino nije jasno zašto ja autor ovaj topic stavio u humor??? Filipović i kada gubi i kada pobjeđuje nije humorističan lik... Štoviše, veoma je opak...

Tagovi