svima vam kazem VOLIM VAS
AJ sad
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
ALF
swampBANALF
Pa šta raaaaaaaaadiš??? U topicu "Nakon koliko postova smijem objaviti ljubav cjelokupnom forumu?" smo došli do zaključka da ne smiješ reći tak šta dok ne skupiš 629 postova!!!! De pročitaj pravila malo prije neg postaš...

ALFAlo mnostvo.Evo posto sam ja ovdije friski
AJ sad))))
..i dobro nam došao...Circa
Jebite se!
hvala, hvala, također.. Circa
Ja vas sve mrzim...
Jebite se!
">, da nije bilo jucerasnjeg sastanaka sada bih se nadurio.... Sale car
Circa
Ja vas sve mrzim...
Jebite se!
">, da nije bilo jucerasnjeg sastanaka sada bih se nadurio....
jebi se i ti
![]()
Monstrum
Eto nemam još 600+ postova i nemogu reć da vas volim al ste mi dragi![]()
MonstrumJa imam preko 700, meni ste privlačniEto nemam još 600+ postova i nemogu reć da vas volim al ste mi dragi

Circa
Ovo je moj 838 post kojim vam zelim porucit da vas NE VOLIM!!!
Pa si vi sada mislite...
Sale car
mislim kako je ovo preslo sve mjere....
Nakon posta "volim te" prebrzo... nakon dva posta ovako sta... o moj boze,.... to je cista nezrelost....
![]()
insomnia
Sale car
mislim kako je ovo preslo sve mjere....
Nakon posta "volim te" prebrzo... nakon dva posta ovako sta... o moj boze,.... to je cista nezrelost....
![]()
da nebi bilo zabune, moja izjava u -volim te prebrzo- izrečena je u žaru rasprave, i nije bila namjenjena vama, već se općenito radilo o pojmu riječi -volim te-.... Naravno da vas ne volim![]()
bazooka_joe
Baš bi smo mogli za idući sastanak iznajmiti neku kuću. West je postao pomalo ofucan, a budući da se svi toliko volimo, mogli bi smo konačno zatvoriti one topice o vibratorima, stidnim dlakama, seksualnim navikama, stenjanju itd... Ivan može puštati glazbu gol (pokazalo se da se čojek voli obnažen pokazivati), ja ću se pijan kleti da će se šankonerijevske dlačurde po tijelu jednoga dana vratiti u modu, Mungos će stavljati jastuke pod stomačiće žensko-muškog dijela foruma (on nam može biti nešto kao pit-stop) dok 8 bude snimao grotesknu sliku. Za uspomenu.
Pa vam možda prostenjem kroz ejakulaciju koliko vas sve volim... Na uho... Prostenjem, ne ejakuliram.
Oke, nekima i to.
">
">
">
">
"> !!!bazooka_joeBaš bi smo mogli za idući sastanak iznajmiti neku kuću. West je postao pomalo ofucan, a budući da se svi toliko volimo, mogli bi smo konačno zatvoriti one topice o vibratorima, stidnim dlakama, seksualnim navikama, stenjanju itd... Ivan može puštati glazbu gol (pokazalo se da se čojek voli obnažen pokazivati), ja ću se pijan kleti da će se šankonerijevske dlačurde po tijelu jednoga dana vratiti u modu, Mungos će stavljati jastuke pod stomačiće žensko-muškog dijela foruma (on nam može biti nešto kao pit-stop) dok 8 bude snimao grotesknu sliku. Za uspomenu.
Pa vam možda prostenjem kroz ejakulaciju koliko vas sve volim... Na uho... Prostenjem, ne ejakuliram.
Oke, nekima i to.