ljudi zanima me koji vam je najdraži kaf u gradu..gdje odete sa svojim društvom da se opustite..ili baš onak nacugate... evo ja npr...obožavam San Francisco tamo odem s legicom ili društvom na kavu i chilamo... ili OBP..ali tam više ne toliko preskupi su mi... a baš za cugat i dobar provod odem u cadillac... sad vi??? slušam...možda mi date neko nadahnuće....
dok je vrijeme za terase - brooklyn, šetač i missano.
po zimi opet brooklyn i press.
navečer stari pub.
i ne zaboravimo svakodnevnu-neizostavnu-dim-s-posla kavu u breskvi!
već navedeni café da journal (mislim da se tako piše), brooklyn i amsterdam.
šetač je dobro mjesto i išao sam tamo dok još nije bilo toliko ljudi, ali je onda počelo dolaziti sve više ljudi, a ventilacije kao da nema, bude nevjerojatno zadimljeno i zagušljivo. šteta.
...Olimpija u Donjiki, nekada Jadran na Gajevom...pa onda ona birtija kod groblja u Retfali i naravno svaka od onih budika na piji...naravno, Super u Superu i ostatak gostiona s kariranim stolnjacima, limenim pepeljarama i konobaricama u borosanama...
danas sam prvi put bila u pubu swan i ugodno me iznenadio. mislila sam da puno manje liči na pub, ali eto meni nove rezidencije za zimske kave, budući je brooklyn prijepodne najčešće pretrpan..
Svake sezone mjenjam sa drustvom bazu.... poceli sa grande-om, pa ecola, sada nam je baza patricija ( uske njive ), a izlazim petkom u west, subotom u pivnicu.... i to je to... moj ritual...