kAF

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

kAF

ljudi zanima me koji vam je najdraži kaf u gradu..gdje odete sa svojim društvom da se opustite..ili baš onak nacugate... evo ja npr...obožavam San Francisco tamo odem s legicom ili društvom na kavu i chilamo... ili OBP..ali tam više ne toliko preskupi su mi... :gathering: a baš za cugat i dobar provod odem u cadillac... sad vi??? slušam...možda mi date neko nadahnuće.... :cheers: :drunk: :dance:
ja na kavama najčešće u CD-u u tvrđi a kad sam vani vest, teatar, kadilak.... u glavnom to

Re: kAF

Quasimodo u Retfali, dok se nije otvorila kladionica :evil:
Šetač..kod Šetača
žurnal (po vuku) u sunčanoj.

prije bio hir, sad necugamo po kafićima nego uvijek kod lege, a kad izađemo definitivno tufna iako su preskupi
"K"
s.co.bar a.k.a voodoo

cadillac - zakon, :drunk: i tufna je ok, prije sam u westu obitavala, al više ne, možda ak im se izliže onaj cd koji nikako da prestanu puštat! :ike:
kesten
K, a nekad svratim i u K...

Kada mi K dosadi, odem s ekipom u K vidit sta ima...
K dobar... S.Co.Bar sve češće... Amsterdam tu i tamo...
ja subotom navecer odem na sladoled u onaj zadnji kaf u tvrdji. bas je kul :)
Kadilak mi je baza,,,a u zadnje vrijeme se trudim mijenjati mjesta,,,,ali kadoš je baza od tamo sve počinje i završava
dok je vrijeme za terase - brooklyn, šetač i missano.
po zimi opet brooklyn i press.
navečer stari pub.
i ne zaboravimo svakodnevnu-neizostavnu-dim-s-posla kavu u breskvi! :yes:
već navedeni café da journal (mislim da se tako piše), brooklyn i amsterdam.

šetač je dobro mjesto i išao sam tamo dok još nije bilo toliko ljudi, ali je onda počelo dolaziti sve više ljudi, a ventilacije kao da nema, bude nevjerojatno zadimljeno i zagušljivo. šteta.
...Olimpija u Donjiki, nekada Jadran na Gajevom...pa onda ona birtija kod groblja u Retfali i naravno svaka od onih budika na piji...naravno, Super u Superu i ostatak gostiona s kariranim stolnjacima, limenim pepeljarama i konobaricama u borosanama...
Hmmm... ovisno o situaciji...

Subotnja podnevna kava s ekipom je ritual kojem je mjesto radnje Cappuccino ;-) (tamo uvijek ima mjesta - ljeti na terasi, zimi unutra)

Kad trebam s nekim nesto dogovoriti ili ugodno procaskati u 4 oka, onda je to ljeti na nekoj od terasa u Tvrdji, a za hladnijeg vremena u Siesti.

Pauza s ekipom s posla (kad stignem) je uglavnom Hotel Osijek ili Brooklyn.

Vecernje birtije vec neko vrijeme nema (nekad bio Caddy), jerbo se vecina visinskih priprema odvija po gajbama.
vis, ekola, tango, kafeterija dgo, pubovi.. jel big ben radi ? nisam dugo bio..

navecer voodoo.. pa gdje me put odnese. ;)

ps. morat cu si otvorit neku kafanu :)

hm hm...san francisco standardno...pa recimo colledge, siesta, dvorac (mackamama)...e da i po novom...frankopan (u divaltovoj) ...
danas sam prvi put bila u pubu swan i ugodno me iznenadio. mislila sam da puno manje liči na pub, ali eto meni nove rezidencije za zimske kave, budući je brooklyn prijepodne najčešće pretrpan..
Svake sezone mjenjam sa drustvom bazu.... poceli sa grande-om, pa ecola, sada nam je baza patricija ( uske njive ), a izlazim petkom u west, subotom u pivnicu.... i to je to... moj ritual... :D
kad se zelim dobro ispricati s frendicama onda tango, kad idem na faks san francisco, ili hotel, a po ljeti promenada.
"rupa" na jugu

Tagovi