MySpace

Računala, znanost, tehnologija

MySpace

jel imate profil na MySpace-u?! Ja razmišljam da ga napravim, al bojim se da se onda mogu pozdravit sa životom van četiri zida...
nemam, ne treba mi.
imam .. tek toliko da mogu komentirati druge
=)
Facebook.com je daleko kvalitenije rjesenje. Urednije, preglednije, brze, citljivije, bez smeca, bolja zastita privatnosti.

Na Facebook.com sam aktivniji, iako sam prije par dana i MySpace acc otvorio i uvjerio se da je Myspace totalno smece.
ja imam myspace. neznam ni sama zasto hahahahaahahhhaahha
ja imam myspace i ne kontam zasto mislim da bi ti ubio RL...

To je ok stvar, meni vecinom sluzi za kontaktiranje bendova kojima radim svirke i tako to...

www.myspace.com/evildrumma ako nekoga zanima
pa mogu ti reći da zgledaš punoo starije .
hehe...eo poppy ja dosla malo...potaknuo me razgovor u subotu :)
imam my space i zabavno je prvih mjesec dana...ne odvajas se a onda s vremenom samo pogledas sta ima novo...ne brini,vidi samo na mom primjeru da imam zivot van cetiri zida :) recimo... :D
TEDDYPICKERR

tko? ja? Pa vjerojatno izgledam kao da mi 24, a ne 23...No dobro prekosutra punim toliko, onda cu valjda izgledati u skladu sa godinama. No nisam siguran da li ovo govoriš meni, meni vecinom daju manje :lol:
goose

ja imam myspace. neznam ni sama zasto hahahahaahahhhaahha

Vjerojatno zato da odes tamo kad te popusti gadro od koje se ovako veselo smijuljis ni na sto. Zamisljam te u "a ja misl'la" Hlo skecu.

;-)
meni je myspace zivi shit.... bolji je facebook
imam i ja spejs http://www.myspace.com/sabaos

šta ja znam meni kul kontaktiram sa dosta prijatelja preko toga i et... upozna se ponekad nešta novo pogotovo kad idem u srbiju sve u svemu okej
Imam i ja!
pa hajde oni koji imaju nek udjele linkove pa da se spejsamo :)
mene je netko nagovorio da si napravim... i nisam sada bio već neko vrijeme... trebam prijatelja...
www.myspace.com/aethur
www.myspace.com/tonyaspace
Evil Poodingh

TEDDYPICKERR

tko? ja? Pa vjerojatno izgledam kao da mi 24, a ne 23...No dobro prekosutra punim toliko, onda cu valjda izgledati u skladu sa godinama. No nisam siguran da li ovo govoriš meni, meni vecinom daju manje :lol:

hihi samo se ti tješi :-)

Re: MySpace

myspace.com/minobacach
bila na facebooku punih deset minuta i pobjegla glavom bez obzira! :)

myspace!!

jel ima tko majspejs? ... ako ima neka puca link 8)
http://www.myspace.com/fozila
zašto bi ja bio u tvom razmaku/svemiru ?
http://www.myspace.com/marinshe
MOJPROSTOR
.:P
Ja imam i myspace i facebook al ne koristim ih uopće, Al zato sam stalno na StudiVz. To je njemačka verzija facebooka i puno mi je bolja i preglednija od facebooka.
Ako je netko zainteresiran evo vam link:

www.studivz.de
koko

MOJPROSTOR

hehehe...a to si tiiii :lol:
sad sam se dobro nasmijala :)
zeko

htjedoh te dodati ali kaže da mi ne da...šmrc

daj adresu pa te dodam :)
mojsvemir

Eto, koristim ga čisto jer mogu dobro promovirat svoj foto radi i kontaktirati s bendovima u pogledu suradnje, a i dobro dođe za razbibrigu kad je dosadno. ;)

Poppy

jel imate profil na MySpace-u?! Ja razmišljam da ga napravim, al bojim se da se onda mogu pozdravit sa životom van četiri zida...

a sto ce mi tamo profil, sve sami dosadni ameri :roll:
Imam oko 190 prijatelja i nijedan amer među njima...
Čak štoviše, većina ih je iz Osijeka i okolice.
Na brzinu pogledah, nisam ulazila dublje..........a super kad imash tako puno prijatelja na internetu, reko bi covjek da ne izlazis nigdje van :D
meni to ok...čujem se ljudima koje ne vidim često:)
ja imam i ock mi je..čujem se sa frendovima!! neki nemaju msn pa je myspace riješenje...a i upoznajem druge ljude !! a i nemorajuti ljudi slati slike prek msna već ih skineš sam preko speca što je brže i ima još milijun stvari koje su dobre na spaceu...
koji ti je myspace??da te dodam..hehe
sheila

koji ti je myspace??da te dodam..hehe

http://www.myspace.com/stage187
IMHO, Myspace je uzasno lose (ali i uzasno popularno) rjesenje. Katastroficna gungula neinformacija.

Facebook mi je puno bolji jer je pregledniji, uredniji, djeluje ozbiljnije.

Kako god, evo jedan video koji je radjen na Facebook junkiez, ali se moze primijeniti i na MySpace (pa cak i na Osijek031.com) korisnike... ;-)

karmen_du

Na brzinu pogledah, nisam ulazila dublje..........a super kad imash tako puno prijatelja na internetu, reko bi covjek da ne izlazis nigdje van :D

Mislim da sam presavršen primjer da tako šta nije istina. :D
myspace.com/sabaos
www.myspace.com/mala_martina
www.myspace.com/svebor_
ja sam si napravila na hi5, tamo su sve moje legice pa su i mene natjerale
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do
Je li netko na facebooku?
ja ;)
evo i ja ću biti :)
Meni je myspace sasvim ok.Upoznao sam hrpu zanimljivih ljudi i bendova...s nekima ostvario stvarno kick ass prijateljstva.
Moj profil :lol: :
tonya

Je li netko na facebooku?

Ja sam, ja sam...hihi...
A evo me i na majspesiću:

www.myspace.com/cane777
i ja ga napravih...ponovno hehehe
koji je postupak da se upisem na my space ,kad se regostriram oni traze da me kao netko preporuci ili tako nesto ajde ako netko moze malo bolje da mi opise korak po korak kako se registriram
hvala
ma to ne moras....pise ti dolje skip for now, klikni to
i koji je dalji postupak dali se vidi da sam novi registriran ili ja moram traziti prijatelje,gdje tamo ima da trazim odredjene profile prijatelja koji me zanimaju

majspesj je meni oke..sta ja znam,nije da bas cijeli dan sjedim za kompom i sad ja cekam ko ce mi pisat il nest slicno..ono imam ga da mog rec da ga imam,cujem se s ljudima koje nevidam bas cesto ili nisu iz osijeka i to mi ok

http://www.myspace.com/keka246
visage

i koji je dalji postupak dali se vidi da sam novi registriran ili ja moram traziti prijatelje,gdje tamo ima da trazim odredjene profile prijatelja koji me zanimaju

gle, normalno slijediš korake, ništa teško. Kad sve to središ si naravno bez prijatelja...e onda odeš na nečiji space, evo ovdje su ti ponudili već neki, kod njih odeš tamo na add, klikneš i to je to,prvi prijatelj....e onda tražiš, gledaš njegove/njene prijatelje, neka treba ti zapne za oko,odeš na njen profil i addaš ju...itd itd.

Ja jebeno mrzim ove bulletine!! aaaaaaaaaaaa

Tagovi