Monstrum
@Mungos, sve to što si rekao o kapitalizmu stoji, al ne misliš li ti da je držanje 50 auta u garaži od kojih neki garant nisu startani il provozani već mjesecima, ili kupovina auta koji ide 320 km/h, troši 50L goriva i nemože se vozit nigdje osim na pisti, preseravanje, da jasno je i meni da je to njegov hobi, al ne misliš li da malo pretjeruje
Mislim da problem nije u njemu, nego u onima koji u njegove automobile gledaju s razvaljenim vilicama, a u njega s ustima punima ljubavne sline.
Preseravanje je cin kojim netko pokusava nekom svojom radnjom izazvati gorespomenutu reakciju. Dakle, da vi ovdje ne slinite nad njegovim autima - ne bi on imao web stranicu o svojoj garazi, tim ljudi koji ju odrzavaju, ne bi turirao i skripao po Radicevoj, ne bi prodavao jebene salice na kojima pise "Moja Garaza".
Postoje i neki drugi
natovareni ljudi, ali oni npr. kupuju velike celicne kugle, ili npr. umjetnicka djela. Kad netko da milijuncic za komad sarenog platna, onda se to smatra potezom ekscentrika (citaj: bogatog ludjaka). Nije to zato sto je ovaj ili onaj potrosio vise ili manje para, vec zato sto gotovo svi sline za autima, a slike su zanimljive malenoj, malenoj skupini ljudi.
@bazooka je dobro rekao, a ja sam to izostavio u prvom postu... slinecim blejavcima je poceo prodavati salice vjerojatno zato sto odrzavanje garaze kosta... netko treba svaki dan brisati prasinu s tih auta (i pri tome ih samo gledati, hehe)...
S drugom bazookom bih se slozio i oko zadnje tvrdnje. Tja, bar bih znao na cemu sam. Sklonost priznavanju namjera sponzorushe obrnuto je proporcionalno novcu koji je u igri. Kad je puno para u igri, zena otvoreno trampi tijelo za sve ono sto novac nudi. Kad je mal novcani ulog u igri (citaj: situacija nas smrtnika), onda se pravi fina, glumi da su joj bitne nematerijalne vrijednosti, slusa punk i loce po parkovima.
A svima je na pameti samo jedno - kako sto bolje materijalno osigurati i u novcanice ushushkati tih par jajasaca sto ce donirati za nastavak vrste.
P.S. nije ovo offtopic... ne kurci se Jay Leno zato da bi selo bilo veselo, vec njushi nektar seljanki... ;-)