West
Jucar sam dobio dojavu kako west ne radi do daljnjega zbog smrtnog slucaja. Pa jel netko zna jel to istina i koliko dugo.... I naravno jel danas radi....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Sale car
Tocno, i sam sam se uvjerio u to....
Međutim, na vratima pise samo ne radi zbog smrtnog slucaja.... Pa si ti sada misli.... Mogli su barem napisati dokle ne radi.....
DonQuijote
Sale car
Međutim, na vratima pise samo ne radi zbog smrtnog slucaja.... Pa si ti sada misli.... Mogli su barem napisati dokle ne radi.....
da, dokle će trajati taj smrtni slučaj!

DonQuijote
Sale car
da, dokle će trajati taj smrtni slučaj!
"> svaka cast... dobar ugas... to cijenim... hehe ....
"> 
wastedbassnije zbog smrtnog slucaja nego zbog inspekcije koliko ja znam hehe

wastedbass
nije zbog smrtnog slucaja nego zbog inspekcije koliko ja znam hehe

Circa
Možda su u šumi...

veca car
samo da znate da west ne radi jer ne plaća struju a troši kao manijak no nisu ih uspjeli uhvatit jer ne rade po danu al su sad došli i uhvatili vlasnika tako da je dobio kaznu a nije nikakvi smrtni slučaj no vjerovatno će se čovjek negdje prištekat i bit će struje i glazbe i svijetla i klime........ ja car

zlikavaceto ekipica toliko da znate neka cura je preminula u četvrtak u westu, srce zakazalo!!! jbg

zlikavac
eto ekipica toliko da znate neka cura je preminula u četvrtak u westu, srce zakazalo!!! jbg
Elena_Osme netko zaj...a vidite da mu je nick zlikavac i da se tek logirao na forum.
zlikavaceto ekipica toliko da znate neka cura je preminula u četvrtak u westu, srce zakazalo!!! jbg
Ajme![]()
"> ... da se ubiješ od jada.... na kraju će svi kampirati pred vratima da upadnu odmah u 22 da bi kupili 2 pive za 10, a ne platili ulaz...
">goose
kak to da o smrti te cure nema u nijednom mediju!?!? hm?
ipak,nije to mala stvar.
a i ne bi me bas cudilo da je netko stvarno tamo umro jer je unutra sodoma i gomora.
bettyElena_Osme netko zaj...a vidite da mu je nick zlikavac i da se tek logirao na forum.
Ajme![]()
Jeff Murdock
bettyElena_Osme netko zaj...a vidite da mu je nick zlikavac i da se tek logirao na forum.
Ajme![]()
Ako je šala, nije nimalo smiješna![]()
lufus
Bio noćas i cuga je 6 kuna.
DonQuijote
lufus
Bio noćas i cuga je 6 kuna.
ako je šala, nije nimalo smiješna![]()
DonQuijotezlikavac
ekipa kakve veze ima kad sam se ulogirao?!? i druga stvar s takvim stvarima se ne zajebava!!!
sa svime se zajebava.