Za početak eto mog radnog mjesta, odakle dolazi oko 80% mojih postova:

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

CatCloei ja tipkam 90% postova s posla, ali sam preglupa da bi znala postati fotku
dujelaptop u krilu....ili pored mene na kaucu..
PsychoSoldier
CatCloei ja tipkam 90% postova s posla, ali sam preglupa da bi znala postati fotku
hehe, a tako se znaci radi na poslu...da šef zna ko si joj joj!!!![]()

allein
Ako ti plijesan razvije inteligenciju, dužan si ju nazvati Fred)
DonQuijoteallein
Ako ti plijesan razvije inteligenciju, dužan si ju nazvati Fred)
ako mu plijesan razvije inteligenciju, onda će plijesan njega nazvati fred!
allein
hehako je plijesan i intelignentna, ne mora biti sposobna govoriti
![]()
pa ja ne znam sliku stavit,,,,jaoooo,,,,stuuuupid,,,,aj hoće mi netko objasniti mojim vasElena_OsKad ideš odgovarati..klikni na quote..ispod "pravokutnika" u koji upisuješ tekst nalazi se "dodavanje datoteke"..to klikeš,staviš sliku,klikneš potvrdu i mi onda vidimo i tvoj kutak odakle tipkaš

aggyhahaha jeste se ljudi pretrgli da stavite slike... a ja se bas ponadala
">
">
">allein
aggyhahaha jeste se ljudi pretrgli da stavite slike... a ja se bas ponadala
Izgleda da nam je forum pun plavuša![]()
MissTakezašto 2 kompa jedan pored drugog????
Zuhra
**UPOZORENJE**
za one sa slabijim srcem!
Otvaranje fotografije NA VLASITU ODGOVORNOST))
http://img258.imageshack.us/img258/339/zuhraworkplacewb7.jpg
fatcatNe brini se za floppies, mene zanima zasto je tu cijela rola papirnatih rucnika...

allein
Mene više zanima zaštu su dva floppya u big toweru?![]()
bazooka_joe
Zuhra misli da je neuredan... Eh...
Snimljeno prije par minuta. Šalica za kavu i dalje je na stolu
Leteci mungos
Jao, jao, pusiti za komp je siguran put u smrt...
Leteci mungos
a sto je najgore, uopce nema uzitka, jer ionako ne mislis na pljugu...
Leteci mungosPoslije ovog bolje da ne stavljam fotku, gdje je tvoja leteci?
... Vjerojatno analni tip karaktera, ili mu komp sluzi da na njemu drzi iskukicani tabletic.
fatcat
Leteci mungosPoslije ovog bolje da ne stavljam fotku, gdje je tvoja leteci?
... Vjerojatno analni tip karaktera, ili mu komp sluzi da na njemu drzi iskukicani tabletic.
bazooka_joeHebemu, svi pospremili sobu osim mene i Zuhre
allein
Uvijek je lijepo vidjeti da netko nešt burgija po disku![]()
Zuhra**UPOZORENJE**
aggy
Zuhra**UPOZORENJE**
ja mislila ono sjedit ce zuhra gol za stolom...![]()
aggy
rekoh mislila, želju ostavljam tebi![]()
fatcat
NHFT... kod starih minimalisticara nema pleksiglasa...
fatcatLeteci mungosPoslije ovog bolje da ne stavljam fotku, gdje je tvoja leteci?
bazooka_joeDa imam Maca i njegovu jednu i pol aplikaciju, i meni bi sve oko kompa bilo organizirano i cakum-pakum. Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran.
fatcat
NHFT... kod starih minimalisticara nema pleksiglasa...
Damn... Odlično organizirano!
Leteci mungos
Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran.
Leteci mungosNi to nije losa stvar, onda bi upotrebljavao jednu i pol aplikaciju vise nego sada...Da imam Maca i njegovu jednu i pol aplikaciju, i meni bi sve oko kompa bilo organizirano i cakum-pakum. Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran.
bazooka_joeKoji kablovi brate... kad dodju pee cee people uvijek gledaju ispod radnog stola, sad znam zasto...
[Čak im i kablovi izgledaju (donekle) uredno složeni...
Leteci mungosSve je u teoriji minimalistike, less is more... U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office. Sa privatne strane hrpu dvd-a je zamjenio mali diskretni 3TB NAS, aka network attached server.Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-)
fatcatPodrzavam minimalistiku. Funkcionalnu i pragmaticnu minimalistiku. Uostalom, to je i vidljivo na fotki mog radnog stola. ;-) Sve (ono najbitnije) je na dohvat ruke...Sve je u teoriji minimalistike, less is more...
Hm, dakle, to je radni stol/office? a radni stol doma? Ili je to jedno te isto?U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office.
fatcat
U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office.
Leteci mungosKucni ured... Na lijevoj strani u aeron chair se radi, na desnoj u eames lounge chair se odmara. Ako izgledaju poznate, House (TV Serije) ima i jednu i drugu na radnom mjestu.Hm, dakle, to je radni stol/office? a radni stol doma? Ili je to jedno te isto?

bazooka_joePo pravilima porezne uprave sva poslovna dokumentacija se mora sadrzati 7 godina. Nemate provjere sluzbenih dokumentacija?
Pretpostavljam da su oni registratori u donjoj lijevoj strani stola atrapa, zapravo ulaz u podrumski tajni labos![]()
LoonaNow we're talkin'... Superbikes, divx nas veliko... ako pijes tekilu jel mogu ja kod tebe?a ovako dok gledam divx neki.. velikooo..
fatcat
LoonaNow we're talkin'... Superbikes, divx nas veliko... ako pijes tekilu jel mogu ja kod tebe?a ovako dok gledam divx neki.. velikooo..
![]()
LoonaKad se radi onda se radi, kad se usvinji onda se stvarno usvinji... Eto predlog za novu foto temu...
afskroz.. al ne znam hoćeš se moći opustiti..kod mene zna biti i nereda
![]()
anakondaDzizus svi puse kupovne, zar nemate bastu?
...uredski...i jedini za sada...![]()
fatcat
Dzizus svi puse kupovne, zar nemate bastu?

Loonafatcat
Dzizus svi puse kupovne, zar nemate bastu?
jok.. al nije ni bitno.. te su samo za slikanje..
Rajnus
Kikiriki za jastuk![]()

allein
@zeros, jel mi se čini il je to gajba Osječkog tvoja stolica?![]()
ahhhhhhhhkyxevo i moje bebe,malo je starija slika
http://img297.imageshack.us/img297/6933/p2250051fa7.jpg

eldiablo
eo da se i ja pohvalim - ja s posla - i evo moje pile![]()
Circa
eldiablo
eo da se i ja pohvalim - ja s posla - i evo moje pile![]()
Jel to 22 inča vajd monitor?