roca
da.

Forum
roca
da.

">bezveze_netkoha ha ha ko bi reko da ti nisi skonto...
pošalji na private
mladen.jrPisati netematske postove ne predstavlja demokraciju, nego krsenje pravila.U svakom slučaju završili ste (smo?) u offtopicu...vjerovatno ne smiju o tome pitanju imati postove na forumu...demokracija na djelu.
Leonmladen.jrPisati netematske postove ne predstavlja demokraciju, nego krsenje pravila.U svakom slučaju završili ste (smo?) u offtopicu...vjerovatno ne smiju o tome pitanju imati postove na forumu...demokracija na djelu.
Izvorna tema i tematski postovi su ostali tamo gdje su i postavljeni.
LeonMantram.
bezveze_netko
De da ja tebe pitam nešto?
Ideš kroz šumu , i iz zasjede te napadne Ogromna svota malih zelenih puževa i oće te pojesti u velikom plavom loncu , i to sa žlicom. Šta radiš u tom trenutku, šta štaaaa?

CatCloe
bezveze_netko
De da ja tebe pitam nešto?
Ideš kroz šumu , i iz zasjede te napadne Ogromna svota malih zelenih puževa i oće te pojesti u velikom plavom loncu , i to sa žlicom. Šta radiš u tom trenutku, šta štaaaa?
baciš se na najbližu hrpu dreka i progutaš ju što brže možeš, a onda pobjedonosno izjaviš: mater vam jebem zelenu, slinavu, kanibalsku, najedoh se govana, al ćete bogami i vi!!! arrrrrrrrgh!!!!
(u jebemti, previše sam čitala matakovića)![]()
adj barem nesto po ovom usranom vremenu da me nasmije-mladen.jr
U svakom slučaju završili ste (smo?) u offtopicu...vjerovatno ne smiju o tome pitanju imati postove na forumu...demokracija na djelu.
Bila mi zanimljiva jedna emisija s doktorom Sakomanom, prije par godina, čovjek je rekao da jedan joint (šta je to!?) nije štetniji od jedne čaše mlijeka (budući da u mlijeku ima svakakvih konzervansa i ostalog smeća)