Vibratori!!!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Vibratori!!!
gotovo da sam požalio svoj savijet. izađi vikendom vanka... jeftinije prođeš
prolistaj si i ovaj topic. možda pomogne:
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=8491
Svebor
a ti to u sklopu ovog topica i svih besanih, pustih noći koji će doći jer eto... veza postoji (na daljinu, jel) ali nedostaje ono nešto...![]()
gotovo da sam požalio svoj savijet. izađi vikendom vanka... jeftinije prođeš![]()
prolistaj si i ovaj topic. možda pomogne:
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=8491
jao krepat ću od smijeha!!
brza si nema što....
što se teme tiče...hehe bolje mir...
svakako sretno...kupi..probaj

fairy
Osobno nisam pobornik vibratora,,,malo mi je to smiješno,,,,zapravo znaš što mi je smiješo??? kao ono napraviš znaš već što i onda ga kao šta? opereš pod mlazom vode???? u umivaoniku ili šta? da ti bude čisti i spreman za uporabu...mislim daj molim te, opereš kitu??? i to još umjetnu????? oprosti, oprosti,,,,,evo neću više.....dakle,,,mislim da bi bilo najfer kada bi dali probni rok,,,,,kao kod auto test vožnju,,,,eto,.,,sretno...
da, kužim na šta misliš.. zato sam i povela topic jer me zanima kako s tim, šta je u tome toliko super, jer meni osobno se to čini malo bedastim.. a imam legicu koja je praktički zaljubljena u svoj vibrator, ono, ima ime i sve..
vibratori od materijala silikon,plastika,staklo ,metal se dezinficiraju alkoholom...
dok oni Jelly ne niti se na preporučuju bez upotrebe prezervativa jer navodno svakom upotrebom dijelovi njih ostaju u organizmu a nisu baš zdravi...tj kancerogeni su...
_Jimmy_ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
eh Jimmy al si se ..da ne kažem...
bolje i plastika nego bilo kakvo meso
ela
_Jimmy_ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
bolje i plastika nego bilo kakvo meso![]()
potpisujem!!
_Jimmy_
ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
ne kažem da ću probati, čisto me zanimalo.. a što se on odmah uspjenio...
ela
bolje i plastika nego bilo kakvo meso
Bravo! Nisi mogla bolje reći...
samo ih može dodatno motivirati...
jelte...mogućnosti su neograničene
ela
pametni i u sebe sigurni muškarci nikad nisu ljubomorni na vibrator....
da da, slažem se.. ma mislih na ono-kad ih cura zanemari zbog vibratora.. jer kao, bolje joj je s vibratorom..čitah u Cosmu nešto o tome
insomniaela
da da, slažem se.. ma mislih na ono-kad ih cura zanemari zbog vibratora.. jer kao, bolje joj je s vibratorom..čitah u Cosmu nešto o tome
e sad baš te cure mi nisu najjasnije...ali što ćeš sto ljudi ,sto ćudi...
a možda je problem u dečkima...

Rajnus
A cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu![]()
ok, ne bih se štela mešati po tom pitanju

Evo jedan sto svijetli u mraku! Nazoveš ga Casper! hehehhe..
Ti si u zadnje vrijeme nocna ptica pa bi ovaj bio taman!
Samo daj!
Ovaj je napredniji!
2 motora!
Ima i GPS navigaciju!
A i zekan ti skakče po klitu!
majko mila!
Dobro da i auspuh nema!
Prezakon!
LED RABBIT
lcd display, ne vjerujem..
zečić...
navigacija..
opako, nema šta!
">
">
">RajnusA cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu
hiihihhiii joj joj
"> ,,,e a gle istina je to,,i ja uvijek kažem da me nitko ne zna dirati kao ja sama, ipak to radim godinama.... MonstrumfairyMonstrumNajbolje ti sebi nabavi momka s tvrdom ku***nom i svi su ti problemi riješeni, je*eš ti taj komad gume s motorom il bez njega, ništa ne zamjenjuje i nemože zamijenit pravu stvar
je da,,u pravu si, samo da još nađem dečka s tvrdom k.....om
Pa to ti bar nije problem, žensko si dovraga, probaš par momaka i čije je žezlo najtvrđe, taj postaje kralj tvog dvorca
je da,,,,samo što ti to sve nekako dođe drugačije kada pređeš neke godine,,,ne da mi se povlačit sad tu s nekim bilo kim i da mi neko slini tu po meni, a da ga ne znam, čak niti ne razmišljam o njemu dok pjevušim neku pjesmu ili dok pijana raspravljam o svemu i svačemu ni ne pomislim na tu osobu ,,,,i sad bi ja njemu trebala dati da me dira i ljubi i liže,,,,,ma daj,,,,

insomnia
razmišljam o kupnji vibratora, pa ovim putem molim za preporuke..imate li iskustava s vibratorima? preporuku koji, i kakav? kakav je feeling??
Šta će ti vibrator, nađi si nekoga tko će te kresati!
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo, ili na glavi ima 6 kila gela a u džepu ključeve tatinog cabria i malog pišu... e, tad je vrijeme za gumenog prijatelja.
bez uvrede, ali mislim da sve žene znaju o kojoj situaciji govorim, ma koliko mi šutjeli o tome.
žene, znate, imaju kriterije (u riječniku stranih riječi potražiti pojašnjenje pojma op.a.)

CatCloe
halo, halo, muška populacijo, što ste se uspjenili i prepali malog, gumenog, falusoidnog predmetića koji vibrira? nitko nije tvrdio da on može nadomjestiti sex (ili nedajbože mužjaka) no činjenica je kako često, u nedostatku subjekata s kurcem, isti može poslužiti kao zamjena.
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo, ili na glavi ima 6 kila gela a u džepu ključeve tatinog cabria i malog pišu... e, tad je vrijeme za gumenog prijatelja.
bez uvrede, ali mislim da sve žene znaju o kojoj situaciji govorim, ma koliko mi šutjeli o tome.
žene, znate, imaju kriterije (u riječniku stranih riječi potražiti pojašnjenje pojma op.a.)![]()
potpisujem.. ! dovoljan je jedan pogled kroz prozor ponekad da me totalno freak me out! ovo sve samo još jednom potvrđuje da muškarci vibratore shvaćaju kao prijetnju!
zar stvarno nitko ovdje nije nikad koristio vibr... , ili vam je svima bed pričati o tome?? ne razumijem
Ja nemam problema sto se tice toga. Ako ce me moja buduca "varati" samo sa Draganom. It's fine with me
Rajnuse vidiš, to je zato jer su vaši mozgovi jdnostavniji. žene imaju puno bujniju maštu, samo što će rijetke bilo što o njoj priznati naglas
Ha, nama generalno to bas i nije shvatljivo. Malo koji ce od nas posegnuti za plasticnom dolly ili sto ja znam kakvim glupostima. Ili drkica ili muff
Rajnusto je daleko prevare, on ti može biti odličan saveznik
Ja nemam problema sto se tice toga. Ako ce me moja buduca "varati" samo sa Draganom. It's fine with me![]()

CatCloee vidiš, to je zato jer su vaši mozgovi jdnostavniji. žene imaju puno bujniju maštu, samo što će rijetke bilo što o njoj priznati naglas
![]()
Ja bih prije rekao da je to zbog anatomije naseg tijela
Mi puno vise dobijemo iz dlanova nego vi iz prstiju
to je daleko prevare, on ti može biti odličan saveznik
To je meni vise za popunjavanje "rupa"
Rajnus
e to već ne bih rekla. sam si napisao kako je u pitanju anatomija - kod vas se sve vrti oko centra univerzuma - jednog jedinog dijela tijela gdje sve počinje i završava. a kod žena sve od glave do pete (izvana i iznutra) može biti erogena zona... za majstora su mogućnosti neograničene.

A sto se tice centra...kako kod koga...kako kod koga
Mladjošto bi reko inspektor-vozač hladnjače iz filma mrtav ladan - trebat će prsti guzici svrbljivoj
...misliš Wiliam de Pakšu....
Rajnus
Krivo si me shvatila. Nama je saka dovoljna, a vama ni 10 prstiju nije![]()
mislim da imaš krivu predodžbu o tome šta se radi s našim prstima

Mladjo
što bi reko inspektor-vozač hladnjače iz filma mrtav ladan - trebat će prsti guzici svrbljivoj
joj ovo je dobro... !!
ok, odustadoh od vibr... nemam para za neki pošteni, a one neke bezvezne jeftine kontam da mi se ni ne isplati, za to komotno mogu nekog neiskusnog brucoša ćopiti
insomniaok, odustadoh od vibr... nemam para za neki pošteni, a one neke bezvezne jeftine kontam da mi se ni ne isplati, za to komotno mogu nekog neiskusnog brucoša ćopiti
Ili bolje, nadjes bogatasa u mercedesu, pa ti on kupi pravi vibrator?
steam
Ili bolje, nadjes bogatasa u mercedesu, pa ti on kupi pravi vibrator?
pa ako bih našla bogataša u mercedesu, kontam da ne bih trebala vibrator.. što opet ne mora nužno biti tako... a i kako bih njega pitala da mi kupi vibrator? mislio bi da je nesposoban, pa bi se uvrijedio... i ostavio me.. a ima mercedes

ali ako zakaze pravi onda se uzima pomocni i eto zadovoljstva pravog
vibrator to je cudna spravica i obicno ga dame biraju z a sebe a mi muskarci kad ga kupimo za poklon obicno kupujem nesto ekstavagantno
pa bas i ne pase njbolje je otici u sex shop pa sam izabrati
znam u njemackoj jedan shop u minhenu gdje se moze isprobati povedes zenu ili djevojku kupis tri cetiri pakovanja kondoma i u shop pa isprobavate dok ne nadjete sto odgovara dali je krivi debeo dug
rezbaren koje brzine ima i tako to
ima ih i onih koji se pune nekom tecnoscu i sa koje-kakvim glupostima
samo treba probna voznja
Maks
pravi je pravi
konstatacija na mjestu!
Maks
a mi muskarci kad ga kupimo za poklon obicno kupujem nesto ekstavagantno
kao npr?
Maks
znam u njemackoj jedan shop u minhenu gdje se moze isprobati povedes zenu ili djevojku kupis tri cetiri pakovanja kondoma i u shop pa isprobavate dok ne nadjete sto odgovara dali je krivi debeo dug
rezbaren koje brzine ima i tako to
ima ih i onih koji se pune nekom tecnoscu i sa koje-kakvim glupostima
samo treba probna voznja
ok, taj koji ide na probne vožnje drugdje osim kod mene me ne bi vidio...
CatCloe
no činjenica je kako često, u nedostatku subjekata s kurcem, isti može poslužiti kao zamjena.
...kad ovo procitam....stvarno se zapitam da li zemaljskom kuglom šece koji ispravan muškarac....odnosno onaj kiji se ne može prepoznati u ovome...
..no dobro...što se tice vibratora....definitivno zna biti zanimljivo kad ti ženska predloži da u žaru sexa ukljucimo i njezinog malog kucnog prijatelja.....i nakon što pristaneš....doživiš šok od kojeg se oporavljaš mjesecima....jer umjesto MALOG kucnog prijatelja....iz skrivenog mjesta....se izvlaci nešto velicine omanjeg vatrogasnog aparata.....te sve tvoje dosadašnje misli...kako si joj super u krevetu...i kako imaš nešto što joj odgovara.....pada u vodu.....
tako da moj konacni odgovor je....vibrator da....al ne u mom prisustvu.....
CatCloe.
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo
Mače, jel smo se sreli negdje vani?

Osječanin
CatCloe.
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo
Mače, jel smo se sreli negdje vani?![]()
ta figura bi mi sigurno zapela za oko

Vibrator – što, kako i za koga?
tamna strana
evo jedan tekst u vezi vibratora....nadam se da ce barem pomoci u proširenju vidika...u vezi spoznaje što je i cemu služi vibrator......
Ideeeešš, mi samice odavno znamo sve prednosti te "čarobne naprave" , bdw, uvijek je spreman, ne smrde mu noge, ne podriguje poslije piva, ne šalta od tekme do tekme - napuniš mu baterije i tu je!!!
tamna strana
evo jedan tekst u vezi vibratora....nadam se da ce barem pomoci u proširenju vidika...u vezi spoznaje što je i cemu služi vibrator......
thx na proširenju vidika
tamna strana
...ako i dalje ne bude nešto jasno...možemo preci i na prakticni dio...![]()
organiziraš tečaj?
insomnia
tamna strana
organiziraš tečaj?jel to u sklopu ''pučkog otvorenog učilišta '' ili..
![]()
...sve obavijesti, prijedloge, pohvale i kritike...slati iskljucivo na PM....
tamna strana
insomnia
tamna strana
organiziraš tečaj?jel to u sklopu ''pučkog otvorenog učilišta '' ili..
![]()
...sve obavijesti, prijedloge, pohvale i kritike...slati iskljucivo na PM....![]()
you got it, babe
pa mislim, jel to isplativa investicija??
al ono, da bude neki kvalitetni, ne neka kineska plastika već neki fini silikon???
ima li takvih?
jesu bolji neki s kuglicama unutar njih ili obični treskavci??
ima li netko toliko saznanja?
1step2far
Dakle, već smo razgovarale o tome, ja ima jedan ružičasti koji se zove Jellyfish sa tri brzine i kupila sam ga u Rijeci u sex shopu Taboo. Imam i mali crni "džepni". Dildo sam bacila jer.... znaš. A ima i jedan srebrni, taj mi je zakon, apsolutni. Size doesn' matter. It is I, Emilio.
"> .... da, Dildo si bacila jer si ga.. ajde reci sad svima.. POTRGALA !! 
Moramo do Zg, da kupimo neku stvarčicu, da vidim zašto ono moje "jaje" neće da radi. Šmrc.
1step2far
Moramo do Zg, da kupimo neku stvarčicu, da vidim zašto ono moje "jaje" neće da radi. Šmrc.![]()
ošle baterije?

1step2far
Da, ti kao da ne bi lomila. Duge su noći bez muškog tijela uz naša bludna tijela...
a i to što kažeš!
Muškarci su zakon, ali nisu uvijek za sex, vibratori jesu. Kao što bi dotični MT rekao: mi smo nimfomanke...
1step2far
Dakle, dogovoreno. Ipak bi te još bolje povela u Rijeku jer je to grad za nas dve Urbanovke... Pa da odem na kafcu u Gal, i da se napijemo negdje... Živjeli vibratori.
Muškarci su zakon, ali nisu uvijek za sex, vibratori jesu. Kao što bi dotični MT rekao: mi smo nimfomanke...![]()
s obzirom da ti je ovo tek deveti post, moram priznat da si odlično izabrala nick!
tamna stranapa nemoj tako. on ti je saveznik! ključna otvora su, naime, 3. a vas ste dvojica...
..no dobro...što se tice vibratora....definitivno zna biti zanimljivo kad ti ženska predloži da u žaru sexa ukljucimo i njezinog malog kucnog prijatelja.....i nakon što pristaneš....doživiš šok od kojeg se oporavljaš mjesecima....jer umjesto MALOG kucnog prijatelja....iz skrivenog mjesta....se izvlaci nešto velicine omanjeg vatrogasnog aparata.....te sve tvoje dosadašnje misli...kako si joj super u krevetu...i kako imaš nešto što joj odgovara.....pada u vodu.....![]()
tako da moj konacni odgovor je....vibrator da....al ne u mom prisustvu.....![]()
Ajkula
meni je sasvim ok kad dvije cure koriste isti vibrator sa dvije glave, pa u društvu je sve zabavnije![]()
a to si doživio koliko puta u životi?! viđeno na ekranu se ne broji!
PoppyAjkula
meni je sasvim ok kad dvije cure koriste isti vibrator sa dvije glave, pa u društvu je sve zabavnije![]()
U mašti puno puta, jel se to broji?
Ajkula
PoppyAjkula
U mašti puno puta, jel se to broji?Ali nada umire posljednja
![]()
broji, broji... svatko za nesto zivi!
PoppyAjkula
PoppyAjkula
U mašti puno puta, jel se to broji?Ali nada umire posljednja
![]()
broji, broji... svatko za nesto zivi!
Odlično, onda će se broj sigurno povečati, sreći nikad kraja
živjeli naši penisi
Horned Reaper
smrt vibratorima
živjeli naši penisi![]()
![]()
![]()
![]()
hm da.. nego, koliko je ono bio onaj ''zečić''..
1step2far
Eh, da, imam novi, stakleni, koja ludnica... Izgleda fenomenalno, a u ljubavnim igricama mu nema premca. I moj dragi uživa.
...kako tvoj dragi uživa....hmm...možda mi je i bolje da ne znam....
...osim ako pod uživanciju smatraš da se sad može malo i odmoriti....
ruana
zasto se meni jos nitko nije sjetio to kupit,lol
...što ce ti vibrator.....da si izbiješ zube....
tamna strana
ruana
...što ce ti vibrator.....da si izbiješ zube....![]()
ti to iz iskustva
ruana
tamna strana
ruana
ti to iz iskustva
...ocekivao sam barem trunku konstruktivniji odgovor od tebe...al opet ništa....
...nemam ja iskustva s vibratorima...niti s bilo kojim proizvodom koji se može kupiti u sexi shopu.....(osim kondoma)...
al da ima vibratora koji su u stanju cuda napraviti....u to sam siguran.....
tamna strana
ruana
tamna strana
ruana
ti to iz iskustva
...ocekivao sam barem trunku konstruktivniji odgovor od tebe...al opet ništa....![]()
...nemam ja iskustva s vibratorima...niti s bilo kojim proizvodom koji se može kupiti u sexi shopu.....(osim kondoma)...
al da ima vibratora koji su u stanju cuda napraviti....u to sam siguran.....![]()
de molim te kondome u sexy shopu si ih kupovao

1step2farNe znam kako je u našoj lijepoj Hrvatskoj, ali dragi vani kupuje sve preko neta, dakle iz udobnosti svoje sobe bez crvenih obraza i ušiju svojoj djevojci kupuje vesele i zgodne stvarčice.
Imao sam priliku vidjeti to glorificirano "vani", pa tako, dok sam u pauzi za ručak šetkarao po jednom gradiću ugledam prizor od kojega vam se istovremeno ledi krv u žilama i srce rastapa od miline:
točno pred izlogom butika "Beate Uhse", u kojem su stajale četiri lutke s m-ž erotskom konfekcijom i u kojem je bilo desetke drangulija i različitih pomagala, stoji božićni štand s najrazličitjim suvenirima vjersko-tradicijske tematike.
Mislim da mi samo previše tripamo. Dođi, odaberi, plati, nosi.
Eto, ja se kandidiram, ako netko ima problema s kupovinom nekonvencionalnih artikala, ja ću kupiti sve što se on/ona/ono/oni/one/ona stide.
CatCloe
pa nemoj tako. on ti je saveznik! ključna otvora su, naime, 3. a vas ste dvojica...![]()
Žena sa iskustvom... cijenim!
1step2far
Eh, da, imam novi, stakleni, koja ludnica... Izgleda fenomenalno, a u ljubavnim igricama mu nema premca. I moj dragi uživa.
Zašto nekako mislim da tvoj dragi i ne bi bio presretan ovom rečenicom javno izgovorenom na forumu....

1step2farDragi vrlo dobro zna kakva sam i izjavu je pročitao čim sam je napisala, tako da niti on, a niti ja nemamo problema sa izražavanjem oko takvih stvari. Nisam nastrana, samo volim sexy igračke.
Ahh.. nemrem bolivit kako se ona odmah naduri kad ne skuži zezanciju. Ajd sad lijepo pročitaj ponovo svoju i moju rečenicu....

1step2far
Skužila sam, ne brini, ipak je dragi milijun puta bolji od staklenka.![]()
![]()
Ma nisi skužila... ajde da probam parafrazirati tvoje riječi: "Eh, da, imam novi, stakleni, koja ludnica...I moj dragi uživa"
Sad jasnije?
1step2far
Got it. Ah, pomutio mi se razum.
Previše tog Staročeškog, predmnijevam...
Meni iskreno ne treba kraj mojeg arsenala, ali dajte, malo akcije...
al, ako ne pišem o seksu, ne pišem ni o seksualnim pomagalima
I odmah ide kod mene na procjenu, ali očnu, ne vaginalnu...
insomnia
rekoh već jednom da Osijeku fali drastičnosti... ne vidim zašto je sad ovaj topic o vibratorima takav tabu.. tema kao i sve ostale![]()
ne fali osijeku drastičnosti, već nekima u osijeku fali drastičnosti
insomnia
fairy
Osobno nisam pobornik vibratora,,,malo mi je to smiješno,,,,zapravo znaš što mi je smiješo??? kao ono napraviš znaš već što i onda ga kao šta? opereš pod mlazom vode???? u umivaoniku ili šta? da ti bude čisti i spreman za uporabu...mislim daj molim te, opereš kitu??? i to još umjetnu????? oprosti, oprosti,,,,,evo neću više.....dakle,,,mislim da bi bilo najfer kada bi dali probni rok,,,,,kao kod auto test vožnju,,,,eto,.,,sretno...
da, kužim na šta misliš.. zato sam i povela topic jer me zanima kako s tim, šta je u tome toliko super, jer meni osobno se to čini malo bedastim.. a imam legicu koja je praktički zaljubljena u svoj vibrator, ono, ima ime i sve..da, a šta poslije s njim??
![]()
![]()
nije ni čudo da su veze osuđene na propast kad psotoje vibratori koji ne zafrkavaju, nešpricaju, nemoraš paziti kad će i gdje će, može dok dok ne rikne a onda samo zamjeniš baterije....cure moje kako će te vi sjebati evoluciju....vidit će te vi kad se hologrami usavrše, nećete moći naći muškog na ulici....samo vi grlite i ljubite svoje vibratore i davajte im imena...bolje vibratorima nego djeci...valjda će vam vibratori...još malo pa će i crkva ozakoniti brakove između žena i vibratora....
insomnia
ela
bolje i plastika nego bilo kakvo meso![]()
potpisujem!!![]()
_Jimmy_
ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
ne kažem da ću probati, čisto me zanimalo.. a što se on odmah uspjenio...kažu da su muškarci ljubomorni na vibratore?
jok ti si.....da nismo ljubomorni na ta sranja nešto bi nam falilo u glavi....ionako ste nas dosad skoro tretirali samo za nosače kita a sad kad imate i vibratore nismo dovoljno dobri......e baš bih volio da izumremo kao rasa i kad nam dođe E.T. i bude kopao da nađe razlog zašto smo izumrli da nađe kutiju sa očuvanim vibratorom unutra....pandorinu kutiju
ela
nekim ženama je očito samo svrha što više svršavati.....ljubav je izumrla....barem između muškarca i žene....
fairy
RajnusA cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu
hiihihhiii joj joj"> ,,,e a gle istina je to,,i ja uvijek kažem da me nitko ne zna dirati kao ja sama, ipak to radim godinama....
ops:">
jedno pitanje....da lis i ti još uvijek sama sa 31. godinom?...ako jesi i nečudi me.....previše razmišljaš klitorisom.....da je klitoris predviđen za razmišljenje bio bi ti velik kao glava da unutra stane mozak...
CatCloe
Rajnuse vidiš, to je zato jer su vaši mozgovi jdnostavniji. žene imaju puno bujniju maštu, samo što će rijetke bilo što o njoj priznati naglas
Ha, nama generalno to bas i nije shvatljivo. Malo koji ce od nas posegnuti za plasticnom dolly ili sto ja znam kakvim glupostima. Ili drkica ili muff![]()
Rajnusto je daleko prevare, on ti može biti odličan saveznik
Ja nemam problema sto se tice toga. Ako ce me moja buduca "varati" samo sa Draganom. It's fine with me![]()
![]()
misliš siromašniju!? ipak mi sebi možemo umisliti film za drkicu a vama bez kukzuroznog klipa bude teško zadovoljit se......ja sam zasad imao sreću i nijedna me moja nije morala zamjeniti s plastikom.....ili nisam priljepak za takve "dame"...fala bogu...
CatCloe
Rajnus
e to već ne bih rekla. sam si napisao kako je u pitanju anatomija - kod vas se sve vrti oko centra univerzuma - jednog jedinog dijela tijela gdje sve počinje i završava. a kod žena sve od glave do pete (izvana i iznutra) može biti erogena zona... za majstora su mogućnosti neograničene.![]()
a zato vam služi vibrator!? za masažu cijelog tijela!?
Super Hik
nekim ženama je očito samo svrha što više svršavati.....
Dobro jutro... jel slađa ili gorča?
sexyback
tamna strana
Ideeeešš, mi samice odavno znamo sve prednosti te "čarobne naprave" , bdw, uvijek je spreman, ne smrde mu noge, ne podriguje poslije piva, ne šalta od tekme do tekme - napuniš mu baterije i tu je!!!![]()
![]()
vi ste pravi recept kako zauvijek ostati sam
bondgirlMožeš mi please objasniti zašto sam ti ja u potpisu!?
"> aaaaa,i ja sam ,ne brini

bondgirl
Možeš mi please objasniti zašto sam ti ja u potpisu!?
Zato što si fino nasjela na pretpotopnu foru... Marice, deder ono linkovlje da gospojici predočimo
zluschbondgirl
Zato što si fino nasjela na pretpotopnu foru... Marice, deder ono linkovlje da gospojici predočimo
Šta god!!
zluschbondgirl
Ne mogu sad srećo,vibrator mi u ruci

CatCloe
tamna stranapa nemoj tako. on ti je saveznik! ključna otvora su, naime, 3. a vas ste dvojica...
..no dobro...što se tice vibratora....definitivno zna biti zanimljivo kad ti ženska predloži da u žaru sexa ukljucimo i njezinog malog kucnog prijatelja.....i nakon što pristaneš....doživiš šok od kojeg se oporavljaš mjesecima....jer umjesto MALOG kucnog prijatelja....iz skrivenog mjesta....se izvlaci nešto velicine omanjeg vatrogasnog aparata.....te sve tvoje dosadašnje misli...kako si joj super u krevetu...i kako imaš nešto što joj odgovara.....pada u vodu.....![]()
tako da moj konacni odgovor je....vibrator da....al ne u mom prisustvu.....![]()
![]()
može jedno pitanje...ako se tako zadovoljavate sad pa tko će vas zadovoljiti poslije!? pa nitko normalan neće htjeti ostat s vama....na kraju će vam vibrator biti vječni drug....nije ni čudi što ste protiv veza koje nisu savršene.....a baš sam se zbog nekih vaših postova pitao kako to da imate tako visoka mjerila za muškarce i mogu reći da mi je sad sve jasno
tamna strana
1step2far
...kako tvoj dragi uživa....hmm...možda mi je i bolje da ne znam....
...osim ako pod uživanciju smatraš da se sad može malo i odmoriti....![]()
hehe potpis...
1step2far
Dragi vrlo dobro zna kakva sam i izjavu je pročitao čim sam je napisala, tako da niti on, a niti ja nemamo problema sa izražavanjem oko takvih stvari. Nisam nastrana, samo volim sexy igračke.
HAHAHAHA
1step2far
Skužila sam, ne brini, ipak je dragi milijun puta bolji od staklenka.![]()
![]()
zato što ti ga je kupio hahhahaha
bondgirl
zlusch
Šta god!!
O buci, buci... kako se ona odmah ljuti
Evo, prouči ovaj topic pa će ti se horizonti naglo proširiti:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=2517&start=0
marrai
zlusch
Marice, deder ono linkovlje da gospojici predočimo
Ne mogu sad srećo,vibrator mi u ruci![]()
Kužim... bježi kao neman po tipkovnici... disleksija... dumine
1step2farSve će nas izjebati taj Marrain vibrator!
">
">Re: Vibratori!!!
marrai1step2farSve će nas izjebati taj Marrain vibrator!
">
">
Ma necu step2 nemoj se bojat
Iz dobre su porodice, baterije su dobre, higijena je na razini...
Diablo, vraže, mislim da si definitivno bolji od svih vibratora.
Nažalost, na vibratore sam osuđena jer dečko živi preko dvije države u trećoj državi pa moram ubiti napetost.
Al se raspisao momak...
Čuj, gle, da sad ne duljim, tj. ne kvotam ono sve što si ti kvotao, ne da mi se i umorna sam.. Potpuno je, ali potpuno očito da ti imaš problema sa sexom, pomagalima, ma sexom općenito. Kao što si i sam priznao nekoliko desetaka postova ranije, vibratore smatraš prijetnjom, i to je u redu. Svi se mi bojimo nepoznatog, ili nečeg u čemu nismo dobri. Pa ljudi smo, nismo pilići.
Vibrator nikako nemoj kupiti, niti ikada nemoj ući u neki sex shop, ma znaš šta, nemoj ti ni proći pored jednog, za svaki slučaj, i sve će biti u redu.
A sad da se ja vratim na ostale postove..
-tko će mi to kupiti vibrator za rođendan; jel to moja draga @1step? Može!
insomnia
Superhiče, oj Superhiče!
Al se raspisao momak...![]()
Čuj, gle, da sad ne duljim, tj. ne kvotam ono sve što si ti kvotao, ne da mi se i umorna sam.. Potpuno je, ali potpuno očito da ti imaš problema sa sexom, pomagalima, ma sexom općenito. Kao što si i sam priznao nekoliko desetaka postova ranije, vibratore smatraš prijetnjom, i to je u redu. Svi se mi bojimo nepoznatog, ili nečeg u čemu nismo dobri. Pa ljudi smo, nismo pilići.
Vibrator nikako nemoj kupiti, niti ikada nemoj ući u neki sex shop, ma znaš šta, nemoj ti ni proći pored jednog, za svaki slučaj, i sve će biti u redu.
-tko će mi to kupiti vibrator za rođendan; jel to moja draga @1step? Može!![]()
pogrešno djevojko (ako te tako mogu nazvati) ja uopće nama problema ni u seksu ni sa seksom pa mi i netrebaju pomagala niti njima samnom....zato mi vi i jeste smiješni
Super Hik
insomnia
Superhiče, oj Superhiče!
Al se raspisao momak...![]()
-tko će mi to kupiti vibrator za rođendan; jel to moja draga @1step? Može!![]()
pogrešno djevojko (ako te tako mogu nazvati)
Dapače!
Super Hik
ja uopće nama problema ni u seksu ni sa seksom pa mi i netrebaju pomagala niti njima samnom....zato mi vi i jeste smiješni![]()
Ono u čemu se razlikuje moje i tvoje poimanje vibratora i inih pomagala, je što ih ja ne smatram ORTOPEDSKIM pomagalima.
Pa zaboga, šta znači, ako cura ima vibrator, šta to automatski znači da je njen partner nesposoban da ju zadovolji?! Pa nije to neka ''pomoć'' pri seksu.
Iako, svakako može i pomoći..
Gle, iako je ženama doživjeti orgazam vrlo bitno, vrlo malo žena ''razmišlja klitorisom''. Hebote, pa valjda su tu i neki osjećaji uključeni..
Ne, ma zapravo, žene su totalni sex maniacs, koji muškarce odbacuju kao poderane gaće. Ako ti je sa 70 mlohav, onda, deda, furaj.. Iako smo u braku već zadnjih 45 godina.

insomniaJesi ti jedan od onih koji masturbaciju smatraju grijehom? Ajme, ne vjerujem...
![]()
kao prvo, ja ne vjerujem u instituciju grijeha kao ni oprosta, ja nisam Bog da ikoga osuđujem ili ikome opraštam....ali smatram ga nužnim zlom jer stvoreni smo da jedni druge ispunjavamo i nadopunjavamo pa u nedostatku toga a pod utjecajem najčešće medija posluži za prvu ruku
insomniaGle, iako je ženama doživjeti orgazam vrlo bitno, vrlo malo žena ''razmišlja klitorisom''. Hebote, pa valjda su tu i neki osjećaji uključeni..
Ne, ma zapravo, žene su totalni sex maniacs, koji muškarce odbacuju kao poderane gaće. Ako ti je sa 70 mlohav, onda, deda, furaj.. Iako smo u braku već zadnjih 45 godina.
vidim, muškarci ti nisu baš jasni...naravno, govorim o većini, i o tome kako je Freud uspio relativno lako objasniti seksualni razvoj muškog mozga dok se oko ženskoga ipak pomučio....ako malo pogledaš sa strane vidit ćeš da je mnogo više muških svoje djevojke stavljalo na pijedestal i ako im ta "svetica" postane kurvica u krevetu to im više nije to, osim nakratko dok su napaljeni a poslije ih uhvati osjećaj "istočnog grijeha" (takvi su i smislili onu: "sve su žene kurve; sori mama i ti si žena")...zato sam i rekao da su mnogi brakovi znali funkcionirati (osobito u katoličkim zeljama) tako da kad se muško zaželio perverzije je otišao u javnu kuću a žena je bilo samo za misionarski položaj.......ja sam osobno za zlatnu sredinu....kako u svemu tako i u seksu......krajnosti ne volim...jer dovode do ekscesa....
a što se tiče žena, sve više ih i je sex-maniacs, a mnogo ih je upavo na ovom forumu
nemam vibrator
imala sam ga - kupila, probala - bez veze, pa je stajao u ormaru pa opet probala i opet mi bez veze i tako još cijela 2 puta - shvatila sam da mi to nije ništa i riješila sam ga se
zašto? jer meni treba stvarni dodir, zagrljaj, poljubac...čovjek od krvi i mesa...
iz istog razloga ne masturbiram - meni to ništa ne znači i ne zadovoljava me
ne kažem da nikada to ne radim, vrlo rijetko i svaki put mi bez veze
ALI, razumijem da se to nekim (možda čak i mnogim) curama sviđa, da imaju vibratore i razna pomagala i da ih koriste...i da masturbiraju...pa, pobogu i muškarci drkaju, kaj ne???pa to je normalna pojava! svašta!
ljudi moji, svatko neka radi ono što hoće dok time ne nanosi bol nekome drugome (bilo fizičku, bilo emotivnu, psihičku...!!!
a što se tiče da onoga da vibrator može zamijeniti muškarca (da parafraziram) - meni nikako ne može!a niti većini žena...
uh, ne da mi se dalje...
a i rekoh da više neću o seksu...
ali ipak moram reći da si ipak podlegla marketingu i zagolicane radoznalosti ipak isprobala ta pomagala...ali to je ljudski...tako je i s prvom cigaretom, čašom alkohola, nekima jointom ili nečim drugim.....većina podlegne društvu i proba....jedna od psihijatrijskih definicija alkoholičara je da je svatko potencijalni alkoholičar tko je probao i jednu čašu alkoholnog pića....isto je zapravo sa svim stvarima.........
p.s. sad ćete me opet razapeti, jel da
@Maco, slažem se s tobom, naravno.. Muškarca od krvi i mesa ništa ne može zamijeniti! Živjeli muškarci!
1step2far
Jel se hoće tvoj družiti sa mojima? Vibratorima, mislim.
Iz dobre su porodice, baterije su dobre, higijena je na razini...
Ou šit... ovo je poprimilo kataklizmičke razmjere
put your
Super Hik
ma šta si ti zapela sa misionarskom pozom na mene!?...osobno mi je ta najmrskija kad ju već stalno spominješ......to što se ja neslužim rekvizitima ne trpam ga u svaku rupu znači samo da uspijem dobro obaviti "posao" i bez toga....ili sam imao sreću pa sam zaobišao nimfomanke![]()
Ma ok, da, kako god ti kažeš.
Super Hik@mali ivice ja te molim da prestaneš zajebavat ekipu i vratiš se svojem izvornom nicku, takav si nam svima draži i takvog te svi znamo i volimo. nije uredu ovako zajebavat ekipu kad znamo da si jedan i jedinstvenevo vidiš...ostavila si me bez teksta...sjedim pred ekranom već 5 minuta i neznam kako da pohvalim ovaj tvoj post
...ima... ima..e pur si move
...kvaliteta je tim ljepša kad rijetka
![]()
ali ipak moram reći da si ipak podlegla marketingu i zagolicane radoznalosti ipak isprobala ta pomagala...ali to je ljudski...tako je i s prvom cigaretom, čašom alkohola, nekima jointom ili nečim drugim.....većina podlegne društvu i proba....jedna od psihijatrijskih definicija alkoholičara je da je svatko potencijalni alkoholičar tko je probao i jednu čašu alkoholnog pića....isto je zapravo sa svim stvarima.........
p.s. sad ćete me opet razapeti, jel da
goopa
Ja dobila vibrator... za rođendan... Dragi se istrošio... al bitno da služi svrsi.
Ovo "dragi se istrošio" kad god ponovo pročitam poprimi neko drugo značenje
Naravno, muškarac je sve što trebam, i nikakav vibrator ga ne može zamijeniti.
No, pošto se ja seksam samo za Uskrs, ljetne praznike i Božić puno mi znači vibrator jer bih u drugom slučaju izludjela od želje.
Kad me zasvrbi, ja se želim počešati.
Da mi je dragi u blizini spalila bih sve vibratore, dobro lažem, jedan bih ostavila.
Ali, dragi nije u blizini, pa se snalazim kako mogu.
1step2far
Da me Zlusch ne zna, skupo bi me platio, zar ne?
Ma, ništa preskupo... jedna večera, dvije butelje vina i par komplimenata na račun atributa koji su malo više istaknuti čine čuda kod svake žene
1step2far
Kad me zasvrbi, ja se želim počešati.
Da mi je dragi u blizini spalila bih sve vibratore, dobro lažem, jedan bih ostavila.
Dečki, vrag odnio šalu... ajmo i mi pokazati zube:
http://www.fleshlight.com/fleshlight-girls/
1step2far
Šta će im to kad mama može speći dobru staru pitu od jabuka?
A mogu i vaše mame na tržnici kupiti mrkve i krastavaca....
Ti bi sa mnom debatirao?
1step2far
Krastavci dolaze u obzir, a ove tanašne spodobe nikako, bar su na nažem placu i u vrtu prcmoljčići.
Ti bi sa mnom debatirao?
Namjerno sam spomenuo mrkve jer su tanje i relativno zašiljene.... jel ti sad jasnije?
Dakle, mene zanima što curi kupiti za rođendan; nekakav Orgasmotronic 2000 pro, ili nešto, recite što je bolje, samo vibrator ili da ipak ima nekakav, više organski oblik; sa zekom ili bez, što, a, što?!
PS: tko u OS-u radi odljeve falusa u silikonu?
bazooka_joeDakle, mene zanima što curi kupiti za rođendan; nekakav Orgasmotronic 2000 pro, ili nešto, recite što je bolje, samo vibrator ili da ipak ima nekakav, više organski oblik; sa zekom ili bez, što, a, što?!
Mekši, savitljiv, kraći, deblji, žilav, a ne bi bilo loše da na nešto nalikuje odnosno da lijepo (ili da kažem - prirodno) izgleda
bazooka_joe...
Dakle, mene zanima što curi kupiti za rođendan...
nek' svijetli u mraku i odmah joj kupi punjač baterija
Pa kad se svi stide
Hvala svima na preporukama!
Oćeš vibrator, oćeš krastavac, oš kitu, oš kuglice, oš šta ti ja znam....
I onda kažu još da su nesretne...
darkmarkJebes mi sve nekad poželim da sam žensko kako je vama dobro.

darkmark
Jebes mi sve nekad poželim da sam žensko kako je vama dobro.
.....os palacinke....
on topic:
inače sam zagovornik živog stvora, radije nego vibratora, ali sad bi mi jedan baš dobro došao
MacaPapucharicainače sam zagovornik živog stvora, radije nego vibratora, ali sad bi mi jedan baš dobro došao
Živi stvor ili vibrator?
FrostMacaPapucharicainače sam zagovornik živog stvora, radije nego vibratora, ali sad bi mi jedan baš dobro došao
Živi stvor ili vibrator?
haha, namjerno sam tako sročila, očekujući ovo pitanje...
živi stvor je uvijek prvi izbor...
a vibrator dođe nešto kao štaka...ali, ponekad je i štaka potrebna
FrostMaco, jebemu, pa tebi tako mladoj i zgodnoj barem ne bi trebao bit problem nać mesa....
nisam sigurna jel wink bio na "mlada" ili "zgodna" ili oboje, hahahah
ma, jbga, ovo nije moje vrijeme...
nego, odosmo mi u offtopic
JAvljat se na : 0997075099
nandor0928Bože dragi, izgleda da ovaj misli ozbiljno...
Osijek i okolica:ženama bi platio od 300-500kn za sexualni odnos.Sve vaše mašte bi ispunio! Imam sve pomagala:penisprsten,vibrator!

seven-of-ninenandor0928Bože dragi, izgleda da ovaj misli ozbiljno...
Osijek i okolica:ženama bi platio od 300-500kn za sexualni odnos.Sve vaše mašte bi ispunio! Imam sve pomagala:penisprsten,vibrator!
ma, misli li on ozbiljno ili ne ... ali ovom forumu pod hitno trebaju lektori
">
">
">...nandor0928
ja ne vjerujem
">
">
Molim lijepo, ovo je fina tema
insomnianandor0928
ja ne vjerujem">
">
Molim lijepo, ovo je fina tema
zato se čovjek oglasio i na ovoj, manje finoj temi
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=254570#254570