Slovenci
kakvi su po vašem mišljenju ? i da li ste imali neugodnih iskustava s njima ?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
_Jimmy_Što mislite o njima ?
kakvi su po vašem mišljenju ? i da li ste imali neugodnih iskustava s njima ?
jedno ljeto sam radila na moru,,,mogu reći da su loši gosti,,,,,ponašaju se kao kraljevi, puno zahtjevaju imaju puno prigovora, ponašaju se kao da je jadran njihov i izdižu se iznad nas i mogu reći da sam uglavnom imala neugodna iskustva s njima,,,nisam ih doživjela na lijep način, a i smješno pričaju
"> mmmmislim da bi gosn Pervan najbolje odgovorio na ovo pitanje...
">

marko tot
Ma Slovenci koje ja znam su baš dobria znam ih ko Rusa iako ih ima nešto manje. Znam jednog, velika faca u Ljubljani, a ja kod njega kući i njegovoj radioni kao kod kuće. Kad ja dođem tamo, on zatvara radnju, samo da me vodi na klopu, jer volim puno da jedem. Bio i kod nas u Osijeku i svi koji ga upoznali, htjeli ga častit. On je Slovenac PRVA LIGA
![]()
svi smo lege. Ako nismo lege
pa neće baš lijepo izgledat...
ko posle kakve utakmice.Anita_os..ja gdje god sam bila na moru, svi koji iznajmljuju nesto kazu da su Slovenci najgori gosti, da naprave najveći nered i da su baš bahati.
To je ono što su mi rekli...osobno, ne znam baš nikog..
lufushttp://www.index.hr/vijesti/clanak/crnogorci-darovali-slovencima-podmornicu/416054.aspx
sad će dobit i više od piranskog zaljeva
Kako joj policajac pokazao da i drugima udaraju ovako, jel im ih oduzeo?
Pa gdje da joj udari žig, nego u vize, kada ima svaka stranica vize, jedino poslednje dvije bilješke!? I stara i nova putovnica. Neka nastavi dupe pa da joj udare žig. Ova Mara
podsječa me na Joško Jorasa!!!!!!josephine01
ae šta se zapjenili.. treba komšije zvat na prasetinu, svinjske šnicle, svinjske kobasice i pršut i ine (izgleda internacionalne) svinjske specijalitete i lijepo ih ugostit!
123456josephine01
ae šta se zapjenili.. treba komšije zvat na prasetinu, svinjske šnicle, svinjske kobasice i pršut i ine (izgleda internacionalne) svinjske specijalitete i lijepo ih ugostit!
ostavite frustracije negdje u septičkoj i bavite se ozbiljnim problemima... politika je jedno, obični ljudi, građani su sasvim druga priča... jeb* mi se tko ima kakve krvi...
josephine01
123456josephine01
ostavite frustracije negdje u septičkoj i bavite se ozbiljnim problemima... politika je jedno, obični ljudi, građani su sasvim druga priča... jeb* mi se tko ima kakve krvi...
neam ja niš protiv janeza.. jasna je stvar da ovakve međunacionalne netrepeljivosti kreiraju oni tamo gore, a da sitne ribe nemaju nešto puno jedne protv drugih...
zato ja kažem da ih treba pozvat na svinjske specijalitete![]()
123456josephine01
123456josephine01
neam ja niš protiv janeza.. jasna je stvar da ovakve međunacionalne netrepeljivosti kreiraju oni tamo gore, a da sitne ribe nemaju nešto puno jedne protv drugih...
misliš političare i nacionaliste ili obične građane?
josephine01
123456josephine01
123456josephine01
misliš političare i nacionaliste ili obične građane?
na klopu pozvat krupne ribe, oni će puno pojest..![]()