Virtualne ljepotice

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Virtualne ljepotice

Evo čitajući jutarnji.hr naišla sam na jedan vrlo zanimljiv članak.. iako je tema usko vezana za tehnologiju( konkretno mobitele) ipak sam odlučila staviti je pod čavrljanje (nadam se da neću dobiti opomenu od Leona ;) ) ..

Naime, radi se o virtualnim ljepoticama s prebivalištem u mobilnom uređaju, a boravištem u muškom umu za koje ujedno možemo reći da su i robinje 21. stoljeća (ipak je "zarobljena" kod ponosnog vlasnika mobitela 3G generacije :D )..

Sad šalu na stranu.. sjećajući se dječje opsjednutosti nekada jako popularnog Tamagotchija, koje su djecu (kada je njihov ljubimac zbog nebrige zauvijek zatvorio "oči" ) dovele do psihičkih "drmanja", razmišljam o "drmanjima" odraslih kojima sa 35 000 tema ova "zločesta djevojka" svakodnevno opsjeda um.. evo da shvatite cijelu priču pročitajte članak

Zanima me šta Vi mislite o tome.. meni prvo što je palo na pamet su Ameri i njihova već poznata nastranost :lol: te velika zarada mobilnih operatera preko (ne tako jeftinog) podatkovnog prometa :x
i ja bi jednu ovak za po doma... da mi čisti sobu i katkad očisti radni stol..
35000 tema? mislim da "vlasnici" s njima razgovaraju samo o jednoj...
Jel' pegla?
a šta ti danas imaš puno tema ...
... shta che ti virtualno djevojche, kada ovoliko lijepih djeva paradira Osijekom... :D :D :D
_Jimmy_

a šta ti danas imaš puno tema ...

a šta ti nju pratiš...8)

...mobitel mi iskljucivo služi ra razgovor....a što se tice virtualnih djevojaka....još uvijek mi mašta dovoljno dobro radi da si zamislim nešto po mom ukusu....8)
Slažem se s kolegom pukotinom.....Uz toliko dražesnih mladih dama (i ne baš dama) i onih malo starijih (ali još uvijejk dražesnih) kome trebaju virtualne kokse?1?1?
Coimhéad fearg fhear na foighde GasssoLina !
tko je ljut na mene?...

Tagovi