Društvo, politika

CatCloe
patike i naočale su jedini "odjevni" predmeti za koje sam spremna platiti više para. stopala i oči - vrlo bitni dijelovi tijela i treba ih čuvati ako se puno koriste![]()

bettyNadju se na net-u i na eBay za pola cijene. Kupis 4 para, od njih prodas tri za skromni profit sa kojim ti je placen cetvrti par... Vecina mojih igracaka je placena na taj nacin...
eee ja bi dala i 1500kn za patike ali ih nemam ,tako da uvijek na nekom snizenju uhvatim neke koje su bile skupe pa si jedino tako mogu priusti, imam ih dosta, ali ja vam to uredjujem,pere,sprejam itd...mrzim kad su mi cipeke ili patike neuredne,tako da jeden pumice imam vec 4 god, starke 8 god itd....
fatcatvidis vidis dobra ideja tnx
bettyNadju se na net-u i na eBay za pola cijene. Kupis 4 para, od njih prodas tri za skromni profit sa kojim ti je placen cetvrti par... Vecina mojih igracaka je placena na taj nacin...
eee ja bi dala i 1500kn za patike ali ih nemam ,tako da uvijek na nekom snizenju uhvatim neke koje su bile skupe pa si jedino tako mogu priusti, imam ih dosta, ali ja vam to uredjujem,pere,sprejam itd...mrzim kad su mi cipeke ili patike neuredne,tako da jeden pumice imam vec 4 god, starke 8 god itd....
PsychoSoldier
@alexia jel te mogu pitati gdje si kupila te pony? kontam si u zg, jel tako?
malecka
e da dodatno pitanje...gdje si kupujete vaše šuze??? koje trgovine pljačkate
malecka
e da dodatno pitanje...gdje si kupujete vaše šuze??? koje trgovine pljačkate
bezveze_netko
patike su najbitniji dio odjeće ( barem meni).... i za dobre šuze mi nije bedara potrošiti masa para. Zadnje sam kupio preko neta, a pošto u osijeku nema izbora... izgleda da ću i druge naručiti takođe....
evo slike![]()
http://www.shoes.com/productimages/shoes_iaec1045680.jpg
machor
ajd opiši kako ide to preko granice carina i to!
machorbezveze_netko
patike su najbitniji dio odjeće ( barem meni).... i za dobre šuze mi nije bedara potrošiti masa para. Zadnje sam kupio preko neta, a pošto u osijeku nema izbora... izgleda da ću i druge naručiti takođe....
evo slike![]()
http://www.shoes.com/productimages/shoes_iaec1045680.jpg
ajd opiši kako ide to preko granice carina i to!
alexiajegerstar, jegerstar, jegerstar
![]()
patike nekad u nekom sportshopu, cipele nekad u nekoj trgovini tipa mango. i to je to.
mvargaOd malena adidaske.
ej jel znaš koliko bi koštale jomine patike za dvoranu
adebisi-jug2
jedne diadora- 1000 kn...ko klizaljke...onda jedne bijele nike - 800 kn...to mi za grad...onda crvene nike - to mi ovak za šetnjicu i školu...i zelene joma za mali nogomet i kopačke "zlatne" aka. ronaldinho za veliki nogomet - 1000 kn
davorccc
Gadno je imati velike noge, nema nekih modela patika koji se tebi sviđaju, pa moraš proći pola grada da nađeš nešto pristojno. Inače mi je stopalo dugo 32 cm ili stardardni kalup 47 broj.

nake_radoeeeh da...zaboravio sam...
ako neko hoe kupiti ove kopačke neka se javi na pm...
broj 40 , u odličnom stanju...manje od 10 puta nošene
masterzz
prvo, ispravno je reć tenisice a ne patike jer je to turski od papuča, hah iako patike kulerskije zvuče
kakogod adidas je nešto što je pojam tj mercedes među tenisicama, jedino što je kod nas mal izbor
zri
tenisice su u Zagrebu...kod nas su patike uvijek bile patike![]()

malecka
zri
tenisice su u Zagrebu...kod nas su patike uvijek bile patike![]()
![]()
![]()
masterzz
u Ankari su isto patike, mislim da je to jer je dosta tu Bosanaca u Os doselilo kao izbjeglica a i prije pa onda i ostalo
btw tenisice su u Hrvatskoj, znači i Osijeku i Svršgaćama Donjim i Bačindolu, a vi djevojčice pričajte kak vam volja, al imajte bar na umu da ne govorite točno![]()
masterzz
zri moraš znat da ti nisi najstarija na svijetu i da su se neke stvari i greške događale prije tebe...
tenisica je engl riječ ili izmišljotina a zapravo je ime nekog gradu u kojem su se rekreirali monkovi, a patika turska izmišljotina ili pak bosanska (ali kriva jer se odnosi na papuče) i ima univerzalno značenje za sport, ali se treba ako baš hoćeš specificirat npr. tenisice za trčanje...
hm to ti je kao ono (možda malo uvećano), ako su moji mama i tata bili imali feler u govoru i ja ću tako govorit kao u Jodie Foster u filmu Nelly
masterzz
zri moraš znat da ti nisi najstarija na svijetu i da su se neke stvari i greške događale prije tebe...
tenisica je engl riječ ili izmišljotina a zapravo je ime nekog gradu u kojem su se rekreirali monkovi, a patika turska izmišljotina ili pak bosanska (ali kriva jer se odnosi na papuče) i ima univerzalno značenje za sport, ali se treba ako baš hoćeš specificirat npr. tenisice za trčanje...
hm to ti je kao ono (možda malo uvećano), ako su moji mama i tata bili imali feler u govoru i ja ću tako govorit kao u Jodie Foster u filmu Nelly
masterzz
banana boy nisam ni rekao da sam kompententa osoba za hrvatski jer nisam taj fax završio, i smatram da ne znam hrvatski potpuno ali naspram 99% populacije sam apsolutni tata...a što se tiče ove riječi potpuno sam u pravu, a ako ne vjeruješ idi u pučku školu i pitaj tamo profu
btw ako tu i tamo ti ili ja, ili bilo tko pogriješi u pokojem padežu ili slovu ja ga ne smatram nekompetentnim jer svi smo ljudi, a ako je nešto nejasno ili ukratko napisano to je zato jer je već prije rečeno
i ja ne namećem nikome svoje mišljenje jer to nije mišljenje već činjenica (vidi pravopis)
ruana
offtopic, ajmo anketa patike vs tenisice, pa cemo vidjet kolko osjecana govori patike
masterzz
ruana
offtopic, ajmo anketa patike vs tenisice, pa cemo vidjet kolko osjecana govori patike
uff ajmo offtopik koliko Splićana govore šugamon umjesto ručnik...
gle nisam je rekao šta ljudi u Os govore, nego samo zanimljivost da govore krivo po Rvacki..
tvoja ideja je oftopik oftopika ruana, ako me razmeš![]()
masterzz
i zaboravio sam reć da je prilikom jednog dolaska jednog Turčina u Os, koji je moj susjed bio neko vrijeme, na našu upotrebu riječi patike smijao se kao Benny Hill
Circa
Ja bi se okotio za jedne patike kakve se u rvatskoj ne možeju kupit...
Inace i nosim samo patike...
malecka
predobra kolekcija patika circa.... ajm impresd....
Circa
malecka
predobra kolekcija patika circa.... ajm impresd....
Tak ti je to, kada sam htio imat vise patika nisam si to mogao prijustiti. Sada, kada mi ne trebaju, imam pet-šest pari...![]()
cruela devill
a imam još jedne camper....jako sam zadovoljna njima![]()
">
">
">
">
">

">
">
">
">
">
">maleckaMissConception
dobro, zašto nitko ne spominje ovo?![]()
khm...iskreno ..nisu mi nimalo lijepe... to se pokida doks reko keks.... to mi nekako ko za bakice
">LoonaIsuse, Starte.. imali smo ih svi u osnovnoj školi..Samo su bile bijele i pisalo je na njima Startas! Jer to Borovo pokušava uzvratitit Stakrama?
">

MacaPapucharica
maleckaMissConception
dobro, zašto nitko ne spominje ovo?![]()
khm...iskreno ..nisu mi nimalo lijepe... to se pokida doks reko keks.... to mi nekako ko za bakice
joooj, draga moja...ne sjećaš se ti toga...![]()
to je nekad bio brend (iliti brand)![]()
ma, stvarno...to budi sjećanja...
ja sam svoje obojila flomasterima - jednu u narančastu, a drugu u sve ostale boje...bile su vrlo zahvalne za različite radinosti...![]()

faktor-xevo krenile u prodaju
http://www.net.hr/ljepota/page/2008/07/16/0127006.html
Fifaja sam svoje zadnje patike dc, kupio preko e-baya..platio ih 450 kuna...u hrvatskoj ih ima u zagrebu i koštaju 850, tako da mislim da sve patike od sada tako kupujem
faktor-xevo krenile u prodaju
http://www.net.hr/ljepota/page/2008/07/16/0127006.html
Frost
![]()
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja.
nake_radoI mene zanima,upravo tako nesto trazim a pravo je vrijeme za nove patike.
Gdje odakle kako zašto? Oma želim znat![]()
zEE-kAY
ona radnja u podhodniku...mislim da te to dodje kojih 60 kn
Frost
![]()
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja.
Frost
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće?
sokrat
..patike su mi najslabija točka.......opsjednut sam njima...obožavam adidas....trenutačno imam 10 pari....
...i sekiram se što su svi novi modeli neki odvratni...ja bi si naručio neke stare modele.....al nema....
kyxe imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
kyxFrost
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće?
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
trenutno si trazim ovake: http://etnies.com/shop/calli-vulc/black-red-grey/
al nema dolje u subwayu :f
FifaE upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao.
to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih
tuxFifaE upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao.
to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih
FifaMa o koncertima da ne pricam,svako malo mi patika ispadne s noge
tuxFifaE upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao.
da, meni je jednom nova patika usred koncerta odletila s noge i našao ju nakon koncerta na drugom kraju dvorane![]()
![]()
..to je posljedica nevezanja
![]()
Fifa
da, meni je jednom nova patika usred koncerta odletila s noge i našao ju nakon koncerta na drugom kraju dvorane![]()
![]()
![]()
kyx
Frost
E odma i da dodam...
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
solloFifa
![]()
![]()
Ne to je posljedica sreće,jer da nisi imao sreće ne bi ju našao,ili bi možda dobio po p***i od onoga ko ju je dobio u glavu..
lalai ja imam takvih problema sa starkama. al cim se pocnu raspadat odnesem ih teti koja to popravi.
ima radnju u gundulicevoj, blok centar 2, a trgovina se nalazi u prolazu izmedu zgrada 28 i 30.
ona stavi neku kozu preko cijelog straznjeg dijela i dobro se drzi.
pa eto, probajte kod nje.
Frost
lalai ja imam takvih problema sa starkama. al cim se pocnu raspadat odnesem ih teti koja to popravi.
ima radnju u gundulicevoj, blok centar 2, a trgovina se nalazi u prolazu izmedu zgrada 28 i 30.
ona stavi neku kozu preko cijelog straznjeg dijela i dobro se drzi.
pa eto, probajte kod nje.
Koliko te oženi teta?![]()

kyx
![]()
![]()
![]()
dobre!!!
Fifa
ja sam patike prestao kupovat u osijeku...mislim..kupim ak mi se baš extra sviđaju, al debilno mi je kad isfuram van nove patike sav sretan i vidim još 5 ljudi s tim patikama vani...aaaa..i onda mi još seljo dobaci u prolazu "imaš dobre patike"..odma sutradan obujem stare....sad me bar pitaju svi "di ti kupuješ patike"
![]()
![]()

">Mother EarthFifa
ja sam patike prestao kupovat u osijeku...mislim..kupim ak mi se baš extra sviđaju, al debilno mi je kad isfuram van nove patike sav sretan i vidim još 5 ljudi s tim patikama vani...aaaa..i onda mi još seljo dobaci u prolazu "imaš dobre patike"..odma sutradan obujem stare....sad me bar pitaju svi "di ti kupuješ patike"
![]()
![]()
A di ti kupuješ patike?

1step2farAko bude sreće, nakon deset sati instrukcija ću si kupiti one adidaske o kojima sanjam.