kupujem rod-pod!
Forum
Burence
kao što naslov kaže, kupujem rod pod! ak ne znate šta je to, nemojte ni pitati jer ga očito nemate za prodaju! slike obavezno na PM..
.....ja kupujem šarana sa ljuskom al samo ako je ljuska sa jedne strane tijela.....ako ne znate gdje se takav šaran ne može uloviti nemojte me ni ispitivati.....
...stiže hitna po burence...dakle: imam jednu rudarsku kapu s svjetlom za prodat; kompas bez igle; pola vezice za tenisice; rječnik stranih pojmova na uzbekistanskom; gitaru bez vrata i najmoćnije od svega željezne djevičanske gaće. ako netko nezna ćemu ovo potonje služi neka me ništa ne ispituje...
kelly
...stiže hitna po burence...
pošalji barem dobre sestre...
Burencejel mora bit od inoxa ili ...?
kao što naslov kaže, kupujem rod pod! ak ne znate šta je to, nemojte ni pitati jer ga očito nemate za prodaju! slike obavezno na PM..
kvakicaBurencejel mora bit od inoxa ili ...?
Burencejel bitna boja?
aethurkoliko trazis za gace?
samo sam čekao...
dakle: imam jednu rudarsku kapu s svjetlom za prodat; kompas bez igle; pola vezice za tenisice; rječnik stranih pojmova na uzbekistanskom; gitaru bez vrata i najmoćnije od svega željezne djevičanske gaće. ako netko nezna ćemu ovo potonje služi neka me ništa ne ispituje...
betty
samo sam čekao...
dakle: imam jednu rudarsku kapu s svjetlom za prodat; kompas bez igle; pola vezice za tenisice; rječnik stranih pojmova na uzbekistanskom; gitaru bez vrata i najmoćnije od svega željezne djevičanske gaće. ako netko nezna ćemu ovo potonje služi neka me ništa ne ispituje...
dogovorit ćemo se... a smije li se znati zašto to tebi treba?
kvakica
našla ja na netu za 480 kn, ovo što imam kod kuće je u katastrofalnom stanju.
željezne djevičanske gaće?
PsychoSoldiera jebote imas stapove u obliku rašlji pa koristi to..ili nadi na netu
ma bravo pametno moje! a signalizatore da nataknem na .... !? ako se ne varam i ovo je dio neta..
Re: kupujem rod-pod!
aethurpa ako ja to tebi trebam objasnjavat s toliko godina .....
betty
samo sam čekao...
">Re: kupujem rod-pod!
bettyaethurpa ako ja to tebi trebam objasnjavat s toliko godina .....
betty
samo sam čekao...
">

bettya sta se ljutis odmah? sala mala....
ma to je više bio izraz djelomičnog nezadovoljstva... dakle kupuješ?
jedino pristajem na zamjenu...