Offtopic #55

Forum

ketti

SVI MI PADAMO, ZASTRANJUJEMO ČESTO.ALI OPET MU SE VRAĆAMO...

Viči u svoje ime.
PA JA I GOVORIM U SVOJE IME.KAO I TI U SVOJE.JER SVATKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE,,ZAR NE.ŠTO NE ŽNAČI DA SAM JA BOLJI ČOVIJEK OD TEBE.ALI U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI U KOJOJ SAM BILA JA SE UVJERILA DA POSTOJI
...znam da ce me admin mrziti al eto jednostavno moram napisati jedan offtopic.....

ketti

PA JA I GOVORIM U SVOJE IME.KAO I TI U SVOJE.JER SVATKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE,,ZAR NE.ŠTO NE ŽNAČI DA SAM JA BOLJI ČOVIJEK OD TEBE.ALI U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI U KOJOJ SAM BILA JA SE UVJERILA DA POSTOJI

dakle draga moja @ketti da ti nešto ciko tamna strana kaže
na tastaturi imaš jednu vecu tipku na kojoj piše....."Caps Lock"...koja je ocito kod tebe ukljucena....
e sad to nije nikakav problem osim što kad negdje pišeš na forumu sa velikim slovima to po nekim pravilima znaci da se dereš,urlaš ili viceš.....pa zbog toga bi bilo pristojno da svojim nadasve nježnim prsticima pritisneš tu tipku....i rješiš se daljnih problema....
eto toliko od mene...
hvala
molim, nema na cemu....
zbogom....
LEGA MOJ PEVO DA TI NEŠTO MOJI NJEŽNI PRSTIĆI NAPIŠU.BAŠ TI HVALA NA OBRAZLOŽENJU..ALI POŠTO... EVO TVOJIM ĆU ŽARGONOM..NOSIM PEPELJARKE (ŠTO NARAVNO NE NARUŠAVA MOJU PRIRODNU LJEPOTU) I MOJA TASTATURA JE MALČIĆE DRUGAČIJA OD TVOJE..RECIMO KAO I JA OD TEBE...ALI SVE JAEDNO TI HVALA NA OBJAŠNJENJU...I POMOĆI..ali evo samo za tebe pišem i malim..jupi.....
tamna strana

...znam da ce me admin mrziti al eto jednostavno moram napisati jedan offtopic.....

ketti

dakle draga moja @ketti da ti nešto ciko tamna strana kaže
na tastaturi imaš jednu vecu tipku na kojoj piše....."Caps Lock"...koja je ocito kod tebe ukljucena....
e sad to nije nikakav problem osim što kad negdje pišeš na forumu sa velikim slovima to po nekim pravilima znaci da se dereš,urlaš ili viceš.....pa zbog toga bi bilo pristojno da svojim nadasve nježnim prsticima pritisneš tu tipku....i rješiš se daljnih problema....
eto toliko od mene...
hvala
molim, nema na cemu....
zbogom....

Ono što je Tamni htio reći je da PROČITAŠ PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU!!. Zabranjeno je često vikanje. Ako imaš pepeljarke onda bi ti barem trebale pomagati da vidiš, osim ako ih nosiš za šminku...u tom slučaju - nemoj ih nositi.

Tagovi