MUP osijek
Društvo, politika
Re: MUP osijek
sabaajd jel neko slučajno zna jel radei mup subotom.... trebam ići pravit vozačku a rednim danima nemogu zbog šljake... aj help pls
Ne rade subotom, samo radnim danom od 7:30 pa do 15:30 (čitaj 15:00)

ACAB=A-all,C-cop.A-are,B-busted
a i ta naša osječka policija je danas jako "žalosna" nedaju nam malte ne da se skoro više i nalazimo na našem starom poznatom mjestu,gdje su odgojene generacije i generacije i gdje se poštuje zakon jačega i zakon starijih(tj.oni prema kojima imamo poštovanja),skoro svakoga dana dolaze na intervenciju da vide što konzumiramo i da bi nam očitali pokoju bukvicu da bi se osjećali moćnije,a zapravo ciela naša policija je "smijeh"- svi policajci šonjo do šonje!!!!
saba
ajd jel neko slučajno zna jel radei mup subotom.... trebam ići pravit vozačku a rednim danima nemogu zbog šljake... aj help pls
daš punomoć nekome ...ali prvo zoveš voditeljicu referade za vozačke isprave ili tete na šalteru. Preporučam ti voditeljicu i njenu zamjenicu jer su puno ljubaznije, od aždaja iza stakla
marko totmup=m-majmuni,u-u,p-plavom.
ACAB=A-all,C-cop.A-are,B-busted
">
ACAB - All Cops Are Bastards a ne busted
">
al nema veze...
nejasaba
ajd jel neko slučajno zna jel radei mup subotom.... trebam ići pravit vozačku a rednim danima nemogu zbog šljake... aj help pls
daš punomoć nekome ...ali prvo zoveš voditeljicu referade za vozačke isprave ili tete na šalteru. Preporučam ti voditeljicu i njenu zamjenicu jer su puno ljubaznije, od aždaja iza stakla
hmmm a na koji brojček da ju nazovem
saba
nejasaba
hmmm a na koji brojček da ju nazovem
zoveš mup, centralu i tražiš tetu voditeljicu..broj centrale imaš na netu
Re: MUP osijek
saba
vozačka je gotova u 15 min ukoliko imaš slike i ostale potrebne papire.ja sam bio oko 13 h i nije bilo gužve, žena to sredila u tren oka.sad kako su godišnji, tko zna.
putovnica mi je bila gotova za 2 tjedna.
tonya
U Zagrebu možeš bez štele dobiti isti dan, ako imaš odgovarajuću potvrdu (da ti putovica treba zbog poslovnog puta, liječenja u inozemstvu...).
U Osijeku je možeš dobiti za 3 dana ako ti je stvarno hitno.. ne znam da ti treba potvrda nekakva, jer meni nije trebala, a dobila sam putovnicu 3. dan..