Nigdje.....

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Nigdje.....

Di da ljudi izadju???? Bolje iz kuce da ne izlaze......
Old Bridge Pub, Cadillac, Amsterdam (doduše ne navečer), Mini Teatar... naravno u slučaju da izbjegavaš cajke. Uostalom, uvijek ti ostaje park i pijana.
cadillac west park i cuga najbolji provod....
Makni se malo iz Osijeka pa ces vidjet kako se u Osijeku nema gdje izaci ;)
svi smo svjesni da se u osijeku nema nigdje za zaći ali... treba bit snalažljiv...
malecka

svi smo svjesni da se u osijeku nema nigdje za zaći ali... treba bit snalažljiv...

Cini mi se da nisi skontala Rajnusovu ironiju... btw. bas si nesto u zadnje vrijeme kontam malo do Westa svratiti na cugu od 5kn... kakva je mjuza kojim danima?!
Leteci mungos

btw. bas si nesto u zadnje vrijeme kontam malo do Westa svratiti na cugu od 5kn... kakva je mjuza kojim danima?!

Bio sam u petak, ali došao sam tamo tek oko 2 u noći; krdo pijanih ljudi ispred, nekakve maloljetnice se zarigavaju po haustorima, a unutra... Brda (doslovno) razbijenog stakla, možda 20-tak ljudi i nekakva Ibiza-fun šugava muzikica. Za šankom se zabavljao šef sa nekom curom, a cuge - nema. Tj, nema gin-a, nema tonica, nema cole, stocka je ostalo za jednu čašicu, nema piva, samo vino.
Svejedno, možda danas opet svratim... :D

Re: Nigdje.....

ja bi još dodao tufnu kad se razdani tamo negdje oko pol 5 idealno za završit večer pogotovo ak si već pošteno namazan pa si nemoraš više ništ kupovat (pivo cca. 18 kn), uglavno stari hrvatski rock, dinkec i sl.
malecka

cadillac west park i cuga najbolji provod....

:cheers:
ak ideš van,nemoj ić loše volje-u tom grmu leži zec!a meni je dobro u tufni,parkić isto...a west,pa de ljudi moji,imaju jedan te isti cd godinama!nevjerojatno!!sam da promjene glazbu...
sister

ak ideš van,nemoj ić loše volje-u tom grmu leži zec!a meni je dobro u tufni,parkić isto...a west,pa de ljudi moji,imaju jedan te isti cd godinama!nevjerojatno!!sam da promjene glazbu...

potpis. Lista pjesama: Bon jovi, Cyndy lauper, walking on sunshine, i love rock and roll... uvijek sve iste pjesme. da ti bude zlo.
aethur

sister

potpis. Lista pjesama: Bon jovi, Cyndy lauper, walking on sunshine, i love rock and roll... uvijek sve iste pjesme. da ti bude zlo.

A što je najgore ima ljudi po Osijeku koji bi za 100-200kn po večeri puštali ziku cijelu noć, raznovrsnu, po željama, strane, domaće, biraj
ja stvarno neznam što u svom životu radi taj dj u westu???da nije sposoban spržit drugi cd..
sister

ja stvarno neznam što u svom životu radi taj dj u westu???da nije sposoban spržit drugi cd..

Ma ima on to na mp3 jevima gore kod sebe "u uredu" ja vidio, ima muzike pun k..ac sam što je 70% tog stari olinjali šrot kojeg više niko nesluša, a ovih ostalih 30% kontam si da mu je dofuro neko od legosa od prije Poncija i Pilata pa reko jedno veče deder ti to pusti nama, i eto i dandanas se to vrti na našu nesreću.
ja bi ubila za jednu močvaru ovdje u os!!!
a ubila bi i za mjesto gdje se pušta plesna dobra glazba,različita,evo dobra mi je tufna,ali mjesto gdje su i najnovije stvari..kake god,sam nek je za ples!!!zadnji put sam se pošteno naplesala u klubu mladih!!!!!!!!!!!!!!ah,kak je tamo bilo super!!!

Moj lega se zaposlio u ZG i kaže, što se tiče izlazaka nemoš bolje, skoro svaki dan neko događanje, nemože proć vikend bez nekog jebačkog koncerta, ma ludilo, a ovdje ku..c, samo to pokazuje da je Osijek stvarno zadnja rupa na svirali ove hrvatske.Jedina događanja u Osijeku su preko ljeta i to je UFO i Osječko ljeto mladih.Izlasci su katastrofa.Jebote ja sam do prije dvije tri godine bio nonstop vani, četvrtak, petak, subota, dobro preskoči se vikend, al uglavnom izlazilo se stalno.Gdje sad izać. pol tvrđe su cajke, moš u west, cadilac, OBP, tufnu i eventualno big ben, i kad izađeš nemoš van bez bar 4-5 legosa da nekoj grupi nadobudnih balavaca od 18-19 godina nebi palo na pamet zaskočit te eto tako iz dosade.Najbolje mi je zapravo kad je tulum kod nekog, pa 20-50 ljudi pa raspašoj cijelu noć.
slažem se s Monstrumom. Najbolji su kućni party, nekoliko ljudi, cuga, glazba kakvu svi volite, ma užitak. bolje od bjesomučnog tumaranja tvrđom.

Monstrum

Moj lega se zaposlio u ZG i kaže, što se tiče izlazaka nemoš bolje, skoro svaki dan neko događanje, nemože proć vikend bez nekog jebačkog koncerta, ma ludilo, a ovdje ku..c, samo to pokazuje da je Osijek stvarno zadnja rupa na svirali ove hrvatske.Jedina događanja u Osijeku su preko ljeta i to je UFO i Osječko ljeto mladih.Izlasci su katastrofa.Jebote ja sam do prije dvije tri godine bio nonstop vani, četvrtak, petak, subota, dobro preskoči se vikend, al uglavnom izlazilo se stalno.Gdje sad izać. pol tvrđe su cajke, moš u west, cadilac, OBP, tufnu i eventualno big ben, i kad izađeš nemoš van bez bar 4-5 legosa da nekoj grupi nadobudnih balavaca od 18-19 godina nebi palo na pamet zaskočit te eto tako iz dosade.Najbolje mi je zapravo kad je tulum kod nekog, pa 20-50 ljudi pa raspašoj cijelu noć.

sve potpisujem samo bi još dodao dane osječkog piva u negdje 10-om mjesecu u tvrdji kse kse. šator, dobri koncerti, osječko u plastičnjaku za medu. di ćeš bolje! (y)
Da vidiš zaboravio sam na šator, blaženi šator, 50 kn u džepu i udri cijelu noć ako treba, dok te ne istjeraju :D
nemoš to zaboravit,ja to čekam otkad je prošle godine svršio!!!!!!!!!
Ma sad će opet Teatar počet s radom, jedva čekam. :D
ja sam bila u ruzi na veceri i neki cigani tamo sviraju bilo je super, odlicna klopa a nije ni skupo.
lako nama bez prevelikih ambicija pred izlazak. litra vina ili još bolje 2 litre bambusa da duže traje i bauljat po gradu.
da,,,stvarno je katastrofa u gradu...stvarno nemaš gdje....matrix je zatvoren,,,sve drugo pouno klinaca,,,,ma gjozno,,,,
...kao što je vec navedeno....tvrđa je postala okupljalište svakojake nadobudne balavurdije....
...al ne znam zbog cega bi se trebao opterecivati s tim da moram negdje izaci.....jer bolje mi je nekad jednom u 2 tjedna otici na neki jebacki tulum nego svaki vikend tumarati po gradu.....ne bi li pronašao nešto što bi me zadovoljilo....
....al još uvijek okupljanje ekipe na ulici, parku i sl......zna biti sasvim dobar provod.....8)
Osijek je stvarno shit za izać. ako ne ideš na cajke nemaš ništa....

west je toliko dosadan....

još se nitko nije sjetio otvoriti kafić gdje će puštati samo najnoviju stranu komercijalu. što će s eljudima svidjeti jer znma da bi masa išla upravo na takvo mjesto
MissTake

još se nitko nije sjetio otvoriti kafić gdje će puštati samo najnoviju stranu komercijalu.

Ovaj, hani, takvo mjesto bi prvo izbjegavao i vjeruj mi, takva glazba bi okupila najveću balavurdiju na prvom mjestu pa bi se opet svi žalili kako ima previše balavurdije.
A i ruku na srce, lokal sa komercijalom nebi bio ništa novo u ovom gradu jer takvih ima odma iza cajka barova...

Ono što ovom gradu treba je nekakvo mjesto gdje se alternativa pušta..
Ništa previše komercijano nit išta previše underground.
Eto, glazba kakva se puštala na pudingovim slušaonama...

Čak bi i stari rock okupio jako puno ljudi koji nisu balavurdija da se na tom mjestu ograniči mlađima od 18.

Istina je da najviše ljudi vole cajke i oni imaju mjesta za van, al da se napravi više mjesta sa alternativnijom glazbom pa čak i sa starim rockom, svi bi se iznenadili kolko ima ljudi koji ne slušaju cajke pa bilo to mlađi ili stariji.

slažem se s ovim za stari rock. zakon je prije bilo u hiru još dok sam ja bio klinjo, al i tamo si je nakon nekog vremena određena ekipica dala za pravo krojit pravdu pa su ljudi polako počeli odlazit, tako i moja ekipa. al preko zime je tamo bilo predobro. meni je isto u zadnje vrijeme najveći gušt kod nekog lege, popit malo, odgledat tekmu subotom, i onda izađemo tek oko 1, pol 2 uglavno do tvrđe mada mi se i ta tvrđa pomalo gadi. znaš već kog ćeš zateć na kojem ćošku.
ma ja živim u ovom Osijeku za te dane piva, i onaj smrdljivi šator.. ajd bar je neka živa svirka.. to Osijeku fali-žive svirke.. onak, neki dobar rock club u kojem bi sviralo nekoliko bendova ( a OS ih ima, to stoji) od tako nečeg ima samo Cadillac u kojem onaj Mario gudi one svoje jedne te iste pjesme... ma zapravo je stvar u tome da se prije izlaska treba pošteno nazujati, pa ti je onda svejedno valjda..
recite vi šta hoćete ali meni fali Nessi...ni cadillac nije više što je bio, gamad nabili cijene na pivo a nemaju ni osječko...cccc...amsterdam je dobar ali je mal a i kratko rade pa onda domaće vina i nebeske kole pa u park, draže mi je tamo sjediti i pričati s nekim nego otići u birtiju...
gospodar majmuna

recite vi šta hoćete ali meni fali Nessi...ni cadillac nije više što je bio, gamad nabili cijene na pivo a nemaju ni osječko...cccc...amsterdam je dobar ali je mal a i kratko rade pa onda domaće vina i nebeske kole pa u park, draže mi je tamo sjediti i pričati s nekim nego otići u birtiju...

istina

otkad smo ostali bez nessi-a vise nista nije isto. pokusali smo sa rudnikom pa smo i to pretvorili u pizzeri-u :D

ostaju nam samo parkovi

Meni jako fali stari Voodoo, ovaj S.co.Bar mi nije to, nema mi ono nešto što je Voodoo imo :(
Rudnik se nije pretvorio u pizzeriju nego se tamo preselio Pink Panther...
U Rudniku mi je u ono vrijeme bilo super samo zato jer sam bio 15 godina, sad bi mi tamo bilo smješno.
ja bi da se otvori Mario na štrosiki :D
to je bila odliććna birtija
Ivan

ja bi da se otvori Mario na štrosiki :D
to je bila odliććna birtija

Da bila je odlična kad smo bili klinci, sad da se otvori bilo bi puno klinčadije i 100% bi se osječao glupavo tamo međ svom tom balavurdijom, ja znam da ja bi
a i to sto kazes :(
Boogie

gospodar majmuna

istina

otkad smo ostali bez nessi-a vise nista nije isto. pokusali smo sa rudnikom pa smo i to pretvorili u pizzeri-u :D

ostaju nam samo parkovi

sudbina nam je da sve birtije pretvaramo u zalogajnice...i za rock se pričalo da će biti neka pekara, sad ne znam šta je tamo, čuo sam čak i verziju u kojoj je rock kupio borbaš pa će tamo otvoriti neki narodnjački klub...e sad koliko je to istina
i samo kažem:
www.myspace.com/klubiminiteatar

btw... ima pun q događanja. jel' zna netko dže dođe klub željezničara? naime, tamo bude koncert 4.9. grupe ignite... ulaz je paprenih 80kn u pretprodaji i 100 na upadu. i tak...
28 i 29.9. u klisu se nazujat tko ima volje. mislim da je za sve koji su kupiliu laznicu prijevoz besplatan, a može se i kampirati...
ima se dže i kada i što. samo malo manje zujati netom i više vanka ići et voila.... ;)
i odmah početkom 10og mjeseca je jesen uz osječko!

uskoro se i nova birtija u bastionu otvara, jel' tak'?!
wc1 svira na otvoranju i odmah su drugu večer na ojsečkoj ljetnoj noći :D
Svebor

wc1 svira na otvoranju i odmah su drugu večer na ojsečkoj ljetnoj noći :D

vidjeh i jedva čekam. predobri su. još da i portman budu uskoro...
Svebor

i samo kažem:
www.myspace.com/klubiminiteatar

uskoro se i nova birtija u bastionu otvara, jel' tak'?!

je, bio moj stari prije nekog vremena unutra s jednim prijateljem koji zna gazdu i kaže da je super sređeno samo ostaje naravno pitanje šta će se puštat
živjeli parkovi... to je jedino što imam za reći...
Evo najsvjeziji primjer s mora: bio sam sada 2 tjedna u Makarskoj i tamo se mjuza pusta do 2 sata ujutro na vanjske zvucnike i do 3 svi kafovi rade. Poslije toga TAJAC. Samo jedan diskač radi i u njemu je prevelika vrucina i guzva.
Ovo pisem jer kod nas skoro svi kafici i klubovi rade do ujutro i nitko ne postavlja oitanje buke ili radnog vremena. A Makarska je izabrana za TOP destinaciju obog ljeta. Kako li je tek onda ostatkom obale i otoka.
kontam da definitivno fali par klubova gdje će izlazit ljudi iznad 28-30...onako klubići za pšopit u miru izaplesat ako previše popiješ,,,,,onako fina glazibca ...bez uvrede mlađi forumaši,,
pa osnujte senior club i djelite gerovital na ulazu :D
Ivan

pa osnujte senior club i djelite gerovital na ulazu :D

gerovital??? šta je to? ma u stvri me ni ne zanima? ti samo ljubomortan balonja koji ne bi SMIO ući unutra :D :D ajooooj jadan mali
ionako ne izlazim unutra. to jest izlazim van ali nigdje ne ulazim unutra. :D
gospodar majmuna

Boogie

gospodar majmuna

istina

ostaju nam samo parkovi

sudbina nam je da sve birtije pretvaramo u zalogajnice...i za rock se pričalo da će biti neka pekara, sad ne znam šta je tamo, čuo sam čak i verziju u kojoj je rock kupio borbaš pa će tamo otvoriti neki narodnjački klub...e sad koliko je to istina

shto ne bi ni najmanje chudilo.... XD meh, potpisujem ovo za Nessi... otkako su to zatvorili, stvari krenushe nizbrdo za nas raju koja ne voli prekodrinski melos...

Tagovi