Kompas

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Kompas

jel imate kakvu ideju di bi mogla kupit kompas?! Po mogućnosti nešto jeftinije jer to je malom nećaku za igru! :)
Poppy

jel imate kakvu ideju di bi mogla kupit kompas?! Po mogućnosti nešto jeftinije jer to je malom nećaku za igru! :)

Kontam da tako nesto sigurno postoji u kineskim shopovima.

Sjecam se da je i rambo noz, pored sibica i igle i konca za zasivanje rana, imao mali kompas na vrhu drske.
Leteci mungos

Sjecam se da je i rambo noz, pored sibica i igle i konca za zasivanje rana, imao mali kompas na vrhu drske.

neš vjerovat, imam takav nož! :) al ak to malom dam da se igra, mogu se pozdravi s Rambo nožem!

kontam da ima tih kompasa u trgovinama s lovačkim i pecaroškim priborom...

Re: Kompas

Poppy

Mislim da imaš kod Turkalja, al kontam si da nisu jeftini i nisu za igru, a možd su i na onim "Rambo" noževima :D
Turkalj na Divaltovoj?! Eee... dobra ideja!
Poppy

Turkalj na Divaltovoj?! Eee... dobra ideja!

Pa da, kontam si ak imaju puške, noževe, pecaljke i sve ostalo potrebno za divljanje po prirodi moraju i imat kompas da se pripiti lovci i ribolovci ne zagube negdje u bespućima i divljinama lijepe naše :D
Poppy

neš vjerovat, imam takav nož! :) al ak to malom dam da se igra, mogu se pozdravi s Rambo nožem!

ak to malom das da se igra, mos se pozdravit i s malim!
DonQuijote

Poppy

ak to malom das da se igra, mos se pozdravit i s malim!

Da ne bi mali ovak završio :death: bolje spremit čakiju
imaš jedan odličan u hervisu u sparu, sve je na sniženju
Imam ti kompas za mobitel, možeš se orijentirati pomoću mjeseca i sunca.
U jar formatu.
www.getjar.com pa si traži, samo pazi na vrstu mobitela

Tagovi