Big boobs

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Big boobs

Ne mogu vjerovati da nitko nije ovo komentirao :P
http://www.glas-slavonije.hr/trazi2.asp?ID=78148
Ne vjerujem da je učinkovito, mislim da se opet radi o pecanju u mutnom.
ja probao... gadne su... brzo ishlapi gadan okus...
nisam dobio sise...
aethur

nisam dobio sise...

???
Na žvakama isključivo piše: "Za ljepši spol". Zašto si se ti osjećao prozvanim da ih probaš?
LOL LOL LOL
znatiželja...
on se smatra lijepim, hihi :bleh:
"ljepota je u očima promatrača" reče mi netko...
no, žavakaće su stvarno odvratne...
..... meni kuma ispričala jučer za te žvake..ja misla da se zajebava..ali očito ne... bože dragi u šta ljudi vjeruju....

da i pitanje?? zaš si ti htio da ti narastu sise'??
aethur

nisam dobio sise...

aethur

znatiželja...

vjerovatno isto ovo... cuo sam za to.. i citao neku foru kao štetno.. i te fore.. al ovi kazu da nije istina.. ma.. to su gluposti sve.. hehe
Ma to su čiste gluposti s ciljem da nabrzaka pobere dobra para. Već vidim klinke od 15 godina kako trče na Tisak kako bi mogle izgledati kao ... kao...Jessica Alba ...
ma nisam htio da mi narastu sise!
jednostavno sam imao priliku ih probati i probao sam. zanimao me okus iskreno. iako moram priznati da sam imao nekih želučanih tegoba nekoliko sati poslije. no, ne znam da li je od žvalaća ili nekih drugih konzumenata...
e da. i naravno da su gluposti. Da je to istina, veći bi nam u gradu hodale cure s OGROOOOMNIM peticama....
A ko zna možda žvake i djeluju, možda ima nagrada u njima besplatno kod plastičnog. Kažu da ih i Pamela žvače
ministarstvo zdravstva naredilo da se povuku iz prodaje zbog prisutnosti fitoestrogena , a na tržište su došle bez ikakve deklaracije i potrebnih odobrenja.

Re: Big boobs

samo nemojte pretjerivat ( u slučaju ako stvarno djeluju)

Re: Big boobs

kvakica

samo nemojte pretjerivat ( u slučaju ako stvarno djeluju)

haha.. ovo je neš odvratno.. lol... to bi mi bio ko trampolin.. ili boksačka vreća.. hahaa
smijem primjetiti da je slka abnormalno odvratna.... da dečkima bi se to baš sviđalo da take cure šetaju po gradu... <<
aethur

iako moram priznati da sam imao nekih želučanih tegoba nekoliko sati poslije. no, ne znam da li je od žvalaća ili nekih drugih konzumenata...

iskreno nebi me nimalo čudilo da su te tegobe od tih žvaka....
malecka

smijem primjetiti da je slka abnormalno odvratna.... da dečkima bi se to baš sviđalo da take cure šetaju po gradu... <<

aethur

iako moram priznati da sam imao nekih želučanih tegoba nekoliko sati poslije. no, ne znam da li je od žvalaća ili nekih drugih konzumenata...

iskreno nebi me nimalo čudilo da su te tegobe od tih žvaka....

to nebi ni moglo šetati po gradu.. kamion bi ih vozio...
tako je to kad su ljudi neumjereni u svojim željama!
...zanimljiva stvar.....od sad kad vidim neku djevojku da žvace žvaku.....prvo cu se zapitati....da li je to možda ona žvaka za povecane grudi.....iliti što bi narod rekao sisa.....iako postoje neke druge metode za povecanje.....ocito da se išlo na to kako je opce poznato da ženske vole imati nešto u ustima....pa eto prilike za neke ženske da se na ovaj nacin omoguci tako željene velike izbocine na prsima.....8)
aethur

e da. i naravno da su gluposti. Da je to istina, veći bi nam u gradu hodale cure s OGROOOOMNIM peticama....

a c0vjece m0ras k0ristit od 3-6 mj..cc...ide postepeno..hha nece to odjedn0m narast..al cist0 sranje..
da šest mjeseci po dvije tri na dan. a okus se izgubi nakon pet minuta.
bar sam mislio da imaju dobar okus, ono višnja, jagoda ili tak nešto, kad ono ko da stiropor žvačeš.
zamislite da naprave zvake za muske da nam se poveca kurbla?!?
cibura1

zamislite da naprave zvake za muske da nam se poveca kurbla?!?

....u svakom slucaju bi trebali prožvakati manje žvaki......jer "kurbla" je jedna.....a sise su dvije.....8)

.....ne znam da li sam spomenio da meni te žvake nisu potrebne......8)
tamna strana

.....ne znam da li sam spomenio da meni te žvake nisu potrebne......8)

Što se braniš, nije te nitko ništa pitao :P
Što veća glupost to više zainteresiranih (naravno i ja). Osobno mislim: Bolje sisa u ruci nego Frankfurt na Maini. Pa ma kakva bila. Žvakala ne žvakala svakako će uvenuti.
mvarga

Što veća glupost to više zainteresiranih (naravno i ja). Osobno mislim: Bolje sisa u ruci nego Frankfurt na Maini. Pa ma kakva bila. Žvakala ne žvakala svakako će uvenuti.

def... moš bilo šta stavit na tržište i neki glupavi slogan i eto ti mušterija.-...

Tagovi