disco-party-igranka!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

disco-party-igranka!

hoće li uskoro biti disco igranka??????ako netko ima informacije..jer baš sam se zaželila..plesa !! :yahoo: :dance:
Nagovori Ivana nekim lascativnim prajvt mesdžom, pa će bit :D
S obzirom da se zadnja igranka pretvorila u saunu, pametnije bi bilo sačekati sa sljedećom, bar do devetog mjeseca i nekih malo nižih temperatura.
Mozda neki drugi prostor?

Re: disco-party-igranka!

da, to sam i ja razmišljala!! :D ljeto je,vruće je-zašto ne disco na otvorenom???? sigurno se može nać puno dobrih mjesta!!!!!!!! a meni je baš dobro mjesto-dvorište vege, sad kad smo išli gledat filmove na OLJK-e svi smo komentirali kak je to totalno super , a neiskorišten prostor!!!! moglo bi ga se sredit doduše-al ja bi plesala-sređeno,ili nesređeno!! što vi mislite?
dobra ideja ali na otvorenom bi to moralo zavrsiti do 11 sati zbog stanara i tako to.

Re: disco-party-igranka!

+ đon travolta mi je šapnuo da neće bit disca do 9 mjeseca! :''( nestigne jadan!!! još mjesec dana..... :'(
Ivan

dobra ideja ali na otvorenom bi to moralo zavrsiti do 11 sati zbog stanara i tako to.

hm..znaš još neko mjesto? kopika?katakombe?neam pojma... :?
to je isto komplicirano jer zahtjeva dosta novaca za organizaciju. ipak je najjednostavnije u zatvorenom prostoru jer tamo imaš utičnicu za struju a i nikome ne moraš pravdati buku :D
Igranka ne mora biti noću 8) , znaš kad pokažu npr. grčke otoke, plaže gdje "igranka" traje cijeli dan.
pa hajde okupimo se ljudi... i zatrpajmo neki plitki komad drave, nazovimo ga "grčki otok" i partijajmo tamo :D
evo nesluzbene informacije da ce biti parti vjerojatno 14.9. ili 21.9.
onaj drugi datum je nekako simpatičniji....
Ivan

evo nesluzbene informacije da ce biti parti vjerojatno 14.9. ili 21.9.

..odlicno, pase mi kraj 9. mjeseca.... :twisted:
pa da, taj 21.9. je baš simpa datum......
Molim Boga samo da nemam neki ispit jer inače ništ za mene od igrankice.
ja sam za ples.... :dance:
Petak, terasa hotela Osijek....plesanjak. Za nestrpljive :)
allein

šta?neko događanje?
Disko igranka, hehe. :D
Čim počne, eo me tamo! :)
allein

oces plesat neke latino plesove pred publikom? :)
Pa poznavajući alleina, da, hoće, plesat će pred publikom. :)
Allein obožava publiku... :yes:

Ionako je interno proglašen za plesača portala. :D
haha :)

Uvijek se pleše pred publikom. Tako je zanimljivije.
Petkom je inače na terasi hotela Osijek organizirani plesnjak, plesna udruga Salsa In to organizira. Inače je to u Royalu, petkom (ko nekad u osam), a sad preko ljeta na otvorenom.
Hm, da nešto mi poznato ovo "ko nekad u osam"...
...hm, ako je 21.09. necu moci, smrc,smrc...taj dan tek sjedam u avijona za kuci...:-(....izgleda da cu morat propustiti jos jednu u nizu...demit...

Tagovi