sa nodom se ne čisti.. mislim .. ako imas nod-ov kontrolni centar.. ne treba ti čišćenje.. ja vec jako dugo ništa nisam pokupio.. a radi mi samo nod...
tako da.. control centar uvijek uključen..
Nemam pojma,moram pogledati.Ni ja nisam imala problema do sada,a isto sam imala samo nod.Pocela sam kartati belu na playtoyu pa mislim da sam tamo nesto pokupila!
Spyware Doctor je mocan alat koji u kombinaciji s jos jednim cijeg se imena sada ne mogu sjetiti, ukoni bas svakog trojana.
Spyware Doctor i Spyware Sweeper. S tim što je doctor zlata vrijedan, al' spor, do zla boga spor. Sve u svemu - moja preporuka je svako čišćenje izvoditi iz Safe Mode-a.
A možda je još bolje saznati točan naziv trojanca i slistit' ga nekim od removal tool-ova (ova metoda vrlo uspješno radi što se crva tiče - naravno - Safe Mode):
Nemam pojma,moram pogledati.Ni ja nisam imala problema do sada,a isto sam imala samo nod.Pocela sam kartati belu na playtoyu pa mislim da sam tamo nesto pokupila!
probaj kaspersky internet security, i uz to nekoliko ovih spyware alata spybot, adaware, search & destroy, sa svima proskenirat i to u safe-modu sa ugašenim system restore-om =)