CatCloeEh šteta a baš sam mislio da si inteligentna obrazovana osoba i da znaš šta to znači figurativno
Shadow Striker
A što se srpkinja tiće hvala lijepo al ni za jednu noć mi ne trebaju. Da zbog takve gluposti se predam neprijatelju ne dolazi u obzir, pa makar bila miss universe.
"predam neprijatelju"">
"> kakva paranoja
![]()
a toliko su ih već na tebe poslali, jedva si se obranio! svaka čast na lojalnosti domovini![]()
Offtopic #51
Forum
Shadow Striker
Eh šteta a baš sam mislio da si inteligentna obrazovana osoba i da znaš šta to znači figurativno
Nu di ti je bila pamet?!! Zar nisi svjestan da je Cat žensko?!!
Shadow Striker
Eh šteta a baš sam mislio da si inteligentna obrazovana osoba i da znaš šta to znači figurativno
pa... nešto si sad već pomalo kontam da se zajebavaš... jednostavno nitko ne može biti toliko primitivan
Poppya šta ženske nisu osobe ili?
Shadow Striker
Nu di ti je bila pamet?!! Zar nisi svjestan da je Cat žensko?!!![]()
Shadow Striker
Shadow Striker
ne, nego bića koja želiš pod svojim nogama ne možeš smatrati osobama. mislim da je to htjela reći.
malo jesi kontradiktoran... od silnog pljuvanja po drugim vjerama i nacijama, sad smo već kod veličanja muslimanki... napreduješ
CatCloetako je ugledaj se na muslimanke pa ti možda pružim šansu ha ha...
Shadow Striker
Shadow Striker
ne, nego bića koja želiš pod svojim nogama ne možeš smatrati osobama. mislim da je to htjela reći.
malo jesi kontradiktoran... od silnog pljuvanja po drugim vjerama i nacijama, sad smo već kod veličanja muslimanki... napreduješ![]()
Shadow Striker
Shadow Striker
To sam rekla s ironijom. Puno ironije!
Shadow Strikersorry. da si zadnji na svijetu, rađe bi bila s curom nego s kolutićavcem.
tako je ugledaj se na muslimanke pa ti možda pružim šansu ha ha...
a i btw, ja razmišljam, govorim i radim što mi se sviđa - a to je nešto s čim se ti definitivno ne možeš nositi.
CatCloešta se odma pališ,nisam mislio na takvu šansu,jer takvu ne možeš ni dobit
Shadow Strikersorry. da si zadnji na svijetu, rađe bi bila s curom nego s kolutićavcem.
a i btw, ja razmišljam, govorim i radim što mi se sviđa - a to je nešto s čim se ti definitivno ne možeš nositi.![]()
CatCloehiiihhhiiih bravo bravo ihihiii
ajde ajde, samo hrabro.. turban na glavu i bit će sve u redu... ubost ćeš i ti jednom u životu, pa ćeš odmah biti zadobvoljniji i tolerantniji... i ćorava koka nađe zrno.. kad ti već lakše ide kroz poslovice![]()
CatCloema ubo sam već, tebe tamo gdje si najtanja
ajde ajde, samo hrabro.. turban na glavu i bit će sve u redu... ubost ćeš i ti jednom u životu, pa ćeš odmah biti zadobvoljniji i tolerantniji... i ćorava koka nađe zrno.. kad ti već lakše ide kroz poslovice![]()
Shadow Striker
šta se odma pališ,nisam mislio na takvu šansu,jer takvu ne možeš ni dobit
Shadow Striker
ma ubo sam već, tebe tamo gdje si najtanja
Shadow Striker
tu nema ograničenog križanja, ako od 8 milijuna hrvata uključujući dijasporu ne možeš nać nekoga tko ti odgovara onda stvarno... A što se srpkinja tiće hvala lijepo al ni za jednu noć mi ne trebaju. Da zbog takve gluposti se predam neprijatelju ne dolazi u obzir, pa makar bila miss universe. Jer nikad zaboravit neću na kojoj strani je bio moj did,moj otac i svi koji su pali za ovu domovinu.
Shadow Striker
malo smo konfuzni, hm? dekonstektualiziran/a... odakle mi je ta riječ poznata??
huškač, kao što već jednom rekoh..
Da na prokomentiraš rezultate ankete malo?
">