prosidba

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

..a daj,možda da je vidio, bi i on mene zaprosio.. 
fairy
nisam bila, a nitko mi nej ni prijavio,,,št,,,što je bilo,,,reci reci,,,
fairy
nisam bila, a nitko mi nej ni prijavio,,,št,,,što je bilo,,,reci reci,,,
CatCloeBravo!vjerujem da je publici bilo slatko i simpatično... ali čisto sumnjam da bi htjela da me netko zaprosi pred par stotina/tisuća ljudi
davorccc
Šta bi dao da je ženska rekla NE!
Hladno ga odjebe i pobjegne sa nekom drugom.
Tad stvarno nebih bio u njegovoj koži.
Jeff Murdock
CatCloeBravo!vjerujem da je publici bilo slatko i simpatično... ali čisto sumnjam da bi htjela da me netko zaprosi pred par stotina/tisuća ljudi
Baš sam htio reći kako nikako ne odobravam ovu vrstu prosidbe.
Prosidba treba biti romantičan i poseban, ali prije svega intiman čin. Između dvoje ljudi i nikoga više.
A treba djevojci i dati priliku da kaže NE. A ti probaj reći "ne" ili "treba mi još malo vremena" pred par tisuća ljudi...
Osječanin
Ja sam zaprosio svoju dragu ženicu na koncertu Balaševića u Varaždinu. Prve dvije pjesme skupljao sam hrabrosti a na treću sam ju zaprosio(sa knedlom u grlu od uzbuđenja) Đole je pjevao "Prvu ljubav" a s tom pjesmom godinu dana poslije zaplesali smo prvi ples kao muž i žena...ops:">
Osječanin
Ja sam zaprosio svoju dragu ženicu na koncertu Balaševića u Varaždinu. Prve dvije pjesme skupljao sam hrabrosti a na treću sam ju zaprosio(sa knedlom u grlu od uzbuđenja) Đole je pjevao "Prvu ljubav" a s tom pjesmom godinu dana poslije zaplesali smo prvi ples kao muž i žena...ops:">
DonQuijoteDa, to je ogromna ralika.Osječanin
nisi rekao jesi je zaprosio javno, onako s pozornice, ili privatno, jedan na jedan u masi...
davorccc
Tko zna šta je ona ČULA, pa rekla DA!

DonQuijote
davorccc
ona je čula: ej, oš da ti odem po još jednog pivkana?![]()
davorccc
Mislim ono, poslije 10 piva DA i NE su slične riječi.

davorccc
DonQuijote
davorccc
ona je čula: ej, oš da ti odem po još jednog pivkana?![]()
upravo tako. Sigurno nakon desetog pivkana, ženska nesluteći šta je čeka slučano rekla DA.
xnet0962
Ja sam svoju mazu zaprosio na putu.Bili u Ivanić Gradu,i tako šetajući, stadoh,spustih se na koljeno i upitah je dali bi mi bila žena i pokazah prsten;malo se zbuni, ali pristade.Dali je bilo publike nisam primjetio jer me nije zanimalo.Mislim da ni ona nije primjetila dali ima nekoga.
xnet0962
Ja sam svoju mazu zaprosio na putu.Bili u Ivanić Gradu,i tako šetajući, stadoh,spustih se na koljeno i upitah je dali bi mi bila žena i pokazah prsten;malo se zbuni, ali pristade.Dali je bilo publike nisam primjetio jer me nije zanimalo.Mislim da ni ona nije primjetila dali ima nekoga.