wastedbass
Ivanopcenito najgluplja izlika ikad za bilo sta je: dan poslije pijanstva - "ma ne sjecam se niceg".
da da da.
da znam ali recimo da ja to mogu vjerovati prepustis se trenutku prije kad si pod alkoholom nego kad nisi eto samo zbog toga
složila bih se,normalno da niko ne vjeruje kad netko kaže nesjećam se ničega jer onda pobogu ne bi znao/la da jee prevario/la...
dobro ugl...

kad nekog prevariš na kraju krajeva shvatiš da izlike nisu uopće bitne bitno je što osjećaš nakon prevare i koliko si se spreman/na promijeniti zbog toga...učinjeno je učinjeno....iskreno sam taj čin nakon što se učini prestaje biti u prvom planu,tek onda do izražaja dolazi čvrstoća veze,ljubav,razumijevanje,logika...bla bla..ovisi koliko koji par ima čega i koliko je u takvim situacijama spremnij malo više koristiti razum nego osjećaje...
uostalom alkohol smanjuje u tijelu određenu količinu testosterona,povećava razinu estrogena,dovodi do naglih promjena raspoloženja koje su najčešći uzrok svađa,prekidda i ostalih sranja koje se mogu iskoristiti uz to,smanjuje libido,dovodi do impotencije...
Pijenje alkohola utječe na gubitak koncentracije, donošenje (loših) odluka, usporavanje refleksa, teškoće s pamćenjem i iskrivljavanje percepcije...
Alkohol smanjuje strahove i neke "kočnice" u mozgu i tako definitivno utječe i na donošenje odluka, možeš lakše uspostavljati kontakt s ljudima oko sebe i opustiti se
tako da kad mi neko kaže bio sam pijan ok,razumijem....sad mi još samo mora uspijeti dokazati neke druge stvari na području osjećaja
normalno povrijeđenost ostaje ali čisto iz ljudskog egoizma,jer kako je neko mogao to nama napravit mi s tu osobu toliko volimo i toliko joj damo a nama neko to napravi..čisti egoizam kad oguliš sve sa strane..u tim trenucima zaboravljamo svoje pogrješke,svoje propuste i sve što je nama oprošteno...ne pokušavamo se staviti u poziciju te druge osobe...mislim zašto nekom ne bi moglo biti stvarno žao,i zašto neko ne bi mogao zaslužiti drugu priliku,normalno da će posljedica biti i da će se za povjerenje namučiti...ali to se zove ljubav ja mislim...
samooo toga ponestaje u današnje vrijeme,svi postaju liberalniji (gdje ne treba),razumniji (kad ne treba)..itd...itd...