zna li netko koji su bendovi, od koliko sati pocinje, sta se pije jeftino i tako to...
ili je bolje ostat u osijeku na crvenoj jabuki
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
zeko
ja bi išla ali nemam kako...znam između ostalog da su wastedi tamo![]()
20:00 h
- Start
- Nedostatak memorije
- We dare all
- Silver blade
- Wasted generation
- Savage harmony
- Beastial agression
03:00 h
- Nastup DJ-eva
- MM (zvuk prirode)
- Psilocybian
- Kink and Thro ' MC Salamaman
- Inventor IQ
Upad + grah = besplatno
maleckamoja legica nastupa..pa me žicala da odem tamo...kao prvo (molim bez smijeha) neznam ni di je to..a i neam prijevoz mama mi aut of taun i neam afto... a ljude žicat da me voze na neš što ni sama neznam šta je ne hvala...
![]()
ops:">
Isis
maleckamoja legica nastupa..pa me žicala da odem tamo...kao prvo (molim bez smijeha) neznam ni di je to..a i neam prijevoz mama mi aut of taun i neam afto... a ljude žicat da me voze na neš što ni sama neznam šta je ne hvala...
![]()
ops:">
Jel ti legica pjeva u onom bendu koji je zadnji nastupio? Tamo gdje je ona jedina ženska i svi ostali muški?
Ak je to ona onda žali bože mojih ušiju, ima katastrofa glas!!! Ona obrada Cranberriesa (Zombie) je bila užasna, da ju je Dolores O'Riordan čula, valjala bi se po onoj prašini od stida. Mislio bi da je muško da sam slušao negdje sa strane.
aethurmi nismo dobili graha....
i riknuo mi fotić...
a izgubio sam živce dok sam našao zidine
aethur...i skakat na pijanog žeru ha ha haali bez obzira na grah, bilo je izvrsno. barem onih dva sata što sam bio... grrr kad drugi žele na crvenu jabuku
sistermmmmmmmmmmmm...gitarist u bijeloj majici.. mljac-zaš nisam išla!!!!!!!
!
sistersry curka zauzet je...znam iz pouzdanih izvora--- jel ona cura tam na 8 stanici slika..jel ona pjevala zombie?
mmmmmmmmmmmm...gitarist u bijeloj majici.. mljac-zaš nisam išla!!!!!!!!
Isissistermmmmmmmmmmmm...gitarist u bijeloj majici.. mljac-zaš nisam išla!!!!!!!
!
De, koji ti je? Taj mali ima 14 il 15 godina, nije to za tebe.
Osim ako ti nemaš tolko godina il manje.
Isis
Je, ona je, i nebi to nazvao pjevanjem.
Da ne znam engleski i da ne znam pjesmu, pomislio bih kako se magarci negdje pare.
ja znam jednog od njh i čist je ok lik...