Amy Winehouse
Kultura, zabava, sport, hobby
http://www.index.hr/xmag/clanak/amy-winehouse-sece-s-kokainom-u-nosu/354189.aspx
al zena super pjeva!
morganprvi album "Frank" mi je za nijansu bolji.

zašto svi imaju potrebu u nečem dobrom tražiti loše?? pa šta ako nije Barbie...po mom skromnom mišljenju, žena jednostavno zrači....
A šteta, također mislim da je vrlo talentirana i prepoznatljiva... ima duše ta njena muzika.
postoji i audio verzija sa njenim vokalom u njihovom remixu...sve te trubice....ludilo!!
morganpremršava za moj pojam a i prvi album "Frank" mi je za nijansu bolji.više jazzy.no, glas je prva liga!
ma prije nije bila tkava, sad joj to opalilo u glavu kao i angelini i madonni i ostalim tukama
@morgan@ meni bolje zvuči original nego obrada
Poppy
jeste poslušali njen album Back To Black?! Meni je odličan. Ma cijela mi je fora, onak malo ružnjikava, a opet neodoljiva. Vama?
super pjeva, stvari su joj odlichne... izgled joj nechu komentirati, ali da komentiram, bilo bi neshto u stilu da je vishe ruzhnjikava nego neodoljiva (puno vishe)...

MissTake
@morgan@ meni bolje zvuči original nego obrada
u pravilu je uvijek tako - original bolji. jedina iznimka koje se trenutno mogu sjetit je Ferrisova obrada Bryan Adamsove pjesme Heaven
betty
poslusala sam album, odlican je, jako mi se svidja love is a losing game ...
i moj favorit!
malecka... will you still love m tumorrow...bar mislim da je njena pjesma... jer nije ni na jednom albumu...ali mi je pjesma predobra... nadam se da nisam promašila---
nije njezina, napisali su je Gerry Goffin i Carole King i obradila ju je hrpa ljudi, a nalazi se između ostalog i na albumu Tapestry od gospodje King.
ljiljan
malecka... will you still love m tumorrow...bar mislim da je njena pjesma... jer nije ni na jednom albumu...ali mi je pjesma predobra... nadam se da nisam promašila---
nije njezina, napisali su je Gerry Goffin i Carole King i obradila ju je hrpa ljudi, a nalazi se između ostalog i na albumu Tapestry od gospodje King.
ma oki...ja imam od amy verziju...nije toliko ni bitno ko pjeva pjesmu ali tekst mi je predobar....
Re: Amy Winehouse
Bezveze što se svi zgražaju nad njom... Nije ona poznata po svom izgledu neko po svojoj glazbi. Glazbu radi odlično a boli me kurac kako izgleda i što radi. Mislim stvarno jebote kao da je jedina koja pije, koja puši i koja je mršava...
na dobrom je putu da postane crack-whore
">Re: Amy Winehouse
">Ne znam samo zašto mora radit skandale umjesto da radi na svom talentu kojeg ima jako puno

koko
VRH VRHOVA!![]()
mislila sam da sam prerasla fazu obožavnja slavnih, ali Amy je nemoguće samo voljeti.
Poppy
mislila sam da sam prerasla fazu obožavnja slavnih, ali Amy je nemoguće samo voljeti.
Ma serem joj se u čarape...
Glas je odlican, pjesme dobre, ali je komad glupace i stoga joj se serem u čarape...
Pun mi je kurac prica tipa Amy prdnila bijeli prah, Amy se ne pere, Amy kopala nos, Amy ovo, Amy ono...
De fuck, stvarno vec iz pasteta iskace...
Poznatija je po tome sto je glupaca nego po glasu, a to je zbilja steta jer joj je glas i vise nego jeben...
ogromne vokalne mogucnosti,ogroman potencijal...sta se desava u njenom privatnom zivotu me uopce ne zanima,sam nek snima albume dobre ko prosli i sve 5

LugarŽena ima glaščinu za popizdit, al jbg kad će umrijet za koji mjesec od overdoza...
Monstrum
pukniće joj igla u veni![]()
jedina razlika između nje i ostalih velikih umjetnika iz prošlosti (danas ih nema baš nešto) što je ona rijetka danas i mediji su danas puno jači nego npr. u vrijeme Hendrixa pa žena ispada vješica a to nije
IJO SONO PEKENJA EJMI VAJNHAUS
">Re: Amy Winehouse

gaapjel ta još živa??
pitaj boga, možd u nekom crack houseu radi "nešto" za šut
MonstrumHa čuj, nije se neko vrijeme pojavljivao novi skandal u medijima... Možda je i overdose-irala svoj žgabavi lik... Šteta dobrog glasa....
gaapjel ta još živa??
pitaj boga, možd u nekom crack houseu radi "nešto" za šut![]()