Ljetnu prazninu...

Osijek031.com rubrike

Ljetnu prazninu...

Kako popunjavate "prazninu" u ljetnoj pauzi događanja u gradu?
Praznina u dogadjanjima mi dobro dodje, jer se onda mogu vise posvetiti sebi, bez onog osjecaja "da nesto propustam"... ;-)
kad bi bar imala prazninu tijekom ljeta, bila bi presretna!!
Nemojte me krivo shvatit, na internetu sam kad sam na poslu. Kod kuće ga uopće ne upalim.
Bila sam par puta na kupanju s dragim i to je sve. Uglavnom ne stignem ni obrve počupat kak spada. Ljudi koji me okružuju kao da su se ujedinili da me razapnu ovo ljeto!!!
kod mene keine praznina... posao i ujutro i navečer :S
tjedan dana do mora tadaaaaaaam!! e, to će već biti jedna kvalitetna praznina :yes:
Heh...ja maturiraLa,upisaLa faxić, i sad uživam do 10. mjeseca :D Ne radim ništa,brćkam se u bazenu,spavam,igram se,idem vanka...heh.. budem nadam se knjige čitaLa.. :)
Zasad spavanje, Kopika, kave u kasno doba,..a još malo pa more, London i eto tako..
Ma sve je to dobro,,dok nema škole =)
nema praznine samo posao,posao,posao............................................
posao!!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno ništa ne radim.Na odmoru sam doma.Učim...ostao mi jedan ispit i tako.....Kupam se,sunčam,gledam Tv,surfam..uglavnom kradem bogu dane:D
I ja također! A kažu, posao ubija, jao nama... :goodnight: ...vidimo se u raju, ciao!!!
pic

nema praznine samo posao,posao,posao............................................
posao!!!!!!!!!!!!!!!

ja to ne doživljavam kao prazninu, čak štoviše, ima i više ljudi koji šetaju gradom ili sjede po terasama. druga je stvar što se tiče noćnog života, njega rijetko upražnjavam i ostatak godine, tijekom ljeta ništa češće, pa me to ne dira baš previše. jedino što ružno djeluje u najavama na forumu! ;)
BLinkica

Heh...ja maturiraLa,upisaLa faxić, i sad uživam do 10. mjeseca :D Ne radim ništa,brćkam se u bazenu,spavam,igram se,idem vanka...heh.. budem nadam se knjige čitaLa.. :)

Eeee... Sjećam se jednog takvog ljeta... Trajalo je od šestog do desetog mjeseca... Uživancija!
A sad mi se sve vraća zbog tolikog besposličarenja. Radim i paralelno učim... Btw... Upravo sam na poslu ;)
nema praznine.... radi se od sedam ujutro do sest popodne, vecera i spavanje.... nedjelja se prespava od umora.... i jos kao slag na kraju sve to na terenu....
koja praznina? šta praznina?
ja evo imam prazninu od dva tjedna (od kojih je drugi u tijeku :() što će reći da u ponedjeljak idem raditi i za sada sam uspjela napraviti sve one glupe kućanske poslove koje drugi ni ne vide da ste napravili, za koji min ću otići do bazena i to će mi biti drugi puta da sam ih posjetila ovo ljeto, na more se ne ide (bar ne još), i uspjela sam pročitati 70 stranice Velike obmane by D. Brown..
I čim počenm raditi neću više stići ništa.. samo posao, posao, posao.. od 7-17.. blah.. :(
Ja mislim da je vrijeme za novu anketu...
nadje se svega u ljetnjo praznini
setnje uz dravu i dunav
pa iam tu svega i svacega
a ima i posla u ljeto nije samo odmor
spavam,jedem,pijem,idem na wc,spavam,radim,jedem,spavam,radim,spavam. uglavnom,super mi je. ne trebaju meni dogadjanja kad sam sama sebi dogadjaj!
Mijenjati anketu! Pod hitno! :D

Tagovi