SVETOGRĐE!!!!!!!!!

Kultura, zabava, sport, hobby

Poppy
sinhronizirali su Simpsone?!!!!!!!!!!!
CatCloePoppy
sinhronizirali su Simpsone?!!!!!!!!!!!
da!!!!!!! sinoć sam vidjela preview, totalna jebena boleština!
to, kao prvo, nije uopće crtani za djecu, a da ne govorimo o tome koliko se humora i duha izgubi u faking hrvatskoj sinhronizaciji cijepljenoj protiv svih vrsta humora.... katastrofa.
kvakica
A da im ipak pružimo šansu? Možda nas iznenade

CatCloeajd hvala! Jedino su me oni nasmijavali u tom crtiću, poput vjeverice u ledenom dobu! strašno
kvakice, evo kikirikija za tvoj novi avatar! finding nemo, ako se ne varam? plakala sam od smijeha na te galebove![]()
kvakica
CatCloeajd hvala! Jedino su me oni nasmijavali u tom crtiću, poput vjeverice u ledenom dobu! strašno
kvakice, evo kikirikija za tvoj novi avatar! finding nemo, ako se ne varam? plakala sam od smijeha na te galebove![]()
Poppyal ak bude nesinhronizirana, oćemo jedan kolektivan odlazak u kino?!
8
Poppyal ak bude nesinhronizirana, oćemo jedan kolektivan odlazak u kino?!
Jebote, šta je ovo postao matching site? Utočište za samce?
maleckasinkronizirali su simpsone.... uopće to ne kontam ako djeca hoće isto to ić gledat nek im starci čitaju boli mene...
_Jimmy_katastrofa ... pa ta djeca neće znati engleski ...
kvakica
ma daj pa nemojte se toliko ljutit zbog jednog filma! e sad ne gledam baš strane programe al znam da mađari na javnoj televiziji prevode sve filmove i serije.Ništa nema titlova! e to je katastrofa! Za simpsone se ne brinem previše jer ću ionako nabavit pirat i skinit si titlove s neta
kvakica
A gle, vjerojatno su ljudi sjeli i razglabali kako će taj film bit , sinkroniziran ili ne. Vjerojatno su naveli sve razloga za i protiv i vjerojatno je nešto presudilo zašto je sinkroniziran. vjerujem da to nije bila nepromišljena odlluka jedne osobe.
allein
Ako sam u krivu, sve vas vodim u kino na englesku verziju![]()
tonyaDaaaj... Pa kako će prevesti "Dough" ili "You little..." ili "Ay caramba!"???
sabama sve u kurac.... htjeo sam nakon 2 godine otiči u kino i sad mi propo plan
CatCloe
SVETOGRĐE!!!!!!!!!![]()
8maleckasinkronizirali su simpsone.... uopće to ne kontam ako djeca hoće isto to ić gledat nek im starci čitaju boli mene...
Baš zbog tog ugođaja... Sadržaj Simpsona jako ovisi o jezičnoj komponenti, pa mi je to užas. Ipak, dobro da si napomenula... Kina sam zamrzio jer su ljudi strava nekulturni, melju kao navijeni.
MissTake
mislim da je....
Poppy
http://www.net.hr/infocentar/kino/osijek/
CatCloe
Poppy
http://www.net.hr/infocentar/kino/osijek/
![]()
![]()
![]()
jedino mislim da ono što piše za europu nije točno, jer tamo još uvijek igra samo harry potter..
allein
Osim toga, ako idemo na engleske Simpsone, idemo čoporativno, a ne jedan po jedan![]()
sister
ja danas na radiju čula da je ranija projekcija sinkronizirana, a poslije te ide oriđiđi,na engleskom!!!
allein
Na plakatima ispred kina ne piše ništa - nikakva distinkcija između originalnih ili sinkroniziranih nije navedena. Provjerit ću sutra telefonski.
Ako ima origininalnih engleskih Simpsona, predlažem da vas vodim u nedjelju u kino, šta kažete?![]()
sisterde, nemojte se igrat s mojim osjećajima!!!
ja danas na radiju čula da je ranija projekcija sinkronizirana, a poslije te ide oriđiđi,na engleskom!!!
kvakica
sisterde, nemojte se igrat s mojim osjećajima!!!

chaknorisKakav danak neiskustvu
allein
Svečano - svi forumaši koji žele danas u kino besplatno tj. na moj račun ići gledati Simpsone, neka se pojave ispred kina u 1940 radi prebrojavanja i postrojavanja. Film se gleda s balkona i oko toga nema pregovoraJa kupujem karte, sve ostale zanimacije za vrijeme filma su na osobnu inicijativu.
Vidimo se ispred Uranije, ja ću doći s Kopike i pokušat ću se skrivati sunčanim naočalama....
![]()
allein
hahaJoš da sam nudio i neku cugu poslije, tko zna di bi završili
![]()
![]()