Mozda mi netko moze pomoci. Jedan decko koji je radio na ovom portalu a vidjala sam ga i po gradu (Igor ali ne znam prezime) nisam ga dugo vidjela pa me zanima gdje je nestao, a moze usput i informacija da li ima curu, jednostavno sam znatizeljna
"ja" stvarno ti je neki odgovor.
a i to je bilo pitanje usput, a nisi mi odgovorio na prvo pitanje. a daj nisam neka ludakinja, ako ga znas pa reci gdje je i da li mu je to neka ozbiljna veza.
thanks
Strpi se ti malo. Registriraj se i ostavi mail. Znamo ga. Javili smo mu, pa eto njega ako ga bas jako zanimas...
Inace te stvari pitaj privatnom porukom, a ne ovako kao temu foruma. Mislim ono, stvarno nije da se pravim fina, ali fakat ti je pitanje krajnje neukusno.
Jel mi može netko pomoći, hitno, molim vas, vidio sam onu curu, ma vidio sam je ja i prije, superzakon, pametna, brineta, srednje visine, lijepo zaobljena, mislim da se zove Maja, ili Zdenka, ili Veselka, ma znate ju stoodsto, jel ima dečka ona?
Jel mi može netko pomoći, hitno, molim vas, vidio sam onu curu, ma vidio sam je ja i prije, superzakon, pametna, brineta, srednje visine, lijepo zaobljena, mislim da se zove Maja, ili Zdenka, ili Veselka, ma znate ju stoodsto, jel ima dečka ona?
ja sam igor... promjenio sam nick tako da me niko ne prepozna na ovom forumu al sam vidio da su me ljudi pronasli cak i ovdje... Sasa je moje krsteno ime... u em je problem... ko me trazi... nemam ja nikaku curu....