Bluetooth slušalica

Računala, znanost, tehnologija

Bluetooth slušalica

Molim one koji ih koriste da podijele svoja iskustva..koju marku navedenog uređaja koristite,koliko ste zadovoljni,koliko je vrijeme razgovora,područje rada i naravno cijena...
Ja sam kupio neko smeće za 200 kn , ne piše čak ni ime proizvođača.
I do sada mi se nije dogodilo da mi se isprazni usred razgovora ili da izgubim signal. Punim ju 2 puta tjedno.
A što se tiče područja rada, ja sam ju koristio samo u krugu od nekih desetak metara pa ti za nešto više ne mogu reći.
Uglavnom, sasvim sam zadovoljan.
...eto i ja imam slicnu pricu kao i Jeff....imam neku slušalicu na kojoj samo piše DFI....i super sam zadovoljan s njome.....a cuo sam od dosta njih koji su kao kupovali "original" slušalice da su katastrofa u smislu ili da baterija super kratko traje....ili da se zna dogoditi da telefon ne prepozna svaki put slušalicu....pa je ne možeš ukljuciti.....
uglavnom....uzmi što jeftinije....i bit ceš sasvim zadovoljna......
evo našao sam oznaku od slušalice....DFI HBT101.....na netu imaš samo neke stranice na ruskom ili na arapskom....pa ti ne mogu pomoci puno oko karakteristika....uglavnom ja sam zadovoljan a i cijena je oko 200 kn....
tamna strana

uglavnom....uzmi što jeftinije....i bit ceš sasvim zadovoljna......

Najjednosavnija rješenja su najčešće i najbolja!
ja imam jednu koristenu svega par puta - savrseno radi ....marka JABRA...POVOLJNO BI JE SE RIJESIO jer mi ne treba zbog auto instalacije...javi se na pm
i jos ju dobijes 3 dana na probu za free
a šta će tebi to ?
Nažalost duje ne kupujem sebi već kao rođendanski poklon...
Dečki HVALA na informacijama ;)
duje

i jos ju dobijes 3 dana na probu za free

kolko para? :)
donqi cijena se krece tu negdi u razini dva ormara;=)
jel neko zna di se u gradu mogu kupit maska za mobitel?!?!?!

Tagovi