Nema struje...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Nema struje...

Nema struje... zbog klima-uredjaj oluje... ;-)

Dakle, nema li struje samo u centru, ili je cijeli Osijek energetski potonuo? ;-)
Dosla struja... dzaba sam krecio...
samo centar je pod kolapsom
sad sam čula da je ovaj nestanak struje zapravo bio upozorenje, jer elektroprivreda naveliko uvozi struju zbog povećane potrošnje pa im je skuplja....

tako da očekujte nestanke upozorenja i nadalje...
Ma i bolje da nema struje, bit će mi manji račun.ha ha
A u industrijskoj nije bilo vode cjelu noć pa je opet jutros nestale pa došla oko pola 1
Da, izgleda da mi sjebalo server to 'upozorenje' :twisted: :evil:
allein

Da, izgleda da mi sjebalo server to 'upozorenje' :twisted: :evil:

Trebalo bi njih malo upozoriti (molotovljevim koktelima npr.) što će im se dogoditi ako nastave sa svojim upozorenjima... :evil:
Večeraske je bar tri puta nestajalo struje na djelić sekunde i svaki put je internet roknuo... bar na Sjenjaku.

@allein, što će ti server, još malo pa raspust 8)
(dobar avatar :) )
e, dradi moji forumaši, da živite u Refali, to vam se ne bi događalo...ovdje sve šljaka

RETFALA RULZ!!!
sorry, draGi..
very nice. odeš raditi i nestane struje klap klap dečki...

btw centar nije imao samo na min struje oko 12
meni nije baš nestajalo struje, samo su par puta zatreperila svjetla, ali komp mi je na svu sreću preživio uz pomoć ups-a koji sam kupila iz prevencije jer nam je zgrada jako stara, pa unaprijed očekujem padove napona zbog loših instalacija
sinoć je opet nestalo u centru... što nije ni loše, jer sam već bila zaboravila kako je tuširati se uz svijeće :)
ma da... kod mene nije nestalo
koliko dođe taj ups?? nešt i ja razmišljam da ga uzmeme. jer sudeći po svemu bit će padova opskrbom struje
negdje oko 300tinjak kn, možeš u njega ukopčati komp, monitor, neki imaju i za telefon (modem)

pogledaj nabolje na http://www.nabava.net/katalog/pocetna.php
usporedba cijena različitih trgovina (iako su većina u Zg)

Tagovi