prijemni ispiti
Društvo, politika
chaknorisza nevjerovat koliki utjecaj na đake ima prof. Rogina
si ti iz matematičke? si upisao filozofiju
Ivan
krunoslav jošnik je kralj svemira
Dragutin Obradović chaknorisza nevjerovat koliki utjecaj na đake ima prof. Rogina
bome
SPUČ, malo smotano i 3 jedinice iz testova. Koji car.
blistav_osmjeh
chaknorisza nevjerovat koliki utjecaj na đake ima prof. Rogina
bomeistina ...
slažem se
Prvi dan prvog razreda curu iz razreda odvalilo kredom u čelo jer je ponavljala kvadrate brojeva za njim...
Ivannisam brucos ali smijem nesto komentirati... 170+ prijavljenih na psihologiju a 30 mjesta.. nisu li neki malo pretenciozni? kladio bih se da trecina tih ljudi ni ne zna o cem se tu radi vec zeli tamo zato sto je to bio "cool" predmet u srednjoj...
Zar nije očito o čemu se radi u psihologiji?! Isti slučaj i sa studijem informatologije;173 prijavljenih, primaju 40, a nas 38 pređe prag. Za ovo bih mogla reći da većina nije ni pogledala skripte jer su pitanja bila dosta lagana. Očekivala sam da će nas više od pola preći prag, ali nije...
legica_os
Ivan
Dragutin Obradović
![]()
Obradović je živa legenda!!
Legice kako ti to znas? Iako to svi znaju,zar ne? ;_)
...hahaha...al čula sam da je zanimljivooo..al jebeš to..ja svoje upisala bez plaćanja..i ono ša sam htjela..NJEMAČKI..i da htjela sam reći da je na filozofskom na ovogodišnjem prijemnom dokazano da ocijena nije mjerilo znanja i to mie tako drago..zbog jedne kuje!!!!
P.S. Idem na Exit u suuubotuuu....jeeee..

Što se tiče ocjena, mogu i ne moraju biti mjerilo znanja. Na prijemnim ispitima vidi se jel nešto ostalo u glavicama /ako je bilo/ i zna li se malo razmišljati.
DanicaV
Što se tiče ocjena, mogu i ne moraju biti mjerilo znanja. Na prijemnim ispitima vidi se jel nešto ostalo u glavicama /ako je bilo/ i zna li se malo razmišljati.
Ocjene definitivno nisu po meni mjerilo znanja a na prijamnom sve da budeš prvi a imaš loše ocjene srušit ćete neko iz ove poplave petičara koji su došli sa prosjekom 5.0 na prijamni a bili debelo iza tebe na ispitu, doživio! Ja sam u srednjoj većinom imo ili 2, il 4-5 ocjene to je zavisilo od toga kojeg sam profesora podnosio ili nepodnosio.
heart3
legica_os
Ivan
Dragutin Obradović
![]()
Obradović je živa legenda!!![]()
završila sam geodetsku........kako ga ne bi znala..................
DanicaVVidim da se spominje profesor Rogina, on je predavao mojoj sestri, a meni profesor Popović... i generacije su uskraćene za njegova predavanja... zbog... politike i tako sličnih stvari. U ono vrijeme, Rogina baš nije ostavljao neki utisak na učenike.
Išla si u ekonomsku za upr. referenta pretpostavljam?! Prof. Popović je zakon, to mi je bio razrednik... Čovjek je živa legenda...
legica_os
heart3
legica_os
Ivan
Dragutin Obradović
![]()
Stvarno? I ja isto.
heart3
legica_os
heart3
legica_os
Ivan
Dragutin Obradović
![]()
Stvarno? I ja isto.Ima nas....
![]()
Osim nas dvije,ima još dvojica geodtea na forumu hehe ,......
Ja biLa na ekonomiji i informatoLogiji, ni za jedan se nisam nešto posebno pripremaLa... Istina ono za informatoLogiju,nije biLo teško uopće,samo su nas možda zeznuLi s onih zadnjih 10 pitanja na koja si morao odgovarati svojim riječima..iss. Samo jednom sam pročitaLa te skripte,i to ne do kraja,tak da... nisam upaLa naravno
BLinkicaJeL ovo tema prijemni iLi naj profesori?
![]()
Ja biLa na ekonomiji i informatoLogiji, ni za jedan se nisam nešto posebno pripremaLa... Istina ono za informatoLogiju,nije biLo teško uopće,samo su nas možda zeznuLi s onih zadnjih 10 pitanja na koja si morao odgovarati svojim riječima..iss. Samo jednom sam pročitaLa te skripte,i to ne do kraja,tak da... nisam upaLa naravnoAL sam zato na ekonomiju,weee!
![]()
ja upala na informatologiju... bez plaćanja... bravo za mene...
Re: prijemni ispiti

Re: prijemni ispiti
do 10 mjeseca...

ana18osTreba mi zato što sam si našla odličan posao preko ljeta, ali mi treba x-ica jer primaju samo studente. Jel podigla i x-icu ili samo index?
mislim da ti ni za jedan studentski posao ne traže iksicu prije indeksa ili recimo potvrde iz referade. mora bit dovoljan indeks aili za svaki slučaj odi u referadu i traži potvrdu da si upisana!
ana18os
Ok, hvala na informacijama. Otići ću u pon. na faks i podići index pa ću vidjeti onda
ne možeš raditi preko studentskog još...
tek si sad na pragu prve godine.
treba ti potvrda da si redovan student a ti ju ne moš dobiti jer si ti student tek od 1.10
ana18os
Treba mi zato što sam si našla odličan posao preko ljeta, ali mi treba x-ica jer primaju samo studente. Jel podigla i x-icu ili samo index?
iksicu dobijaš tek prvi tjedan faksa .
IsisJa sam upao na računalstvo, na ETF-u bez plaćanja!
čestitam!
kolko si vježbao zadatke, jesi one sa njihove stranice jel? ja kontam na instrukcije otić i probat upast....ak imaš neki savjet??
Čestitam!
kak si nabavila skripte za prijemni?meni trebaju...!!i kaki je prijemni?neki savjet?
ana18osBLinkicaJeL ovo tema prijemni iLi naj profesori?
![]()
Ja biLa na ekonomiji i informatoLogiji, ni za jedan se nisam nešto posebno pripremaLa... Istina ono za informatoLogiju,nije biLo teško uopće,samo su nas možda zeznuLi s onih zadnjih 10 pitanja na koja si morao odgovarati svojim riječima..iss. Samo jednom sam pročitaLa te skripte,i to ne do kraja,tak da... nisam upaLa naravnoAL sam zato na ekonomiju,weee!
![]()
ja upala na informatologiju... bez plaćanja... bravo za mene...
Čestitam!
kak si nabavila skripte za prijemni?meni trebaju...!!i kaki je prijemni?neki savjet?
te priče šire oni koji ne prođu da se opravdaju zašto nisu upisali
aceww
jel neko zna sto bude na prijemnom iz informatologije osim pitanja iz skripte?
Ako nema na stranici faksa, odi pitaj u knjižnicu istog.
kikijug2
IsisJa sam upao na računalstvo, na ETF-u bez plaćanja!
čestitam!
kolko si vježbao zadatke, jesi one sa njihove stranice jel? ja kontam na instrukcije otić i probat upast....ak imaš neki savjet??
ja ću diplomirat na ETF-u 29.6.
za prijemni sam se pripremao nekih pola godine,a zadnjih mjesec i pol intenzivno ( cca oko 1000 zadataka riješio ) na prijemnom riješio 26 zadataka.....neke instrukcije neće puno pomoći...sve je to po meni uzimanje para bezveze...malo se samo potrudit i to je to....nikada nisam bio neki učenik, razrednica mi je rekla da nikada od mene neće biti ništa ( eto diplomu posvećujem njoj )...
..nek nam živi rad...
acewwjel neko zna sto bude na prijemnom iz informatologije osim pitanja iz skripte?
osim onih njihovih skripti imaš povijest, hrvatski, informatiku, glazbeni i likovni.
Tra-la-la xD
a ja ću se ubit jer neću nigdje upast xD
u tom slučaju definitivno upadaš - u raku
zla_tratinčica
osim onih njihovih skripti imaš povijest, hrvatski, informatiku, glazbeni i likovni.
a jel ima možda neko zaposudit te knjige xD
u da...morgan...thx
i kakva su konkretnije pitanja iz tih predmeta?
bila bih jako zahvalna
acewweee kad se uplacuje onaj iznos za prijemni i gdje to pise? ja na stranici za informatologiju ne mogu pronaci -.-" ne znam ziro racun, jel onda ja to popunim tamo i odem uplatit i onda se vratim???
kad predaješ papire, trebala bi dobiti (ili kupiti - nisam sigurna) uplatnicu na kojoj je upisan i broj žiro računa i onda uplatiš u fini
Može li se to naučiti za tjedan dana da upadneš na fax
XD
i ako bi netko mogao navesti kako je izgledao taj prijemni...please
ja sam čula da najviše pitanja bude iz stručne literature,tj.skripti vezenih baš uz informatologiju