Offtopic #42

Forum

8

@lufus i njegova objektivnost: misliš li da će na stav javnosti i struke o prirodi zahtjeva navijača prema policiji utjecati to što su se prometni žandari spizdili? Neće.

Lega moj ili možda bolje jarane:Jel te tukao stari ili su te u školi zlostavljali? Na kakvim si ti drogama? Kakve veze ovo ima s navijačima? :shock:
DojaJa

kako ste svi ograničeni i jadni...ostavite ljude na miru...zasto niko ne spominje kad nesto dobro naprave nego se samo prica kad prave gluposti...pa neko mora raditi i taj jebeni posao...

a kako si jadnaaa,oni i trebaju paziti što rade dok su u službi,a ne rijetko su baš oni ti koji se kurče po cesti.
tamna strana

DojaJa

kako ste svi ograničeni i jadni...ostavite ljude na miru...zasto niko ne spominje kad nesto dobro naprave nego se samo prica kad prave gluposti...pa neko mora raditi i taj jebeni posao...

...e sad si se toliko prosrala da mi je cak i zasmrdilo u sobi....(a nisam ja prdnio)...
.....ako još do sad nisi skužila bit foruma.....onda lijepo sjedi i pregledaj barem 17 % topica na forumu....pa ceš doci (nadam se)......do genijalnog zakljucka....kako se ovdje komentira i o dobrom i o lošim stvarima......8)

...ako još uvijek ne uvidiš neke stvari.....nikad nije sramota pitati starije da ti objasne nešto....8)

a to smrdiii :idea: ,stvarno si se prosrala :lol:
8

lufus

Lega moj ili možda bolje jarane:

Bolje jarane. Ili nikako, to je isto super. Kad ne znaš pametnije.

Ne vidim kako presretači, čitaj žandari koji su do prije par godina tjerali stojadine a danas ih strpalo u BMW trice, mogu doprinijeti sprječavanju ovoga
http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=60090 . Ili ovoga:
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/1280975/index.do .
Pa r3ecimo: http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=60111 , ili na žalost ovoga. http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=59926 .

Ako je ministar UPa, takav klokan kao Kiro, onda je čudo da policija ikako radi.

Inače te žalim jer vjerojatno nije lako živjeti s tolikim kompleksima, ali kad me već prozivaš. Citirao si dio mog posta, a i dalje nisi odgovorio kakve veze ima objektivnost s ovim jer ovdje sam navodio članke s drugih portala, nisam ih ja izmislio, navijače da ne spominjem, ali u biti najbolji komentar si ti sam dao u jednom drugom topicu:
8

Glup smo i prost narod, prljava fukara bez truna mozga i pameti i sve što sam ja ikada rekao nije shvatio nitko živ.

lufus

si dio mog posta, a i dalje nisi odgovorio kakve veze ima objektivnost s ovim jer ovdje sam navodio članke s drugih portala, nisam ih ja izmislio, navijače da ne spominjem, ali u biti najbolji komentar si ti sam dao u jednom drugom topicu:

8

Glup smo i prost narod, prljava fukara bez truna mozga i pameti i sve što sam ja ikada rekao nije shvatio nitko živ.

Jel' tebi Krleža djed?
tamna strana

DojaJa

...e sad si se toliko prosrala da mi je cak i zasmrdilo u sobi....(a nisam ja prdnio)...
.....ako još do sad nisi skužila bit foruma.....onda lijepo sjedi i pregledaj barem 17 % topica na forumu....pa ceš doci (nadam se)......do genijalnog zakljucka....kako se ovdje komentira i o dobrom i o lošim stvarima......8)
...ako još uvijek ne uvidiš neke stvari.....nikad nije sramota pitati starije da ti objasne nešto....8)

nadam se da si se ugušio od smrada, a tako isto i tvoja prijateljica lejla!
DojaJa

tamna strana

DojaJa

nadam se da si se ugušio od smrada, a tako isto i tvoja prijateljica lejla!

..nisam ni ocekivao neki pametan odgovor od tebe...8)
Volim kad ispunim očekivanja!!

Tagovi