Eto meni danas jedan od onih dana....
komp mi je rika već par dana, dok ga ne poprave cigančim okolo po kancelarijama, oni se jedva smiluju...sreća da su godišnji
juros sam se ustala, bauljala 45 min, ništa mi nije od ruke išlo, skoro sam zakasnila na job...
već sam prolila jednu kavu, sada brišem ostatke druge...
IMATE LI VI TAKVIH J...NIH DANA???
ŠTO RADITI, KAKO USTOPIRATI BAKSUZLUK
JA ODE ZAPALITI JEDNU, I GLEDATI DA SE MALO MAKNEM IZ UREDA
popizditis!!!!!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
I meni je komp jučer ispustio dušu, točnije hard.
I naravno u Osijeku nema Gericomov servis, već ću ga morat slati u Zagreb i onda čekati da oni naruče hard iz Austrije.
A ja ću u međuvremenu lagano do mosta...
I naravno u Osijeku nema Gericomov servis, već ću ga morat slati u Zagreb i onda čekati da oni naruče hard iz Austrije.
A ja ću u međuvremenu lagano do mosta...
Meni je danas takav - boli me svaka koska u tijelu, oči su mi otečene i crvene od nespavanja, pada kiša, ništa mi se ne da... E, da, pms...
Dobro došli u klub!jao što ne volim takve dane osim što moram na put na koji mi se baš i ne ide,sve ide kako ne treba,sva sreća pa sam na godišnjem inače bih tamanila sve oko sebe,sreća pa se neubrajam u one sa crknudim hardom ili kompom,to kod mene stiglo ranije..još za uskrs...naravno ja uvjek uranim sa glupostima...
magnet za gluposti a i za glupake...
Živili!
magnet za gluposti a i za glupake...
Živili!
Re: popizditis!!!!!
uuu popizditis
pa nema mi ništa bolje..kad mene to uhvati...bolje da se nikom ne približavam..ja ili se nekontrolirano smijem na svaku riječ,pa se onda rasplačem odjednom ili me niko ne bi trebao dotaknut jer me sve boli i živcira pa se rasplačem i onda se smijem,najčešće je u vrijeme pmsa...aaaa baksuz sam i ovako i onako...
podočnjaci,neispavanost,bol u leđima,iscrpljenost.......ne znam šta bi sa sobom danas...tek sam se probudila a sve me boli..najrađe bi natrag u krevet i prespavala cijeli dan
...i još pada ova glupava kiša .... 
...i još pada ova glupava kiša .... Ja sam jučer imala dan popizditis...a krivac nek se prepozna (šifra 3B29 )
Elena_Os
Ja sam jučer imala dan popizditis...a krivac nek se prepozna (šifra 3B29 )
jel mislimo na istog?
ja već žešće počinjem pizditi, danas mi se nakotilo posla, ne stajem od ujutro! ajd, još malo, pa idem kući, ali ni sutra neće biti puno bolje, a ni preksutra... još i vrijeme neko sjebano...
mene nis ne zivcira osim pomisli da od 15og do 25og sedmog u starigrad paklenici bude kisno vrijeme 
DonQuijote
ja već žešće počinjem pizditi, danas mi se nakotilo posla, ne stajem od ujutro! ajd, još malo, pa idem kući, ali ni sutra neće biti puno bolje, a ni preksutra... još i vrijeme neko sjebano...
e, sad sam si pustio malo đoleta, odmah me smirilo!
legica_osElena_Os
Ja sam jučer imala dan popizditis...a krivac nek se prepozna (šifra 3B29 )
jel mislimo na istog?
Ne vjerujem da ti i poznaš ovu osobu...