dacia

Kultura, zabava, sport, hobby

dacia

Zanima me dacia logan MCV,dali je neko provozao i kakvo mišljenje ima o njoj.
sa ženskog aspekta: ružna je čak i kad je zelena ili narančasta :)
Istina, auto ružan kao lopov, ali onaj izvedba 1.4 MPI (2 plin, 2 struja) ide k'o metak, a ne košta ništa.
Evo vako...

Kod limuzinskog Logana najveci problem je ruzna guzica, odnosno poklopac prtljaznika. Na karavanskoj izvedbi je zadnji kraj, za jedan karavan, posve pristojno slozen.

Ako nemas namjeru vatat koke svojim sjajnim automobilom i podizati si ugled novom pilom, Dacia Logan MCV je najbolji komad auta koji se za tu lovu moze dobit...
Preporuka je 1.5 dci motor s kojim tvoj logan nece biti najbrzi auto, ali ide i ne trosi nist, a i odrzavanje je jeftino...
imam logana 1.5 dci. jako sam zadovoljan. estetika auta me ne dira ni 5%. glavno da vozi, dobro vozi, malo trosi, ima klimu. meni dovoljno.
Ivan

imam logana 1.5 dci. jako sam zadovoljan. estetika auta me ne dira ni 5%. glavno da vozi, dobro vozi, malo trosi, ima klimu. meni dovoljno.

kolko para?
Ivan

Koliko trosi? Ima airbags? Kakva su iskustva (ne tvoja osobno) sto se tice sigurnosti?!

Clanci i nisu bas nesto ohrabrujuci...
EuroNCAP
Dacia Logan - safety
Leteci mungos

Koliko trosi? Ima airbags? Kakva su iskustva (ne tvoja osobno) sto se tice sigurnosti?!

Bah, 'sigurnost' je izmišljotina autoindustrije :-)
70 tisoć kuna... ima zracni jastuk na vozacevom mjestu... klima..abs..
sto se tice sigurnosti.. jebat ga sad... pazi na se i bit ce dobro :D
trosi oko 5 do 6 litar dizlova.

Tagovi