Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Curicanaravno pa studentska solidarnost.....joooooooooj kako se boojiim
Vazi! Slat cu ti dobre vibracije!
E a ja isto imam sutra u to doba ispit. Ali sa druge godine koji vec godinu dana polazem! Drzite i meni fige!![]()
betty
Curicanaravno pa studentska solidarnost.....joooooooooj kako se boojiim
Vazi! Slat cu ti dobre vibracije!
E a ja isto imam sutra u to doba ispit. Ali sa druge godine koji vec godinu dana polazem! Drzite i meni fige!![]()

betty
ja bi sada svinjac cistila samo da ne ucim.ops:">

legica_osne mogu se natjeratiiiiiiiiiii nije to bas tako lakoooooooooo luuuuuuuuuuuuuudiiiiim polakooooooooooo
betty
nemoj se zajebavati,sjedi i uči!!!!!!!!kao da slušam riječi moje mame![]()
betty
joooooooooj kako se boojiim
paperjene bojim se ja toliko profesora vec svog znanja tj nedostatka istoga.
betty
imam jedan mali trik koji može pomoći...
kad sam bila na prvoj godini, imali smo jednog jaaaako strašnog profesora o kojem su svi pričali sve najgore. i došlo vrijeme prvog kolokvija. i meni palo nešt na pamet... zamisliš profesora/icu kojeg/e se bojiš da sjedi na zahodu i obavlja ne aveliku nuždu. joj kako sam se samo pristojno izrazilae da, važno je napomenuti da mu/joj ne ide baš najbolje
![]()
bezbroj puta upalilo kod puno mojih prijatelja i svi kažu da zna čak biti baš zabavno... gud lak!
paperje
betty
kad sam bila na prvoj godini, imali smo jednog jaaaako strašnog profesora o kojem su svi pričali sve najgore. i došlo vrijeme prvog kolokvija. i meni palo nešt na pamet... zamisliš profesora/icu kojeg/e se bojiš da sjedi na zahodu i obavlja veliku nuždu. joj kako sam se samo pristojno izrazilae da, važno je napomenuti da mu/joj ne ide baš najbolje
![]()
bezbroj puta upalilo kod puno mojih prijatelja i svi kažu da zna čak biti baš zabavno... gud lak!
legica_osdobro si me podijetila to bi se i meni dogodilo pa bolje da ni ne pokusavam
paperje
betty
kad sam bila na prvoj godini, imali smo jednog jaaaako strašnog profesora o kojem su svi pričali sve najgore. i došlo vrijeme prvog kolokvija. i meni palo nešt na pamet... zamisliš profesora/icu kojeg/e se bojiš da sjedi na zahodu i obavlja veliku nuždu. joj kako sam se samo pristojno izrazilae da, važno je napomenuti da mu/joj ne ide baš najbolje
![]()
Kod mene to ne bi upalilo,jer ja kad tak nešto zamisliom,puknem se smijati i ne mogu prestati duuugo....mislim da bi me izbacio van![]()
betty

CatCloeako spada pod kategoriju svinjca.
betty
hoćeš mi oprat auto?![]()
betty
CatCloeako spada pod kategoriju svinjca.
betty
hoćeš mi oprat auto?![]()
paperjezamisliš profesora/icu kojeg/e se bojiš da sjedi na zahodu i obavlja veliku nuždu. joj kako sam se samo pristojno izrazila
e da, važno je napomenuti da mu/joj ne ide baš najbolje
bettyevo ovako imam sutra usmeni iz jednog tezeg ispita koji vec jaaaakooooo dugo vucem sa prve godine i moram ga sutra polozit pa sam vas htjela zamolit da sutra od 9 do 11 mislite na mene i saljete mi svoju pozitivnu energiju mozda mi pomognete pliiiiiiiiiz......eto na sta vas studentski ocaj natjera
![]()
![]()
ops:"> thanks
Anastazijasad sam vec postala jako pobozna isamo molim Boga da mi pomogneeeeee
Ludo jedna, nemoj takve stvari pomišljati. Ti uči, a mi ćemo misliti na tebe.
DojaJabetty you suck!
betty
PALA SAM totalno sam zablokirala na zadjem pitanju![]()
![]()
i kad sam dolsa kuci s ispita samo sam legla u krevet,sorry sto se nisam ranije javila...bila sam tuzna.hvala vam na podrsci
tamna stranabetty
PALA SAM totalno sam zablokirala na zadjem pitanju![]()
![]()
i kad sam dolsa kuci s ispita samo sam legla u krevet,sorry sto se nisam ranije javila...bila sam tuzna.hvala vam na podrsci
...bit ce bolje.....barem tako svi kažu.....a valjda nisu svi u zabludi.......

nake_radoJavi nam točan datum kad bude sljedeci ispit...
Mi čemo se svi skupit na gradskom vrtu....nenene....na bikari...i navijat čemo za tebe...
Nabavit čemo baklje transparente zastave...
Ma proč češ 1000%

tonidanaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad je tulum ?![]()
i onda ujutro ce biti ovo
SOS

">
ma pokidaj ga ko zvečku, ti si veliki i pametni dečko, možeš ti to go go go

aethurnije uspio...
aethur
nije uspio...