i posle ustaša
jer i bog je srbin
nebesa su naša.."
prvi put čula pjesmu jučer,užas....

Forum

legica_os"živet će ovaj narod
i posle ustaša
jer i bog je srbin
nebesa su naša.."
8
legica_os"živet će ovaj narod
i posle ustaša
jer i bog je srbin
nebesa su naša.."
Ih, sad bar znamo da ste provokatori.
I to loši.

RajnusDraga, gubis na kredibilitetu poznavanja povijesnih cinjenica jer lupas notorne gluposti.
8Jebote ti si paranoičan!marraiA tko si ti da mo savjetuješ što ću ja gledati???"Zlato" hehehehe. Problem je tvoj što ti je cilj popljuvati sve Hrvatsko.
Meni je časti dužnost popljuvati hrvatske idiotkinje.
lufusa veliki antifašist Mesić se istaknuo svojim govorom pred brojnom dijasporom.
De jebote lufus, jel ti razlikuješ ratna i predratna stanja o mira? Ili ti je rat i sukob prirodno stanje svijesti?
Ono što je Mesić rekao nije nitko važan komentirao - to je nešto što se zove specijalni rat. Ali džaba, danas se vojska služi civilno, rat su vodili Glavaš i Gotovine...
S ovakvim načinom razmišljanja, i s ovakvim načinom ponašanja koji je seljacima kao što su ovoj mnogi dopušten - nama ne preostaje ništa drugo neka nova diktatura.
Glup smo i prost narod, prljava fukara bez truna mozga i pameti i sve što sam ja ikada rekao nije shvatio nitko živ. Zato ćemo i jesmo sprdačina ovog poluotoka, zato nam se naši kriminalci smiju iz Beča, zato smo u istom sepetu s Albanijom, a ne Slovenijom i zato je najbolje da nas okupiraju svemirci, jer kod nas je Thompson veći katolik od Pape, a Poglavnik je eto domoljub, koji je malo zastranio pustivši stranE vojskE da rade što hoće, a on je ubijao koga su mu oni odredili.
Za mene je ova tema završena, Osječanin, legica_os, marrai i ostali "obrazovani" dobrodošli u veselo društvo koje držim na ignoreu.
8
Za mene je ova tema završena, Osječanin, legica_os, marrai i ostali "obrazovani" dobrodošli u veselo društvo koje držim na ignoreu.
8
lufusa veliki antifašist Mesić se istaknuo svojim govorom pred brojnom dijasporom.
De jebote lufus, jel ti razlikuješ ratna i predratna stanja o mira? Ili ti je rat i sukob prirodno stanje svijesti?
8
S ovakvim načinom razmišljanja, i s ovakvim načinom ponašanja koji je seljacima kao što su ovoj mnogi dopušten - nama ne preostaje ništa drugo neka nova diktatura.
8
Glup smo i prost narod, prljava fukara bez truna mozga i pameti i sve što sam ja ikada rekao nije shvatio nitko živ.

marrai
In principio erat verbu et verbum erat apud deum,et deus erat verbum.
...obranimo ljubav,ona svima treba,praštanje i nada darovi su s neba.Pogledaj u oči Stvoritelju svom...