vidimoo seee...aaa kad smo već kod toga taj kolodvor zajebava 2 puta nazovem i svaki put mi kažu različito vrijeme polaska vlakova..pa me znaima kako vi idete,jer netko zna kad ima vlak i kako od požege,i jel ima izravni vlak do velike,i tako to
imaš vlak do velike sam moraš presjedat u našicama i ne isplati se taj čekat taj je neki rani vlak kolko se sječam od prošle godine a imaš i neki koji valjd ide direkt jer je u njemu prošle godine bilo pun kurac ljudi iz osijeka. a mi smo njega dočekali u našicama
vidimoo seee...aaa kad smo već kod toga taj kolodvor zajebava 2 puta nazovem i svaki put mi kažu različito vrijeme polaska vlakova..pa me znaima kako vi idete,jer netko zna kad ima vlak i kako od požege,i jel ima izravni vlak do velike,i tako to
imaš bus do požege, pogledaj si tu panturist
ja kontam ići s ovim što ide u 11:30, sam nezanm koliko je povratna karta, nebi trebala biti više od 70kn!! vlakom je malo sjebano, čuo sam da ideš nekih 4-5sati, preko brda i dolina tak da neznam koliko se to isplati.
eh kad bi neko imao prazno mjesto u autu da me poveze, ehhhhh da...
hehe eee to sam sve vidjela..evo ga navodno..75-80 kn karta povratna vlakom...kreće vlak u 16:50...i kažu da je to direktni vlak do velike...sad lažu li...
hehe eee to sam sve vidjela..evo ga navodno..75-80 kn karta povratna vlakom...kreće vlak u 16:50...i kažu da je to direktni vlak do velike...sad lažu li...
ja sam sad zvao kolodvor i žena mi rekla da vlak iz Osijeka krece u 13:45 a u Velikoj je u 18:19!! zato mi bus negine, a i tamo sam za sat i po!! iako bi najrdije da me netko pokupi autom al šta je tu je...
nisam očekivao da će mi biti tako dobro, zadovoljan sam ekipa je bila super, svirka isto, samo su me oni lokosi izludili, doslovno sam dobio živčani slom od njih!! jednostavno preživčana glazba, pogotovo pred kraj ko da mi neko razbija mozak al dobro... svako jutro 50stupnjeva u šatoru a ja sav , onda na potok malo se podaprat, ma šta da kažem...bilo je
...sad 3dana odmora pa na exit...
bilo je odlično,hrpa razno-raznih opijata i dobrih bendova oduševili su me strung out i karamelo santo.
samo danas sam jako pokidan a sutra je novi radni dan.
fuj!!!!!!
Meni falila moja ekipa koji svi štede za InMusic, no bilo je ok...
Ostalo sve 5, pio sam samo u cetvrtak kada smo dosli, ova dva druga dana mogu vise smatrati laganin cuganjem..
Shvacam one koji su oduševljeni, meni je ipak bilo boljih DOFova pa sam malo razocaran...
eee ma došao do nas čovjek,zove se Mustang i pjevao nam svoje dvije pjesme iz zbirke od čak 240 pjesama...vani 35 stupnjeva on ima tri majice i jaknu na sebi...ljudi su nam ulazili u šator zabunom pa spavali tamo...aaa po danu je biloo prevrućeeee strašno,ošli se kupat preskakali neke ograde i jabuke...dobro u potok baš i nisam upala koncerti su mi bili ok,ali čisto zbog atmosfere...ono bendovi mi i nisu bili nešto baš osim nekih..e a u nedjelju ujutro ovi likovi sa autom...smijala sam se cijelo jutro
ma bilo prejebeno ja bio samo subotu nažalos nalio sam se ko krafva i baš mi bilo kul.... mislim da sam padao okolo i skoro sam pao u potok dok sam se pokušavo otrijezniti srećom pa me mal pridržo drugar novosađanin
meni se čini da je svaka osoba koja je bila na dofu barem jednom zaplivala u potoku, glavno da je omj leg ahvato šarane u tom potoku
meni je bilo sasvim dobro, ali je vrijeme prebrzo proletilo uz dobru zajebanciju i cugu