maps.google.com

Računala, znanost, tehnologija

znam za to odavno....dobra stvar
a jel to amerika????? :) i šta se vidi...ništa, naspram onog što oni vide...hehe. a sta tek oni vide...eh da smo paranoični kao oni..imali bi šta da vide...ali nismo. ej ameri...ima da ga duvate..:)))))) i boli me K što me prisluškujete sad...
capitan_banana

a jel to amerika????? :) i šta se vidi...ništa, naspram onog što oni vide...hehe. a sta tek oni vide...eh da smo paranoični kao oni..imali bi šta da vide...ali nismo. ej ameri...ima da ga duvate..:)))))) i boli me K što me prisluškujete sad...

zvuči kao obrnuta psihologija.
Ovih dana je na "Google maps" podignuto povećanje, pa se sada može vidjeti svaka kuća, stablo, čak i dimnjak u Osijeku. Jako vjerojatno (zbog magle ili oblaka, općenito sitnijih čestica u atmosferi) slikano s pomakom u infracrveno područje, boje naknadno obrađene da izgledaju slično pravim. Vrijeme snimke je negdje oko podne, lišće na vegetaciji nije mjerilo, u IC spektru i izgleda dosta jadno, možda je slika dosta svježa, dužina sjene pada u sadašnje doba godine, ali i u proljeće. Točnije bi se moglo odrediti prema nekim objektima u izgradnji.
U proljeće, znam po zgradi u izgradnji u mom naselju.
Hehe... Cak sam trazio i gdje mi je auto i mislim da sam ga našao...

Tagovi