vip web sms
ima li još netko problema sa vipom od jučer. naime nikako mi ne otvara njihovu početnu stranicu, već me prebaci na music.
i neće mi slat web sms, što jako pogađa kućni budžet....
zahvaljujem
Računala, znanost, tehnologija
tako nešto...ennnada, ne sviđa mi se stranica nova..al vjerojatno će mi, kad se naviknem, biti svejedno... vip web sms radi, imas tamo-pise chat, forum, webmail,websms... i isto ti je ko prije
legica_os
evo ja sam sebi poslala poruku kad sam pisala prošli komentar,znači prije 15 min i da sad nisam vidjela tvoj komentar ne bih reagirala,nisam ni ja dobila sad poruku.....
wastedbass
ennnada, ne sviđa mi se stranica nova..al vjerojatno će mi, kad se naviknem, biti svejedno... vip web sms radi, imas tamo-pise chat, forum, webmail,websms... i isto ti je ko prije
meni bas super stranica samo na onu sam se navikao meni isto ne radi slanje poruka hehe ah ali barem imam preplatu![]()
ivka21kako poslati poruku odavdje na mob
morganjel to važi samo za one koji imaju VIP mobibroj ili za sve koji se registriraju?
ja sam se služio ICQuom za slanje poruka...
nake_radoali nesmiješ biti na pretplati kolko ja znam
Elena_Os
Ma nije tako... imam i prepaid i pretplatu i prolazi na oba![]()
![]()
nake_radoElena_Os
![]()
a neznam, stari mi je imao na bonove i onda sam mogo preko njegovog na vip, sad se prebacio na pretplatu i više nemogu
Elena_Os
nake_radoElena_Os
![]()
a neznam, stari mi je imao na bonove i onda sam mogo preko njegovog na vip, sad se prebacio na pretplatu i više nemogu
Ahaaaa, pa tako reci...i meni je 2. broj prvo bio na prepaidu, pa kad sam prešla na pretplatu morala sam se ponovno regati... probaj, garant šljaka
![]()