tvz

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

tvz

Da li mi netko može reći gdje se točno nalazi Tehničko veleučilište u zg. Piše adresa ali je nemogu naći na karti. Prijave se predaju na Konavosku 2 a neznam gdje se ta ulica nalazi. hvala
Odes na :
http://206.222.26.154/GElin/GelinShowRoom.html

i u search gore-desno upises "konavoska 2, zagreb"

Re: tvz

athlet

Da li mi netko može reći gdje se točno nalazi Tehničko veleučilište u zg. Piše adresa ali je nemogu naći na karti. Prijave se predaju na Konavosku 2 a neznam gdje se ta ulica nalazi. hvala

To ti je na Trešnjevci (Voltino).
Ako ideš autom, sa Ljubljanske skreneš na Drvinje (drugi izlaz poslije kazališta Trešnja). Onda skreneš lijevo na Baštijanovu (mislim da je druga ili treća), pa onda prva lijevo ti je Konaovska.
To ti je ustvari elektrotehnička škola, a u prizemlju je i referada TVZ-a.
Jeff Murdock

athlet

To ti je na Trešnjevci (Voltino).
Ako ideš autom, sa Ljubljanske skreneš na Drvinje (drugi izlaz poslije kazališta Trešnja). Onda skreneš lijevo na Baštijanovu (mislim da je druga ili treća), pa onda prva lijevo ti je Konaovska.
To ti je ustvari elektrotehnička škola, a u prizemlju je i referada TVZ-a.

e hvala puno. a šta je Vrbik ustvari.Naselje?
Ma, da. Na Vrbik sam i mislio. Voltino je odmah pored.
vrbik pokraj voltinog? ne bih se složila. ja znam za vrbik kod vjesnika, ne kod voltinog. zbunj zbunj paperje :S

Tagovi