kućno kino

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

kućno kino

ajmo pametni...oću da kupim kućno kino "sve u jednom" za cca 30m2 i cca 2500kn pa nek frcaju prijedlozi,preporuke,savjeti...
ja imam LG, platio ga nekih 1000 kn i vrlo sam zadovoljan!

Re: kućno kino

Znači 1:0 za LG...
također imam LG ...i nije loše,samo što je burajz uzeo neko pojačalo,jače zvučnike što već :S
za kucnu upotrebu skoro je sve dobro....osim vivaxa i slicnih no name uređaja......znaci izaberi neku poznatu marku i uzmi što je najjeftinije....8)
Za te pare si kupi neki mP4 player i stavi sluške u uho i uživaj.
debeli

Za te pare si kupi neki mP4 player i stavi sluške u uho i uživaj.

Kucno kino je vecinom 5.1 channel, dvije si stavio u uho a gdje da stavis ostali 3.1?
hihihi pa nemoj odma s tehničkim podacima.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino :P
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1
debeli

hihihi pa nemoj odma s tehničkim podacima.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino :P
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1

Mlad si... ako cujes zenu onda nisi jos pojacao dosta, kad osjetis da zalupi vrata onda je dosta.

Znam za taj sljem ali za mene su kava, kokice i boca dobrog vina nekako bolje za kisno popodne i dobar film. Taj sljem izgleda kao da je namjeren za hardcore gamers.

Upotrebljavam 5.1 u kucnom kinu iako je amplifier 7.1 (Sony) zbog toga sto 6.1 (a.k.a DTS ES) filmova kod nas nema mnogo... a 7.1 su kao i posteni politicari...
Sanyo..zadovoljna sam jako...zvuk je strava..kupila sam ga prije 3 godine i dala preko 2000kn..da sad kupujem ne bi dala više od 1200..sve je to potrošna roba koja se ne isplati popravljati kad rikne,a i već sam se uvjerila 20 puta da nekada stvarno sa manje poznatom markom možeš bolje proći i to ne samo financijski...
..ja sam isto zadovoljan sa svojim sanyo....i slažem se sa elenom_os da je zvuk super.....pogotovo za srednje sobe oko 25 kvadrata......8)
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....8)
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba.... 8)
tamna strana

..ja sam isto zadovoljan sa svojim sanyo....i slažem se sa elenom_os da je zvuk super.....pogotovo za srednje sobe oko 25 kvadrata......8)
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....8)
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba.... 8)

Da,jedina mana su mu ti divix-i koje ne može učitati :( , ali prispojim laptop na tv i kućno kino i sve 5 :D
Moram još pohvaliti radio...stvarno je super,sve hvata,a zvuk je kristalno čist :D
ja imam LG učitava sve živo i totalno sam zadovoljan.
cijena malo manje od 1000kn.
ja se ispričavam u prvi mah sam pomislio da dečko treba savjet za kućno kino, a sad vidim da mu treba player sry
Imas playera u Pevecu za jeftine pare pušta sve što poželiš

Tagovi