kućno kino
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: kućno kino

debeliKucno kino je vecinom 5.1 channel, dvije si stavio u uho a gdje da stavis ostali 3.1?
Za te pare si kupi neki mP4 player i stavi sluške u uho i uživaj.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1
debeliMlad si... ako cujes zenu onda nisi jos pojacao dosta, kad osjetis da zalupi vrata onda je dosta.
hihihi pa nemoj odma s tehničkim podacima.
Pa ti si ako se dobro sjećam preko bare, kod vas je
headphone 5.1 a sad već i 7.1 tehnologija bila prije par godina.
Naime postoje sluške koje u sebi imaju 3 L i 3 R zvučnika bass je reflex. Jesu glomazne al su zakon, mogu na miru gledat Band of brothers a da mi žena ne zavija stisaj ebeno kino![]()
Ako te interesira pogleđ si ove http://www.3dvelocity.com/reviews/zalman_hp/zalmanphones_1.htm
možda ih prodam pa kupim 7.1
Znam za taj sljem ali za mene su kava, kokice i boca dobrog vina nekako bolje za kisno popodne i dobar film. Taj sljem izgleda kao da je namjeren za hardcore gamers.
Upotrebljavam 5.1 u kucnom kinu iako je amplifier 7.1 (Sony) zbog toga sto 6.1 (a.k.a DTS ES) filmova kod nas nema mnogo... a 7.1 su kao i posteni politicari...
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba....
tamna strana
..ja sam isto zadovoljan sa svojim sanyo....i slažem se sa elenom_os da je zvuk super.....pogotovo za srednje sobe oko 25 kvadrata......![]()
vjerujem da se sad vec može povoljno naci isti takav model.....koji je prije cca 4 god...koštao 2100 kn...jedina mu je mana što ovaj model ne može citati divix-e....al opcenito divix-e ni ne bi gledao na kucnom kinu.....![]()
al s obzirom da u kucnom kinu imam fm radio i cd player koji cita mp3......više od toga mi i ne treba....![]()
Da,jedina mana su mu ti divix-i koje ne može učitati
Moram još pohvaliti radio...stvarno je super,sve hvata,a zvuk je kristalno čist
cijena malo manje od 1000kn.
Imas playera u Pevecu za jeftine pare pušta sve što poželiš