Jel mi može netko preporučiti PDF alat?
Najbolje bi bilo za vađnje odabranog teksta iz većih datoteka, a može i prebacivač u Word...?
PDF alati
Računala, znanost, tehnologija
1. skini ovaj program http://www.investintech.com/prod_downloadsa2e.htm
2. ukucaj ovaj PIN 5302-7442-1317
prebacuje u word, power point, excel, html, txt
isprobao puno programa, al ovaj je najbolji
Evo ti sto kikirikija.
heh dočekao ja da 8 da članu kohorte kikiriki 
Fair trade.
Eto, sad vidiš da nemam ništa protiv Kohorte, NK Osijeka i nogometa - nego protiv politike, huliganstva, nacionalističkih i vulgarnih grafita.
Eto, sad vidiš da nemam ništa protiv Kohorte, NK Osijeka i nogometa - nego protiv politike, huliganstva, nacionalističkih i vulgarnih grafita.
faktor-x1. skini ovaj program http://www.investintech.com/prod_downloadsa2e.htm
* Ovaj PIN mi ne radi, veli mi kod regstracije Not valid.
Ako možeš pošalji pravi !
Pozdrav od vitka!
Google is your friend, vitko.
pdf to word zaboravi...
ali program za koristit umjesto adobe pdf-a imaš foxit reader koji je freeware i puno brži od adobeovog smeća. velik je par mb dok je adobe pdf reader nekolikosto mb bespotrebnog smeća
eto =)
ali program za koristit umjesto adobe pdf-a imaš foxit reader koji je freeware i puno brži od adobeovog smeća. velik je par mb dok je adobe pdf reader nekolikosto mb bespotrebnog smeća
eto =)
pootzkoDa?pdf to word zaboravi..
Koliko sam cuo, a i probao - PDF 2 Word je moguce izvesti s Abbyy skupom alata. Abbyy PDF transformer ili Abbyy Fine Reader .
"Malo puno" skupo, ali daje odlicne rezultate...
o takvom načinu nisam ni razmišljao
moglo bi radit. mislio sam na direktno konvertiranje iz pdf-a što neće nikakvim 'converterima' dat dobar rezultat jer je pdf format koji nije predviđen za konvertiranje nazad u nekakav editabilni format