21,06,2007
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: 21,06,2007
cibura1
danas uopce nije bilo pijanih...![]()
samo što su si međusobno glave razbijali bocama na kopici..........
cibura1
...naravno i ove godine nije bilo bez raznih zanimljivih događaja...
kao što je recimo- dečko koji je skočio s mosta i utopio se
užas

OSIJEK – Liječnici koji godinama rade na Hitnoj medicinskoj pomoći ne pamte da su ikada vidjeli tako opijenu djecu, a pedijatri u Kliničkoj bolnici Osijek, gdje liječe skupinu djevojčica i dječaka, iako se često suočavaju s pijanim klincima do 18 godina, u četvrtak su ostali zatečeni kada su vidjeli krvne nalaze i količine alkohola koje su varirale čak do 2,8 promila! U jednom slučaju, uz alkohol u krvi pronađen je i nepoznati opijat koji nije mogao identificirati ni jedan od standardnih testova na opijate, od barbiturata do kokaina.
ja bio na kopici taj dan, to sve ludo! djete metar i po pijano ko letva leži na onom suncu...strašno!!! curice mrtve pijane kupaju se u dravi, ovi iz hitne pizde jer im svako malo dovoze mrtve pijane klince(8razred)... mali leži pored hitne, totalno pijan, a pjenica ladno na usta...moram priznat da mi je onda bilo dosta
heben ti, pa i mi smo pili, al smo pili malo a ovi
katastrofaaaaa
neznam šta bi bilo da su im starci tamo naišli??
užas
Nek ih bude stid i sram.. Sa 14 godina piti..
Pa da to rade u normalnim količinama ajd.. Ali ovo je strašno..
ennna
ma generacije poslije rata ko da su poludile... bahati, bezobrazni, krevelje se -> ženskice pogotovo, vjerojatno hoće biti kuul, pa onda se tako opijaju da ne znaju za sebe, a ne kuže da zapravo ispadaju glupe.
..hh...kod nas se jedna uroljala...lezala vishe od 4sata...i onda kasnie se ponasa koda je sve piche svijeta popila
iwanche_os
ennna
ma generacije poslije rata ko da su poludile... bahati, bezobrazni, krevelje se -> ženskice pogotovo, vjerojatno hoće biti kuul, pa onda se tako opijaju da ne znaju za sebe, a ne kuže da zapravo ispadaju glupe.
..hh...kod nas se jedna uroljala...lezala vishe od 4sata...i onda kasnie se ponasa koda je sve piche svijeta popila
ja bi to sve izmaltila...sjećam se sebe na kraju osmog razreda,ni kap lakohola,kad je netko pio bambus to je bilo ono VAUUUUUUUUUUUUU...inače.........s godinama,sve se više mladih opija do iznemoglosti..............strašššno
ja sam totalno zastarjela, priznajem,konzerfa po nadzoru, ali brate mili što je previše previše je...
a bili su osnovna škola...
hellloooouuu, a di su roditelji???Pa da mi dođe taki smrdljiv/a doma, utopila bi u čaši vode...
cibura1
sema je u tom sto sam prolazio pored kola hitne pomoci,i vidim nekog pijanog osmasa kako lezi... a njegova legica govori kako je popio samo cetiri piva...a lik u demoliranom stanju...jel sada moderno sa 13-14 ici na ispumpavanje?!?!
jebote ja imam 20 pa se nisam nikad toliko napila kao ti od 13-14 godina....a baš puno pijem
Re: 21,06,2007
a istina ovo što kažete, nove generacije sve su bahatije, sve manje respekta prema starijima..