Kakvi su oni Nakamura bicikli u Intersportu?
Imate kakvih iskustava, saznanja i slično...?
Za biciklače
Kultura, zabava, sport, hobby
Re: Za biciklače
8Kakvi su oni Nakamura bicikli u Intersportu?
drage volje bi ti pomogla,ali ne znam..
izgledaju dobro...a sad jel vožnja ugodna ne znam

Re: Za biciklače
8Kakvi su oni Nakamura bicikli u Intersportu?
koja cijena?
koji djelovi?
8
Kakvi su oni Nakamura bicikli u Intersportu?
frend ga je kupio prije 2 tj.,model mislim da je Nakamura - Cliff hanger(prednji XCT amortizeri 77mm hoda),naravno 24 brzine,platio ga je 1650 kn sad na akciji (prije je bio 2239kn),kaže da je prezadovoljan...
HVala.
Mislim da bajkovi ne opravdavaju svoju cijenu.
Naime Nakamure u Inter sportu imaju acera i alivio kao stražnje mjenjače, dok su prednji uglavnom sis.
Vilice su vrlo loše, kao i obruči i v-brake, sve u svemu nije loše za nekog ko ne radi više od 5 km mjesečno.
Što se dobrih bajkova tiče s obzirom na cijenu imaš dobar Diamond u Harvisu za 2999kn, 28˝ cola, deore, lx (stražnji).
Preporuka biciklici se kupuju krajem godine , ne prije 10 mj. Onda uglavnom imaš popust od 20%, al izbjegavaj OS, jer su kod nas jako sebični.
Preporučam Cyclo centar u ZG, prosle godine Kona od 6300 kn bila svega 4700kn kao zadnji model.
A da imaš i forume gdje ljudi prodaju jako dobre bajkove za razumne pare.
Naime Nakamure u Inter sportu imaju acera i alivio kao stražnje mjenjače, dok su prednji uglavnom sis.
Vilice su vrlo loše, kao i obruči i v-brake, sve u svemu nije loše za nekog ko ne radi više od 5 km mjesečno.
Što se dobrih bajkova tiče s obzirom na cijenu imaš dobar Diamond u Harvisu za 2999kn, 28˝ cola, deore, lx (stražnji).
Preporuka biciklici se kupuju krajem godine , ne prije 10 mj. Onda uglavnom imaš popust od 20%, al izbjegavaj OS, jer su kod nas jako sebični.
Preporučam Cyclo centar u ZG, prosle godine Kona od 6300 kn bila svega 4700kn kao zadnji model.
A da imaš i forume gdje ljudi prodaju jako dobre bajkove za razumne pare.
Hvala debeli... Ovaj bicikl dobio samu 4. osnovne, što znači da ga imam nevjerojatno dugo i da sam promijenio skoro sve dijelove.
Red je da kupim novi, a mislim da ću maksimalno imati cca 3500 kn.
Taj Cyclo u ZGu, gdje je to?
Red je da kupim novi, a mislim da ću maksimalno imati cca 3500 kn.
Taj Cyclo u ZGu, gdje je to?
mislim da je to ona ulica prema KBC Rebro
imas na netu
imas na netu